kim getirirse getirsin artık gelsinde canımslmmm kızlar,sevimcim,tedavin hayırlı ve uğurlu olsun.Sana nurtopu gibi bir evlat getirsin.Eskiden bebekleri leylekler getirirdi,şimdi daha çok tüpçüler getiriyor:)
Öslem,kısss,nasıldı:jeyyar:Oldu mu bu sefer,mavi seni cümle aleme anlattı,hepimiz biliyoruz artık neler yaptığını:jeyyar:Hayırlısı olsun cnm transferin:))
canım gonalf 225le başladım folibol ve bebaspirini bide tedradokx diye bi antibiyotik salı günü kontroller yapıldıktan sonra diger bacaktan vuracagım iğneye başlıycam dozunu ayarlayacaklarSevim tedavide,hangi ilacı kaç doz kullanıyorsun,anlatsana güzel anne aday adayı???
sorma canım evi kople yıktırıp yaptırmak baya zor işmiş duvarlar ve kolonlar elektirik ve su dogalgaz çekildi ama daha 6ay sürer hem maddi hem de daha çok iş var alçıpanla kartonpiyerciler geldi fiyat verdiler 5500tl bakalım daha çok iş varkız ne borusu daha bitmedi
tam usta olmuşsun sen valla:))
ana bu sen misin mavi inanamıyorum hamilelik sana güzel etkiler yapmış daha bir hafta önce herşeye olumsuzlukla bakıyordun ay kistmi var böbreklerimde sorun var geçensenki bebegimi kaybetmeseydim diye üzülülen kadın gitmiş tam bizim istedigimiz gibi biri gelmiş hep böyle ol bitanem allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinkızlar olumsuz olmayın nolursunuz sana konuşmak kolay da demeyin
bi gün olacak hepimizin dileği
bak yine söylüyorum neden bu kadra üzülmüşüm diceksiniz
hepinizi çok seviyorum
inşallah güzel günler yakında
sevim işlerin bitmedi mi kız daha ne borusu.... kendine iyi bak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?