Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim neler hazırladın koçişe sen...
biz sürekli menülerden bahsederiz ben yapammıyorum yemek fırsatım olmuyor annemden geçiniyorum da
kızlar masallah döktürüyor melekcim

vala bende anlatayım canım 2 yıl bitti malum evleneli sehir veremicem kendimi acık etemk istemiyorum faceden bakarsın memlekette yasıyorum bir magazam var bebek cocuk ürünleri satan
acayip koşturmalı geciyor cunki hem magaza yeni hemde 1 calısan var bide ben feci takıntılıyım herseyi üstüme alırım deli gibi gece gunduz calısıyorum dur durak bilmeden
meslek icabı sürekli hamilelerle bebeklilerle ugrasıyorum bu beni bazen cok bunaltıyor üzüyor bazende oh iyi ki bende yok dedirtiyor işte böyle
ailemle aynı sehirde yasadıgım için nazımı cekiyorlarda yemek yapmıyorum onların yaptıklarından yiyecegimiz kadar alıyorum
bide temizlik hastasıyım işte

burdaki kızlar hem guzel hem akıllı hem hamarat ne ararsan var
hikayelerimiz hep biribirine benziyor o yuzden cok baglıyız birbirimize
nerdeyse bir yıl olacak di mi

hızımı alaamamısım yine kopuyorum işte ben böyle yazmaya baslıyıncca nedense duduramıyorum kendimi
anlatcak cok seyim var demekki.

yazan yok nereye gittiniz sekerler...
giderim bende
haa bu arada bide ispiuoncuyum mesela tuaanay hanım face girmiş cıkmıs ama yakalayamadım

Canlar,kuzular ben geldim,hepiniz özlemişsinizdir beni şimdisırnaşık şeyYoruldum,seferihisardaydım bugün.Hava çok boğucu,çok fazla nem var.Ne kadar yoğun ve hoş sohbet bir yer oldu burası.Bir de yeni hamişler kelenince,insanların umudu,şevki arttı.Yeni heyecanlar ve bekleyişler oluştu.
Öslemcim,bence bir an önce doktoruna git ve yumoşların ne durumda onu öğren ve çatlatma iğneni yaptır.Sen de daha önceden hamiş kaldın,yine kalacaksın merak etme.Allahın izniyle hepimiz kalacağız.Kimimiz bu ay,kimimiz bir kaç ay içinde.Sonra burada daha farklı sohbetler bile olacak.Hani o sevmediğimiz klasik kadın,anne sohbetleri.Benimkini kakası yeşildi,sümüğü sarıydı,senin ki nasıl,falan da filan.Nefret etsekte yapaacağız bu sohbetleri.naniknanik
Hayat akıyor,bizler,hepimiz bu akışın parçalarıyız.Ve hep aynı şekilde devam etmeyecek.Bu tabiatın kuralına aykırı.Hepimiz önce sağlıklı olalım ve her anı farkındalıkla yaşayalım.

Kızlar şu nickinizin altına nasıl yazı yazabiliyorsunuz,biri bana anlatsın:sm_confused:

Denizcim,tatlım şu ikinci olağan kahvaltı günümüzü gerçekleştirsek,ne güzel sohbet ederiz yine,çok özledim seni:1hug:

NBNH canım bende seni ekleyimde nasıl ekleyim diyordum isim bilmeyince ama senin eklemen iyi olmuş... bende çiftlik oynuyorum en yüksek 70 kadar ilerliyorsun şimdi hiçbir amacım kalmadı:)))

canım ekleyeyim seni de tarlandan örnek alayım ben daha yeni sayılırım 28 deyim daha

ekledim nbnh cim kabul et bakim beni:))

kabul ettim canım

ama nbnh nin fotosu yok face de nasıl görcem ben onu simdi

canım buraya foto mu koymuştum görmedin mi sen beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…