Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
teyzoşları resimler beğeninize sunulmuştur :))))
denizcim canım benim özlemede sanada attım semranın nosunu
denizcim turanayın dediği gibi sizin için dalgalar gene kabarmış bu sene malesef hiç durulmadı ama inşallah bu hareketlilik sana bebiş getirirde süt liman olur hayatın bebişin getirdiğii huzurla bunu nasıl içten diliyorum anlatamam sana canım

özlem teyze bu aralar pek meşgul yarın görür artık fazla mesai yapıyor malum kaydirigubbakcemile3

kızlar ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik yani negatif ama mavidede böyle göstermişti bu salak testler benim ovulasyonun zirve günü bugün iyi değerlendirmek lazım bende preseedlenenzi ve çıkanzi kızlar öpüyorum çok meşgul kızlarız biz anacım herkez arı gibi çalışıyor :)))))

Maşallah herkes arı gibi pek çalışkan,eee çalışmayana ekmek pardon bebek yok,kim en çok çalışmış,görürüz bakalım yakındakaydirigubbakcemile3

demek semramda adacıkta iyi ha çok sevindim bal kızım benim anneyi hiç üzmedi maşallah ikisinide rabbim korusun... HOŞGELDıN ADAAAAAAAAAAA.........

aman kızlar ya benim çalışmam hiç verimli olmadı bazı sorunlar çıktı burada anlatamayacağım, çok umutlu gelmiştim eve ama o umut artık yok((

burp ne kadar haklısın ya adacığın fotoğraflarına baktım hemde gözümde yaşlarla minik sıpa beni çok duygulandırdı, rabbim bahtını açık etsin kuzucuğumun.... ne güzel bir duyguymuş biz burada gerçekten kardeş olmuşuz bunu daha iyi anladım .. kime sevinçten gözyaşı dökebilir ki insan .... ki hala yanaklarımdan süzülüyorlar ama çooooooooooooook mutluyum ben..............

özlemcim canım benim gerçektende öyle olmuşuz bu paylaştıklarımızı kimle paylaşabilirizki hayatta biz birbirimize teselli vermiyorz ortak sıkıntılarımızı paylaşıyoruz
neoldu tatlım bukadar ümitsizsin kocişin moralimi bozuldu benimki öyleydi iş yerinde can sıkıcı olaylar olmuş nasıl morali bozuktu hatta önce direk uyumaya karar verdik sonra oda dayanamadı zaten bu moral bozukluğu ile spermlerden hayır gelmemiştir herşeyin dışında her ay akıntımdan anlardım yumurtladığımı bu ay tık yok ve ovulasyon testide negatif çıktı hadi o bir umut mavidede öyle çıkmıştı ama akıntıdan anladığım kadarı ile benide pas geçin her ay olduğu gibi (((
denizcim bende olumlu olmak isterdim demişsin bu senin elinde olan bir şey değil tatlişkom insan olumlu bir gelime yaşar ümitlenir ben ilk aşılama savaşçıları sayfasını nasıl almıştım kimyasal gebelikle ümitlenmiştim yani insanı motive edecek tek bir olumlu şey gerekiyor bu iş için sende bende okadar olumsuz şey yaşadıkki üst üste tedavilerle bu konu hakkında kendimize haksızlık etmemeliyiz ben benim yumurtalara ne diyeyim artık ne diyeyim dumurlara

canlarım benim eminönüne gitmem lazım bugün bebişin dönencesi bozuk çıkmış onu değiştireceğim birde sünnet olacak maşallah alacağım önüne çapraz asılır ya :)))) ablamada doğum günü hediyesi kuş alacağım birde bahçeye bir kaç şey alırım resim malzemelerimdende eksik bir şeyler var onlarıda alırım
oradan kocişle buluşuruz
öpüldünüz
bugün semra eve gelir kızlar eskisi gibi gelemezse küsmece yok kızlar ablamdan biliyorum 12 saatin 8 saatini emzirerek geçiriyor :)

benim hiç keyfim yok bugün kocişin iş yerindeki sıkıntısı benide etkiledi heralde bir dışarı çıkınca düzelir moralim inşallah öpüldünüz

