Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Nursimcim,cnm hayırlı uğurlu olsun aşılaman.16 Şubatta hep birlikte seviniriz inşallah.Ama nedense ben çok umutluyum.

teşekkürler fıstıklar vala umut etmek çok güzel kendimi kaptırmadan için için bende umutlanıyorum inş olur biz elimizden geleni yaptık takdir allahın....

özlemcim tabuk yaptım fırında :)
benim kaynanamda iyidir kim kimin kaynanası belli değil daha çok ben onun kaynanası gibiyimdir bizim 14 yıllık geçmişimiz olduğu için bir evlenirken benim umduğumu bulamadığım meseleler oldu birde gçen sene taşınırken bana hiç yardım etmediler o yüzden bir kırgınlığım oldu onun dışında onların evine gitmeye bayılırım 7 yıldızlı otel gibi ağırlanırız şımartılırız maşallah
çok üzgünüm ama ankara karlı ve donuyor bugün haberlerde izledik ama olsun en azından hasret giderirsin
tuanaycım selam naber kpss ye hazılanmaya başladınmı off bu yaşta çekilmiyor yaa çalışmak ama bana ingilizce iyi geldi kafamı dağıttım sende öyle düşün
benim yarın dananın kuyruğu kopuyor arkidişler tamammı devammı anı yarın benden söylemesi tamam malessef yumurta mumurta hissetmiyorum sadece şişkinlik var okadar onun dışında tık yok
amaan sallayın gitsin zaten çok sıkıldım ilk işim kafa çekmek olacak
başlıcam çocuğundanda veledindende yaaa
gelmiyorsa gelmiyor kardeşim bugün couples retreat'ı izledik maldivlerde bir adadalardı bizde eşimle çok istemitik hatta iki kişi 3000 e maloluyordu ciddi ciddi araştırdık gitmeyi düşünüyorduk o sırada gazetede haber çıkmıştı adalar batıyor halk boşaltılıyor diye tırsmıştık şimdi ev borcu tüp paraları derken zor gideriz ama eğr çocuk olmazsa onun eğitimine harcayacağımız para ile allaaah hayatımızı yaşarız yauv delimiyiz biz ne bize bir fırsat verilmiş ne kasıyoruz

bizde dün tavuk vardı:))
canım ya bazen oluyor kırgınlıklar ama gelip geçici şeyler bunlar hayatın tadı tuzu.... inşallah yarın güzel haberler verirsin de amma fırsatçı çıktın sen ha... ya yoksa yeterince istemiyor muyuz acaba bende bazen böyle düşünüyorum çünkü:))

selam naber kızlar?burpcum ömürsün vallaa.valla bizdede dün tavuk vardı ama nefret ediyorum tavukdan.

selam kızlar herkes mısıldamıstır herhalde artık
burp um valla benim kayınvalidemde Allah lıktır iyi kadın cok seviyorum valla.
ufak tefefk şeyler oluyor tabi ama kimse mükemmel değilki.bizim dünyalarımız farklı biraz o yuzden mesafeliyiz.bidecok genc daha 40 lı yasların basında

özlemim laf süper öğün atlayan ömür atlarmıydı onu gibi bişey

tuanay hanım yine bi cümle yazıp çıkmış.niye böyle kızım yazcak bişeyin mi yok bize.

bu tavuk konusu ben dönem dönem cok severim bazen iğrenirim bu aralar hergun yesem sesim çıkmıyor bakalım nereye kadar bizdede tavuk vardı bugun

ankarayı hiç görmedim ben kızlar hayret bişeyim dimi
cok isityorum ama nasip olmadı bi türlü

nursim cim gecicek gunler beklemesi çok zor aama gecicek dinlenmene bak sen.haayırlısı olsun

dido vardı dimi kızlar

semra cnm bebişin çok tatlııııııııı Allah analı babalı büyütsün cnm darısı bizim başımıza dua et bizim için cnm:ecrin_bebek:

nursim cnm nasılsın ağrıların varmı benim belim çok ağrıo kırılıyorr resmen cnm yaa
doktorun sana ilaç verdimi cnm bana prengnyl 1500 iğne verdi 3 gün arayla 4 kez vurulucağım yarın başlıyor iğneler ayy o bile çok acıyor mafoldumben
onun bile acısına dayanamıyorum ben nasıl doğum yapıcam hamile olunca çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile3

Kızlarrrr,günaydıııııınnnnn.Burp seni görüyorum,tatlım inşallah güzel haberler vereceksin,bekliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…