Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yazılanları okumaya calısıyorum ama net sürekli kesiliyor deli olcam yaaa
özledim sizleri sekerler
burp um afiyet olsun canım cekin kafaları eskiden bizde yapardık ama bu bebek muhabbetlerinie heray ya hamileysem diye içmemee basladım içemez oldum şimdi istesemde içemiyorum ya

sevimcigim tedavin hayirli ugurlu olsun canim insallah adamiz sana ugur getirir tedavide bile yediklerine ictiklerine dikkat etmelisin canim bide cok sicak su ve havuz yasik biliyormusun canim doktorun bisey dedimi bu konuda?

nursimcim dinlen canım umarm gecer yoksa da doktounla baglantıya gec ne oldu özleme
okuyamıyorum ki sayfaları

bburpum aiyet olsun için için ii olur
bizde içerdik eskiden tedavilerden sonra içemez oldum bide araba kullanma durumları oluyor malum

maicim yapma ama ble sen bi psikologa git olmazsa bebegge zarar veriyorsun ama
eşinde yok kuruyrsun kafanda olmaz ama bol bol sukret dua et bitanem

kizlar yarin acik nöbetci eczanesini bulursam gidip su preseed bende alacam bakalim vereceklermi yoksa aile doktorum devreye sokup alacagim belki banada bir ise yarar heycan geldi vallaha

melekcim sene cok yormussun kendini canım ya dinlen biraz eşinle buluşamıyorsanız olmaz tabi bbebek nasıl olsun canım görüşmeniz lazım
annenlerle aranı duzeltmenende sevindim denizim de tez zamandda duzeltir inş.
sevim iğneler tam gaz inş. sende guzel haberi vericen
canım ya yedigin içtigin önemli eşin cok haklı fıstık dikkat et
okuyabildigim kadarıyla canım cevaplıyorum bende napıyım kopuyorum sürekli

sevimcigim tedavin hayirli ugurlu olsun canim insallah adamiz sana ugur getirir tedavide bile yediklerine ictiklerine dikkat etmelisin canim bide cok sicak su ve havuz yasik biliyormusun canim doktorun bisey dedimi bu konuda?
sagol melekcim inş adamız ugur harbiden getirir çok ihtiyacım var yıllar beni bu yolda çok yordu ve ilaçlar artık piskolojimide bozmaya başladı allahım isteyen herkeze versin

kızlar sizi dinledim çayla büsküviyle yetindim iyiki varsınız sizler bana tiyoları verin ne yiyim ne yemeyim sıcak suyu biliyodum melekcim drlar burda özelse söylüyo devletteyse suratına bile bakmıyolar eger cebleriine bişey koyarsan belki ilgileniyolar

ya ben bu preseedi anlamadım 130mu 50mi yada 50dolarmı ne gerçi ben 130da razıyım oda bişeymi gonallerin overiteelerin yanında

kızlar preseed tr de 130
yurt dışından getirince 50 tl ye denk geldi benim dolarla işte

melekcim burda eczanelerde yok ama belki orda vardır
alacak olan ebaydan alsın kızlar hem uygun hem de 4 günde geldi bana
her ne kadar dandik olsa da ovulasyon testi de var:))))
ya da 1 ay sabredin özlem hamile kalıp yollasın size:))))))
herkes tek kullanımda hamile kalsa neee güüzel olur:)))))))))

bu arada daha rahatladım aynaya yazı yapıştırdım bebeğim için onu gördükçe kötümser olmam belki
hem doğru esaj göndermek lazım evrene dimi???
sağlıkla gelecek benim bebeğim inşallah

nursim nasıl oldun canım git bi doktora hem bebii görürsün zor bel ağrısı

bol bol sebze yemekleri ye canim brokoli karnibahar felan ye bide karanfil duydum ama dogru olup olmadigini bilmiyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…