burpum ne bu telaş valla atom karınca gibisin maşallah:))) evet bazı sorunlar oluyor işte oldu ama nasıl oldu gerisi boş(( valla ben o kadar ümitliydim bu ay vücudumun sinyallerinin farkındaydım ama sadece benimle olmuyor işte... dr tam formunda herşey çok güzel, gidin çalışın dedi ama biz tembel öğrenciler gibi çalıştık ama ben çalışkandım neyse kısmet herşey ne yapalım herşey yolunda gitse de bazı şeyler yolunda olamıyormuş demek ben beni pas geçin demeyi hiç istemiyorum ama içimdede bir kıpırtı yok açıkçası bakalım kısmet işte... benim bebişim olursa onun resmini yapar mısın çiçekler içinde:))) uraz büyüdü mü teyzoşu?

kızlar ben bugün semrayı aradım sesi gerçekten mükemmeldi , çok iyiyim dedi daha hastaneden çıkmamışlardı 9da aramıştım... adacıkta anneside çok iyi maşallah... rabbim bu duyguyu bizede nasip etsin inşallahhhhh...

ya canım kocişin bu işe başladı başlayalı sıkıntılar sizi pek bırakmadı gibi . acaba daha başka bir iş için mi başvuru yapsa ne bileyim daha mı iyi olur sanki... burası sizi bitirdi ya...

nerde yaaa ada nın resimleri ben de bakıyym????

özlemcim noldu dicem ama burdan anlatamam demişsin yine de dert etme şekerim
bu ay olmadı ilk adet le doooğru tüpe
inşallah gerek kalmayacak

burp ben o testleri günde 7-8 tane yapıyodum ama 4 saat sıvı almadan yapılacakmış ben dayanamıyorum tabi ona sürekli su içiyorum
belki de ondan çıkmamıştır zaten çok dandik bişi di benimkiler
sen devam et çalışmana
benim de akıntım falan yoktu fitil kullanıyodum ya o geliyodu sabah olduğu gibi

aaay çok sıcak bugün eşim de evde yok((((
çok öptüm sizi yine gelirim

kim getirirse getirsin artık gelsinde canım
Sevim tedavide,hangi ilacı kaç doz kullanıyorsun,anlatsana güzel anne aday adayı???
canım gonalf 225le başladım folibol ve bebaspirini bide tedradokx diye bi antibiyotik salı günü kontroller yapıldıktan sonra diger bacaktan vuracagım iğneye başlıycam dozunu ayarlayacaklar
kız ne borusu daha bitmedi
tam usta olmuşsun sen valla:))
sorma canım evi kople yıktırıp yaptırmak baya zor işmiş duvarlar ve kolonlar elektirik ve su dogalgaz çekildi ama daha 6ay sürer hem maddi hem de daha çok iş var alçıpanla kartonpiyerciler geldi fiyat verdiler 5500tl bakalım daha çok iş var
ana bu sen misin mavi inanamıyorum hamilelik sana güzel etkiler yapmış daha bir hafta önce herşeye olumsuzlukla bakıyordun ay kistmi var böbreklerimde sorun var geçensenki bebegimi kaybetmeseydim diye üzülülen kadın gitmiş tam bizim istedigimiz gibi biri gelmiş hep böyle ol bitanem allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
sevim işlerin bitmedi mi kız daha ne borusu.... kendine iyi bak :)))

yok canım yokkkkkkkk bu ev beni bitirir daha çok iş var camlar kapılar parke daha ne yaptıkki mutfakdolabı fayanslar banyo dolabları duşa kabin ooooo ben bile yazarken sıkıldım bu nasıl bitcek ya

bakalım mavişim kısmet artık işimiz allaha kaldı rabbim yüzümüzü güldürür inşallah ve inşallah gerek kalmaz... eee sen br arkadaşla bulaşacağını söylemiştin hala çıkmadın mı?

ay siz bu evi yeniden inşa ediyorsunuz desene:)) valla kaynanamda aynı şeyleri düşünüyor bakalım ne yapacak ben orada olyım yardım edeyim diyorum ama bu tüp işi olursa biraz zor gideriz...
salı günü ne kontrolü vardı canım gelişip gelişmediğine mi bakacaklar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…