melekkkkkkkk sen nasılsın şekerim neler yapıyorsun bakalım ortalık sakinleşti mi?
duygularım ancak bu kadar güzel ifade edilebilirdi canım arkadaşım bende seni çok seviyorum:))inşallah söylediğin günler çok uzakta değildir..
amin özlemcim hepimize nasip etsin o günleri..
keşkeeeee mavicim ya ne güzel olurdu hafta sonu kocasız geçirenlerdeniz napalım bizde burda takılırız:))kızlar kocişlerle vakit geçirip gezerken evde pinekleriz:))
bende istiyorum bana da gönderir misiniz?
bende çıkacağım kocişle kafaları çekeceğiz
yarın inşallah hava güzel olur denize gitmek istiyorum havadurumu 23 derece yağmurlu diyor ama bugün çok güzeldi hava o yüzden umudum var inşallah güzel olur eskiden olsa eşim cumartesi çalışmıyordu hep denize giderdik(((((((((
inşallah dediğin gibi olur buurp
yalnızım ya bi de iyice sorun arıyorum sanırım
sağol:))
ayy melek son cümlenle güldürdün beni:)
allah sağlık versin iş olsun da napacaksın çalışmak zorundayız hoş ben çalışmasam da sıkıştığımız her anda girerim devreye iş bulmak zor ama ben şanslıyım bu konuda darda olduğum zaman bulurum özle sektör olunca zor ama şimdi hastane işlerinde dolayı giremiyorum işe..tek bebiş olsun da napalım..
denizim canim benim sakin morelini bozup üzülme hakkinizdaki hayirlisi neyse olsun canim buda gelir buda gecer biz neler katlaniyoruz bunlar bizim icin cerez diye gec git bak güzel günler bizi bekliyor bizde allahin izniyle anne olacagiz bizimde yavrularimiz olacak
melek sorunları halletmenize sevindim darısı başımıza ama bizimkiler pek hallolucak gibi değil..en azından şu sıralar..
arabanız ne zaman gelecekti kazsız belasız kullanın inşallah..
oleyyy seni güldürdüm:)))) gül canim gül hemde hep güllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?