Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
off kızlar doktordam geldim arada derede kaldım aslınde en doğru karar tedaviyi kesmek
geçen tedavinin tablosundan bile daha kötü tablo doktor bu iş uzuyacak dedi geçen ayın tablosuna bakıyorum 9. gün gitmişim kontrole bir tane 13,5 bir tane 13,7 birtanede 8 varmış sonraki günlerde 8 mm lik kaybolmuş bu tedavide 8. gün bugüün gittim bir tane 10 bir tane 9 bir tane 8 birtanede 7 mm var o iki küçüğün kaybolma olasılığı var ve diğerleride aslında küçük sayılır ben bu yumurtaları sucuğa kırayım eniyisi
ben şimdi bol bol ananas incir falan yiyorum
nerden baksanız bir tüp bebek yapacak kadar ilaç artacak ayrıca iki günde bir menagon almak zorunda kalıyorum gerçi menagon yüzotutuziki tl diğerlerine göre uygun bir 4 kutu daha almam gerekecek ama nerden baksanız oda tuzlu tutacak yani bu tedavi bana 3000 ünite puregon ve 6 kutu menagona maloldu sonuç sıfır merkez parasını saymıyorum bile sadece ilçlar tabi diğer estraform şudur budur kıldır tüydür ilaçları saymıyorm bile
ahhhhhhhhh ahhhhhhh oh olmuş bana bunlar maldivlere gideceğime bu paraları velede harcayıp avucumu yalıyorum orada en azından mutluluktan hamile kalırdım

kızlar benim tavuk en sevdiğim yemek çocukluğumdan beri kırmızı etten nefret ederim :) semracım hamilelikten öncede sevmezmiydin tavuk yoksa hamileliktemi sevmemeye başladın hamilelikte huyu suyu değişiyor insanın ağız tadıda bir garip oluyor sevmediğini yemeye sevdiğini yememeye başlıyormuşsun

tuanay şaşırdınmı sen benim güzel haber verdiğim bu tarihte görüülmüişmü

ezmag pregnyl çatlattma iğnesi değilmi 3 gün ara ile neyi çatlatacak bu doktor yoksa progynexmi verdi düşük önleyici

eğer progynex isede tırsmakta haklısın canım ben hamile olduğumu ve düşük yapmakta olduğumu abuk bir saatte öğrenmiştim iğneyi zar zor bulmuştum tabi telefonda öğrendiğim içinde elimde reçetede yoktu özel hastaneler reçete olmadan yapmadılar bir eczaneye yalvar yakar yaptırmıştım normalde yasak yapmıyorlar iyikide yapmıyorlarmıış kız beceremedi iğne biraz yağlı bnim kalçam bir hafta alev alev yandı adımıımı bile zor attım sonrasında doktorlarıma banane düşerse düşsün hayatta olmam ben o iğneyi dedim
neden anlatıyorum seni korkutmak için değil dikkatli olman için emin olduğun birine yaptır

semra cnm bebişin çok tatlııııııııı Allah analı babalı büyütsün cnm darısı bizim başımıza dua et bizim için cnm:ecrin_bebek:

canım profil resmindeki semrarın bebişi değil bebişinin dayısı :) yani semranın kardeşi yani anne genç anane genç dayı genç durumu çok şirin değilmi hepsine maşallah

offff hiç çalışcak konsantrasyonum yok içim dışım ananas oldu zaten neden böyle boktan şeyler iyi gelirki insana gene ananas içlerinde en iyisi şöyle eti puf yada margarita yada çubuk kraker yada baileysli kahve yada ne bileyim sıcak çikolata falan iyi gelse ya yumurta geliştirmeye ben onları severrim :))))))))))))))

Son düzenleme:
burp um döktürmüşün.ah ben istanbulda olaydım senin kafanı kıraydım keşke.ah su psikolojin benim ömrümü yedi valla kızım işte 3 tane var sakin olda büyüsünler bi rahat bırak su yumurtaları yok efendim sucuga kıracakmıs ben kafanı kıracam senin o olacak sonunda

canım sen kendini biraz sımartsana yani iç bi baileysli kahve bişey olmaz iyi gelir bence.

