özlemcim tabuk yaptım fırında :)
benim kaynanamda iyidir kim kimin kaynanası belli değil daha çok ben onun kaynanası gibiyimdir bizim 14 yıllık geçmişimiz olduğu için bir evlenirken benim umduğumu bulamadığım meseleler oldu birde gçen sene taşınırken bana hiç yardım etmediler o yüzden bir kırgınlığım oldu onun dışında onların evine gitmeye bayılırım 7 yıldızlı otel gibi ağırlanırız şımartılırız maşallah
çok üzgünüm ama ankara karlı ve donuyor bugün haberlerde izledik ama olsun en azından hasret giderirsin
tuanaycım selam naber kpss ye hazılanmaya başladınmı off bu yaşta çekilmiyor yaa çalışmak ama bana ingilizce iyi geldi kafamı dağıttım sende öyle düşün
benim yarın dananın kuyruğu kopuyor arkidişler tamammı devammı anı yarın benden söylemesi tamam malessef yumurta mumurta hissetmiyorum sadece şişkinlik var okadar onun dışında tık yok
amaan sallayın gitsin zaten çok sıkıldım ilk işim kafa çekmek olacak
başlıcam çocuğundanda veledindende yaaa
gelmiyorsa gelmiyor kardeşim bugün couples retreat'ı izledik maldivlerde bir adadalardı bizde eşimle çok istemitik hatta iki kişi 3000 e maloluyordu ciddi ciddi araştırdık gitmeyi düşünüyorduk o sırada gazetede haber çıkmıştı adalar batıyor halk boşaltılıyor diye tırsmıştık şimdi ev borcu tüp paraları derken zor gideriz ama eğr çocuk olmazsa onun eğitimine harcayacağımız para ile allaaah hayatımızı yaşarız yauv delimiyiz biz ne bize bir fırsat verilmiş ne kasıyoruz
iiyi geçeler şekerler nasılsınızz bakalım?
şekerim sanırım ben geç kaldım:)) iyiyim 101 oynadım yenildim(( gitti puanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?