Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar muhabbetleri kaçırdım arabanın poliçeleri vardı kasko vergi falan onları almaya gittim acenteden arabada yok beyfendi greve gidince iş yerinde kaldı..ordan arkadaşımın kızına hediye almaya gittim akşama doğum günü var oraya gideceğim..aslında gitmek istemedim ama yakın arkadaşım kırılmasını istemedim..eminim onca çocuğu görünce kötü olurum ama napalım katlanacağız artık:))

yaaa sevim sorma ne iyimser oldum :))))))))))))
hala öyle çok korkuyorum ki anlatamam ama dillendirmiyorum olmasın diye:)))))))))))

buluşmıcam özlemcim ben bugün kimseyle
yarın bi arkadaşım gelecek bana o kadar

denizim yakın zamanda şişsin karnın kocaman da öyle git gezmelere inşallah

bugün çok durgunuz ya(((((((

sağol canım aldım noyu arayacağım birazdan
canım benim bende yürekten hepimiz için diliyorum hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için..

inşallah mavi..napalım ortama giremeye girmeye insnalıktan çıkacağım
çok severim gezeyim tozayım arkadaşlarla zaman geçirmeyi ama hepsinin çocuğu var bazen canım istemiyor ama bugün kendimi toplayıp gideceğim..

semrayı aradım eve çıkmışlar ama üzgünmüş sütü gelmiyormuş morali bozulmuş
sesi tedirgin geliyordu ..moral vermeye çalıştım ama yinede elinde olmadan üzüyor kendini..evde kalabalıkmış iinşlalah 2 güne kalmaz gelir sütü
ilk doğum yapınca hemen gelmez diyorlar ya belki öyle olmuştur..
inşallah gelir sütü ya..

gelir tabiii
sezaryanla bile geliyo da ada hanım tıkır tıkır saatinde geldi maşallah
sütü de ucunda duruyodur bugün yarın fışkırır inşallah:))))))))))))))))

inşallah mavicim ya
o kadar sıkıntı atlatıldı bu da geçer umarım
bebing nerde bu arada
dur onu da arayım barı
tuanayımla da konuştuk sesini duydum iyi geldi

sevim anacım sen o eve yaptığın masrafla yeni ev alırdın hemde kaynanadan uzak sen bu fikri bi düşün diceğim ama geç kaldın artık :)
özlemcim sorma benim eşim işinde öyle bir tecrübe kazandıki birde çok yetenekli biliyorsun bizim işler yetenek gerektiriyor e dolayısı ile işarkadaşları ile çatışma yaratıyor bu durum bir bok bilmiyor diğerleri benim kociş tekne tasarımdan şantiyeden villa yapımından mobilya iç dekorasyondan ürün tasarımına kadar pek çok alanda çalıştı ve gerçekten başarılı çalıştı bütün 3 boyutlu çizim programlarınıda biliyor e dolayısı ile iş arkadaşlarının eksiklikleri kabak gibi ortaya çıkıyor piyasalar zaten açılsın kendi işine devam edecek şimdi nereye gitse aynı durum olacak belli bir aaşamadan sonra bir yerlerde çalışmak zor oluyor yeni mezunken toyken daha kolay kocişi övmüş gibi hissettim ama malesef sıkıntının kaynağı fazlaca profösyönelleşmiş olması ve hiç bir hataya göz yumaması

burpcum inşallah en kısa zamanda eşin iş yerindeki sorunları halleder..huzur olmayan yerde çalışmak çok zor ..

sevimcim kolay gelsin sana bitince çiçek gibi olacak eviniz gönlünüzce oturmak nasip olsun
birde böcek bir bebiş gelirse tam olur:))

semrayı aradım teli kapalıydı sütün gelmesi için elektirikli vakum makinesi gerekiyor çünkü ilk bebeğinde benim ablamında sütü yoktu o el pompası kullanıyordu o sıralar şimdi elektrikli ile dipfreeze attı vallaha artanı

nursim nasılsın
dün görünmedin sağlığın nasıl bir sorun yok değil mi?
melek de görünmüyor bebingte
noldu kızlar hafta sonu tatil tabi diyeceğim bebingim çalışıyor herhalde
bizde kocasızlar burda bekliyoruz mavimle:))

belki arayan çok olmuştur çocukla uğraşmaktan kapatmıştır ya da şarjı bitmiştir..

burpcum inşallah en kısa zamanda eşin iş yerindeki sorunları halleder..huzur olmayan yerde çalışmak çok zor ..

canım benim teşekkür ederim çok zor gerçekten iş hayatı sende sıkıtılı bir iş yaşamı geçirmiştin yanlış hatırlamıyorsam bilirsin

evet canım seni çok iyi anlıyorum
hiçde övmüyorsun bu gerçekten böyle..ben mühendis ya hekim değildim ama onlardan daha çok iş bilirdim ve yetkiye sahiptim..ama başıa getirilen adam senden daha az şey bilince hep ipin ucunda oluyorsun..bende yıllarca bunu yaşadım ..önemli olan iş sahibinin düşüncesi boşversin o kendini bilmezleri..

geçmişi okuyor galiba..
ben çıktım şimdilik gelirim yine akşama doğum gününe gideceğim çıkmadan uğrarım

tamam denizim allah sabır versin ne diyeyim benim komşumda 6. ay kınaya çağırdı beni aman hiç çekemem ne alaka 6. ay kınasıymış böyle saçmalıkmı olur ne yapacaklarını şaşırdılar artık

malesef bizim ülkemizde yetenek bilgi tecrübe ve zeka para etmiyor varsa yoksa yalakalar ve yüzsüzler tutunuyor bu hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…