Bebing tatlım,nasılsın?Bence de içsin baileysli kahve,biz çok pimpirikliyiz galiba.Şu son 2 yılda ya hamileysem diye içmediğim,yemediğim şeyleri düşünüyorum da,salakmışız biz.Boşvereceksin,kasmayacaksın,bak o zaman daha rahata akacak zaman,herşey....

bebingim yaa ne yaparsak yapalım kalayı yiyoruz senden :))))) ama üç tane yumurta işe yaramazki ((( zaten böyle tembel geliştiklerine göre herşeyleri tembel olur bir bok başaramaz yumoşlar ne yumoşu be yamuk bunlar haksıızmıyım ama milyarları harca sonra avcunu yala yok gelişmedi yok büyümedi yok boş çıktı yok döllenmedi yok bölünmedi yok transfere kalmadı yok tutmadı ya çekilcek çilemi olacak şöyle 20 tane yumurta yediğini yiyeceksin yemediğini donduracaksın bir ümidin daha olacak iğnesiz ilaçsız dneeyebileceğin böyle olsa ben gıkımı çıkarırmıydım bende olumlu olurdum ama bu 2-3 tanenin bir boka yaramayacağını çok iyi deneyimlediğim için (((((((((((((
ben zaten tedaviden önce deli gibi sevdiğim herşeyi yapmıştım :)) yani önceden şımarttım kendimi
yaa bebingim yaa bana kızcağına şu yamuklara kızsana yaaa belki senden korkarlar offfffffffffffffffffffffffff

ezmag pregnyl çatlattma iğnesi değilmi 3 gün ara ile neyi çatlatacak bu doktor yoksa progynexmi verdi düşük önleyici

yok cnm çatlatma iğneside işte 5000 lik yerine 1500 verdi güpürünü okudum yumurta destekleyici diyor burdaki hastene öyle veriyormuş herkese cnm

tuanay bende ilk bir yıl neler yapmıştım hatta ilk denemeler yaz tatiline denk gelmiştide aman nasıl dikkat ediyordum discoya gitmiştik orada bile zıplamamıştım ama sonra ooooooooo hiç bir şeyi umursamadım mesela ağrı kesici içmezdim şimdi çatır çatır içiyorum birtek bu tüp bebek denemelerinde dikkat ettim okadar

burp valla helal olsun kendine ne kadar barışık bir insansın ne güzel senin gibi olabilsem herşeyi espriyle karşılıyorsun gerçekten takdir ettim seni ben hemen bırakıyorum kendimi moral felan kalmıo bende

anaaa ezmag bendemi vurunsam benim yamuklar için :))))))) şap sürecem artık bunlar gelişsin diye

ezmagcım başa gelen çekiliyor ne yapacaksın benimde yerlerde süründüğüm çok oldu okadar olumsuzluk yaşayınca zaten iyi beklentin kalmıyor dolayısıyla baştan kaybetmeyi kabullenerek başlıyorsun umarım sen bunları yaşamazsın güzel sonuçlarını verirsinde böyle test edilmeye devam etmezsin

canım profil resmindeki semrarın bebişi değil bebişinin dayısı :) yani semranın kardeşi yani anne genç anane genç dayı genç durumu çok şirin değilmi hepsine maşallah

hımm hamile dediler yaa bende onun bebişi sandım cnm evet ç.ok şirin hepsi valla Allah bağışlasın

cnm yine sen moralini yüksek tut hep byle ol bu hayyatta moralin ii olursa yaşaman daha kolay olur
herkesin bi derdi var inan sen öyle çekiyosun öbürü başka şekilde çekiyor Rabbim dermansız acı vermesin kendini bi bırakırsan herşey bitiyor sen en iisini yapıosun cnm helal olsun sen böyle oldukça Rabbim sana öyle bir evlat nasip edecek ki bütün çektiklerini unutucaksın inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…