Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burp ben hamile olduğumu öğrendikten sonra gördüm:)))))
bi kere silik çıktı bende o gün preseed kullanddım
başka da hiiiç çıkmadı
ama dediğim gibi bi süre sıvı alınmayacakmış ben çok dikkat etmedim bi dahaki ay yumurta takibi yaptırıup anlarım diye

sen görmesen de çalış testler pek mantıklı değil bence yani benimkiler kağıt gibi bişiydi

eşim yok ya yine geldiler bana kızlar nasıl bi korku bastı anlamadım

ya bende kan pıhtılaşma sorunu varsa
ve bu iğnenin dozu yetmezse gibi saçma sapan sorular kurup duruyorum

belki de hiç bişi yok ben de ilk bebeğimin gitmesi tesadüftü hastaydı bebeğim
şimdi herşey güzel olacak o kadar engele rağmen Allah ol dediyse nasibimdir diye avunayım diyorum ama geliyolar işte

neyse çıkıym biraz bişiler yiyip unutmaya çalışıym

canım benim mavim kıyamam sana öyle hakveriyorumki sana birkere kaybettin bir daha kaybetmekten korkuyorsun ve hiç beklemediğin anda hamile kaldın ve böyle kolay olamaz diye psikolojin bir aksilik arıyor hayır mavicim oldu insanlar deli gibi doğuruyor penceereden bir bak ve onlarca sağlıklı insanı gör sen en kötüyü atlattın geride kaldı herşey harika olacak sen içini ferah tut tatlım

bende çıkacağım kocişle kafaları çekeceğiz
yarın inşallah hava güzel olur denize gitmek istiyorum havadurumu 23 derece yağmurlu diyor ama bugün çok güzeldi hava o yüzden umudum var inşallah güzel olur eskiden olsa eşim cumartesi çalışmıyordu hep denize giderdik (((((((((

denizim canim benim sakin morelini bozup üzülme hakkinizdaki hayirlisi neyse olsun canim buda gelir buda gecer biz neler katlaniyoruz bunlar bizim icin cerez diye gec git bak güzel günler bizi bekliyor bizde allahin izniyle anne olacagiz bizimde yavrularimiz olacak

kizlarrr bende kocasiz geciriyorum hafta sonunu genelde biz esimle birbirimiz fazla göremiyoruz ben isten geldigimde o gitmis oluyor o isten geldiginde ben ise gitmis oluyorum ama ne yapalim ekmek parasi tüp parasi diyoruz:)))

ayy melek son cümlenle güldürdün beni:)
allah sağlık versin iş olsun da napacaksın çalışmak zorundayız hoş ben çalışmasam da sıkıştığımız her anda girerim devreye iş bulmak zor ama ben şanslıyım bu konuda darda olduğum zaman bulurum özle sektör olunca zor ama şimdi hastane işlerinde dolayı giremiyorum işe..tek bebiş olsun da napalım..

ohçekin kafaları bakalım keyif yapın kocayla..
inşallah hava güzel olruda gidersiniz..
burası yağmurlu hava kapalı yarında varmış yağmur..

mavicim o kadar haklısın ki ben senin yerinde olsam aynı düşüncelere kapılırdım ama hep olumsuzluk olmaz ki bu hayatta güzel şeylerde oluyor ve hayırlısı ile bu sefer kötü şeyler olmayacak..
özleemm sende de var olumsuzluk içinde kıpırtı yok mu?

melek sorunları halletmenize sevindim darısı başımıza ama bizimkiler pek hallolucak gibi değil..en azından şu sıralar..
arabanız ne zaman gelecekti kazsız belasız kullanın inşallah..

canim insallah esiyin isi biran önce düzelirde rahata kavusursunuz benim yerimde kafayi cekmeyi unutma....

inşallah dediğin gibi olur buurp
yalnızım ya bi de iyice sorun arıyorum sanırım
sağol:))

mavis kusura bakma ama tam sopaliksin vallaha sacmasapan seyler düsünüpte kendini niye üzüyorsun bu arada iki canlisin bebisini üzümeye ne hakkin var suan onun okadar cok morele ve enerjiye ihtiyaci var sana tutunmasi icin güzelim kafani bosalt biran önce rahatla

oleyyy seni güldürdüm:)))) gül canim gül hemde hep güllllll

güzel söylüyorsun tatlım ama keşke elimde olsa..duygularımı bazen bastırabiliyorum ama bazen önüne geçemiyorum..herşeye sinirleniyorum herşey batıyor..yalnızken daha kötü oluyordum ama anneciğimin yanında daha iyiyim sanki..
bugünlerde geçecek denizlerde dalgalar duracak sakinleşecek ama biz bizden gitmeden gelsin..denizim gelsin artık..

melek sorunları halletmenize sevindim darısı başımıza ama bizimkiler pek hallolucak gibi değil..en azından şu sıralar..
arabanız ne zaman gelecekti kazsız belasız kullanın inşallah..

canim sorunu halledene kadar canim cikti agzimda aft yaralari cikti ama kurtuldum sonunda darsi senin basina insallah sizinde sorunlariniz biran önce cözülür. arabamiz allah nasib ederse 2 hafta sonra gelecek canim sagol allah size daha iyisin nasib etmisin bebisde versin...

amin canım
isteyen herkese versin araba ev hep olur bebiş versin inşallah..

ben çıktım yemek hazırlamam lazım
sonra da doğum gününe gideceğim öptüm canım görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…