Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende senin gibiyim cabuk sinirleniyorum üzülüyorum agliyorum ama elden bisey gelmiyro beklemekten baska sabir edecegiz mecburen vede bol bol allaha dua edecegiz

amin canım
isteyen herkese versin araba ev hep olur bebiş versin inşallah..

ben çıktım yemek hazırlamam lazım
sonra da doğum gününe gideceğim öptüm canım görüşürüz

tamam canim kendine iyi bak iyi eglenceler sana bende evimin temizligini bitireyim canim öptümmmm

selam kızlzlar dün geceden beri çok fazla belim ağrıyor...bi ara geldim ama duramadım geri uzanmaya gittim bu bel ağrısı nerden çıktı şimdi anlamadım...duramıyorum oturamıyorum dün akşamdan beridir yatıyorum...valla hiç korku olmamıştı şimdiye kadar bişey olacak diye ödüm patlıyor...gelemezsem kusura bakmayın fıstıklar oturamıycam daha fazla...

kızlar ben de eve geldim çok yorgunum sayfaları zor okudum uyumak üzereyim sabah 9 dan 6 ya kadar dışardaydık sabah kahvaltı vardı dışarda eşimin iş arkadaşları ve aileleri geçen bahsediyordum ya birisi hamileymiş galiba diye gerçekten hamileymiş sevindim valla o da 2 düşük yapmıştı bu defa iyiymiş ben de söyledim tüp e geçeceğiz diye konuştuk ayaküstü çok olumsuz konuştuğumu farkettik ikimizde ben çok ümitliydim eskiden şimdi tüp yapsam bile olmayacak gibi geliyor neyse
yeni gelen arkadaşlara şehri gezdirdik ev aradık onlara çok sıcaktı bugün onlarında çocuğu yok kızla konuştuk da birara eşi evlenirken şart koşmuş çocuk istemiyorum diye çok ilginç geldi bana tabi herkesin kendi tercihi iyi anlaşacağız gibi görünüyor kız çocuk yapın diye sadece sen söylemedin dedi niye söyleyeyim ki kendimiz hoşlanmazken bugün böyle geçti
canlarım okudum ama yorumlarımı sonra yazacağım çok yorgunum

burpum bende öyle dedim ama annem ve kayın validem bizim sizden başka kimimiz var nere gidiyosunuz yakınımızda olun dediler bende burunlarının dibine girdim işte ama o evdede bi boya yapıp girilmezdi hem rutubetten hemde pislikten dökülüyodu benim eltim biraz pistir bide asla cam açıp ev havalandırma adeti yoktur o yüzden bende evi kople yok ettim tekrar başladım canım eşin işini iyi yaptıgı için kıskanılıyor bu her işyerinde var mükemmeliyetçi olanlar herzaman kazanan taraf olur üzülme
sevimcim kolay gelsin sana bitince çiçek gibi olacak eviniz gönlünüzce oturmak nasip olsun
birde böcek bir bebiş gelirse tam olur:))
amin denizim inş sondedigin evdende önce gelir
mavi gene dellendin kız daha ögelnde ne güzel şeyler söylüyoduk pozitif ol allahın izniyle busefer bebişimiz seninde bizide terk etmiycek bak burda onun yolunu gözleyen teyzeleri var ada gibi akıllı bi bebek olcak allahın izniyle
seviiiiiiiiiiiiiiiiiiim nasıl gidiyo iğneler???
bebişini getirecek onlar inşallah

iğnemi şimdi vurdum canım iyi gidiyorda benim yumurtaları fazla uyarıyo galiba kasıgıma agrı vuruyor

uyarsın uyarsın dea
bedduan sana dönsün ikiz bebek olsun:))))))))))))))))))))

ben de iğnemi yaptım şimdi oldumu olmadımı ne tedirgin oluyo insan

salı günü bakcaklar canım yumurtalar ne kadar olgunlaşmış diye e2falan bakcaklar sen tüp şine bak canım kaynana hamarat kadın kendi işini yapar
tedirgin olma gülüm busfer allahın izniyle hiç bişey olmuycak
canım inş anlaşırsınız bundan sonra da çoçuklu aileler var diye sıkılmadan dolaşırsın

nursim dikkat et canım yat uzan çok artarsa dr git maviyide senide döverim he aklınıza kötü şeyler getirmeyin be

bebingim nasılsın canım normalde sen doldururdun buraları vallahi gözüm seni arıyor yoksa bize küstünmü sen

kızlar insanın canı sıkılmak isteyince kafa çekmekte fayda etmiyor hala canım çok sıkkın yarın hava güzel olsada biraz olsun negatifimizi atsak nekadar benzeşiyoruz birbirimizle değilmi kızlar hayat inişlerle çıkışlarla dolu ve biz artık öyle hasas olmuşuzki normalin dışında batıyor herşey (((((

burp cum eşinin işinden dolayı mı canın sıkkın yoksa başka birşey mi oldu da kaçırdım
eşinin işiyle ilgili dediğin gibi işinde ne kadar iyi olursan o kadar seni çekemiyor maalesef inşallah eşin en kısa zamanda kendi işini kurar da rahatlarsınız

30 sn de mesaj gönderbiliyormuşuz yeni öğrendim bari mesajıma devam edeyim derken de sadece mavicim diye kaydetti

mavicim tam da güzel şeyler söylüyordun hamilelik sana yaradı diyecektim ki yine kendine sıkıntı yapmışsın canım olumsuz düşünme biz hamile kalamadığımız için bazen düşünüyoruz ama sen o aşamayı geçtin şimdi sadece bebeğini büyütme zamanı hamileliğinde ne kadar rahat olursan bebiş doğduğunda da o kadar rahat olur dualarımız seninle ve nursimle ikiniz de bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza alıcaksınız

burp cum adanın fotoğrafları nerde göremedim
senin face ine de baktım ama göremedim
köpeğinizin fotolarını gördüm o arada çok şekermiş bizim bahçemiz olsa biz alırdık onu

burp bende içmek istiyorum eşimle arkadaşı bahçede arkadş bira içiyor bende istiyorum ama eşimdiyoki bende sende içmiycez biz tedavideyiz ben iğnemi vurdumya bişey olurmu içiyimmi sigarada içmiyorum zaten aaaaaaaaaaaaa

özlemcim sana da nazar mı değdirdik ne
kötü de olsa denemişsiniz inşallah bebiş gelir
bu ay senin de bebiş gelirse preseed leri bana gönder olur mukaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…