güzel söylüyorsun tatlım ama keşke elimde olsa..duygularımı bazen bastırabiliyorum ama bazen önüne geçemiyorum..herşeye sinirleniyorum herşey batıyor..yalnızken daha kötü oluyordum ama anneciğimin yanında daha iyiyim sanki..
bugünlerde geçecek denizlerde dalgalar duracak sakinleşecek ama biz bizden gitmeden gelsin..denizim gelsin artık..
amin canım
isteyen herkese versin araba ev hep olur bebiş versin inşallah..
ben çıktım yemek hazırlamam lazım
sonra da doğum gününe gideceğim öptüm canım görüşürüz
burpum bende öyle dedim ama annem ve kayın validem bizim sizden başka kimimiz var nere gidiyosunuz yakınımızda olun dediler bende burunlarının dibine girdim işte ama o evdede bi boya yapıp girilmezdi hem rutubetten hemde pislikten dökülüyodu benim eltim biraz pistir bide asla cam açıp ev havalandırma adeti yoktur o yüzden bende evi kople yok ettim tekrar başladım canım eşin işini iyi yaptıgı için kıskanılıyor bu her işyerinde var mükemmeliyetçi olanlar herzaman kazanan taraf olur üzülmesevim anacım sen o eve yaptığın masrafla yeni ev alırdın hemde kaynanadan uzak sen bu fikri bi düşün diceğim ama geç kaldın artık :)
özlemcim sorma benim eşim işinde öyle bir tecrübe kazandıki birde çok yetenekli biliyorsun bizim işler yetenek gerektiriyor e dolayısı ile işarkadaşları ile çatışma yaratıyor bu durum bir bok bilmiyor diğerleri benim kociş tekne tasarımdan şantiyeden villa yapımından mobilya iç dekorasyondan ürün tasarımına kadar pek çok alanda çalıştı ve gerçekten başarılı çalıştı bütün 3 boyutlu çizim programlarınıda biliyor e dolayısı ile iş arkadaşlarının eksiklikleri kabak gibi ortaya çıkıyor piyasalar zaten açılsın kendi işine devam edecek şimdi nereye gitse aynı durum olacak belli bir aaşamadan sonra bir yerlerde çalışmak zor oluyor yeni mezunken toyken daha kolay kocişi övmüş gibi hissettim ama malesef sıkıntının kaynağı fazlaca profösyönelleşmiş olması ve hiç bir hataya göz yumaması
amin denizim inş sondedigin evdende önce gelirsevimcim kolay gelsin sana bitince çiçek gibi olacak eviniz gönlünüzce oturmak nasip olsun
birde böcek bir bebiş gelirse tam olur:))
mavi gene dellendin kız daha ögelnde ne güzel şeyler söylüyoduk pozitif ol allahın izniyle busefer bebişimiz seninde bizide terk etmiycek bak burda onun yolunu gözleyen teyzeleri var ada gibi akıllı bi bebek olcak allahın izniyleeşim yok ya yine geldiler bana kızlar nasıl bi korku bastı anlamadım
ya bende kan pıhtılaşma sorunu varsa
ve bu iğnenin dozu yetmezse gibi saçma sapan sorular kurup duruyorum
belki de hiç bişi yok ben de ilk bebeğimin gitmesi tesadüftü hastaydı bebeğim
şimdi herşey güzel olacak o kadar engele rağmen Allah ol dediyse nasibimdir diye avunayım diyorum ama geliyolar işte
neyse çıkıym biraz bişiler yiyip unutmaya çalışıym
seviiiiiiiiiiiiiiiiiiim nasıl gidiyo iğneler???
bebişini getirecek onlar inşallah
salı günü bakcaklar canım yumurtalar ne kadar olgunlaşmış diye e2falan bakcaklar sen tüp şine bak canım kaynana hamarat kadın kendi işini yaparay siz bu evi yeniden inşa ediyorsunuz desene:)) valla kaynanamda aynı şeyleri düşünüyor bakalım ne yapacak ben orada olyım yardım edeyim diyorum ama bu tüp işi olursa biraz zor gideriz...
salı günü ne kontrolü vardı canım gelişip gelişmediğine mi bakacaklar?
tedirgin olma gülüm busfer allahın izniyle hiç bişey olmuycakuyarsın uyarsın dea
bedduan sana dönsün ikiz bebek olsun:))))))))))))))))))))
ah canım senin bedduan bile güzel olsun vallah olsunda kaçız olursa olsun yeterki saglıklı olsun
ben de iğnemi yaptım şimdi oldumu olmadımı ne tedirgin oluyo insan
canım inş anlaşırsınız bundan sonra da çoçuklu aileler var diye sıkılmadan dolaşırsınkızlar ben de eve geldim çok yorgunum sayfaları zor okudum uyumak üzereyim sabah 9 dan 6 ya kadar dışardaydık sabah kahvaltı vardı dışarda eşimin iş arkadaşları ve aileleri geçen bahsediyordum ya birisi hamileymiş galiba diye gerçekten hamileymiş sevindim valla o da 2 düşük yapmıştı bu defa iyiymiş ben de söyledim tüp e geçeceğiz diye konuştuk ayaküstü çok olumsuz konuştuğumu farkettik ikimizde ben çok ümitliydim eskiden şimdi tüp yapsam bile olmayacak gibi geliyor neyse
yeni gelen arkadaşlara şehri gezdirdik ev aradık onlara çok sıcaktı bugün onlarında çocuğu yok kızla konuştuk da birara eşi evlenirken şart koşmuş çocuk istemiyorum diye çok ilginç geldi bana tabi herkesin kendi tercihi iyi anlaşacağız gibi görünüyor kız çocuk yapın diye sadece sen söylemedin dedi niye söyleyeyim ki kendimiz hoşlanmazken bugün böyle geçti
canlarım okudum ama yorumlarımı sonra yazacağım çok yorgunum
selam kızlzlar dün geceden beri çok fazla belim ağrıyor...bi ara geldim ama duramadım geri uzanmaya gittim bu bel ağrısı nerden çıktı şimdi anlamadım...duramıyorum oturamıyorum dün akşamdan beridir yatıyorum...valla hiç korku olmamıştı şimdiye kadar bişey olacak diye ödüm patlıyor...gelemezsem kusura bakmayın fıstıklar oturamıycam daha fazla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?