Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ist da ki arkadaslar gecmiş olsun ist felaketmiş ablamalr işe gitmemiş ne olur ne olmaz diye.
6.aya girdi bizim kerata.
sermest ablamın bi diyetisyeni vardı istersen bi telinin istiyim senin için.cok pahalı oluyor ist da diyetisyenler.hoş burda da biri varmıs izmirden geliyormuş 230 lira alıyormus yanlış meslek secimişim ben zaten

denizim gecmiş olsun inş. bişiyi yoktur annenin.bende bugun doktorum programını izledim aman canım sıkıldı ani telefon zil sesine korkan heyecanlanıp carpıntı olanlar ani ölüm riski tasırmıs aman canım cok sıkıldı ben cok korkarım

özlemcim bu yorgunluğun bebişten olsa keşke bu ay yüzümüzü güldürsen.bu sitede herkes preseed le hamile kalsa ne guzel olur di mi

geçmiş olsun bebingcim
kimseye kırılmamana sevindim..
sarımsak beni de feci yapıyor arada yerim ama başımı kaldıramam sonra..tekrar geçmiş olsun canım..inşallah aftlarda en ksıa zamanda geçer..
farkettik tabiki yazdığını ama alışmamışız daha çok istiyoruz:)
süpppeeerr ya inşallah kaliteli olsun yumoşlar bebişler getirsin annesine..
strese girme sakın işte yapma keyif yap..annen baksın sana torunlar gelecek inşallah..

sağol canım ya..allah korusun evet hiç kalp hastalığı olmayıpta kalp krizinden ölen çok insan var..

bebingcim bu ay boş geçtik ya acaba bende temmuz ayı için aşılama öncesi kullansam mı diyorum ama netten sipariş veriliyormuş galiba..mavcim nasıl yaptın hangi siteden aldın ben pek dikkat etmedim yazdığın zaman.bir daha yazsana..
kız bir hamile kaldı pressed satışları patlayacak yahu:))

sevimcim tedavin cok guzel ilerliyor canım.sonucuda böyle guzel olur inş.

özlem gidip su maviyi döver misin?

evet maviye prim vericekler bebeğin masraflarını karsılasınlar artık
denizcim ebay den almış

daha cok korktum şimdi denizcim

PRESEED 9 PACK + 25 PREGNANCY/OVULATION TESTS PRE-SEED

mavi senin aldığın bu muydu
29.99 dolar olan..bir sürü varda..

bend ebaya baktım şimdi buldum
ama üye olmam lazımmış..
neyse eşimi üye yapayım benim kredi kartım net alışverişine açıkd eğil onunkiyle alacağım mecbur..
kaç günde gelir acaba bu ay geçti zaten önümüzdeki aya lazım..

bebingim canım sen bu topigin en hızlı kızısın en çalışkanı sen yaz anam bana iyi geliyo inş bebişlerimizde gelcek semra gibi ondan sonra onların sorunlarını paylaşcaz hep beraber

üye olamıyorum çünkü ülke olarak türkiye adı yok
neyse yarın eşimle bakarız artık.

denizcim al canım kullanda güzel haberler ver inş annem konusuna gelince dışarda kovayla boşalan yagmur var bardaktan degil ist damla düşse trafik felç o yüzden gelme dedim şişliden cenazeye gitmişti kadın evde yok ama aklı bende

kızlar anam evde yokken güzel çalışılırdı ama busferde dr yasklıyo zaten eşimden çok onlar dokunur oldu bana yarın tekrar gitcekmişim sabah 8gene kan ve usg varmış şimdi aradılar kan sonucumda güzel çıkmış bacaktan olan iğnenide yap deddiler göbekten vurdugum yakmadıda bacaktan vurdugum yaktı birazda kızardı şişti bişey olmaz dimi

sevimcim olmaz birşey bozma moralini
annende gelir inşallah en kısa zamanda..
sizde şanssızsınız bizim gibi doktor yasakları deli edecek insanı..
yarın erken değil mi bugün gittin daha..yarın kaçıncı günün belki çatlatma iğnesi için erken çağarmışlardır.

bakalım sevimcim eşim hiç inanmaz böyle şeylere gelemz sıkıntıya
bakalım ne diyecek onun içinn doktorun ne verdiği söylediği önemli
aslında benle alakalı sorunumuz daha çok bu preseed erkek infertilitesi için faydalı anladığım kadarıyla..kısmet bakalım karar verirsek alırız önümüzdeki aya kadar gelir..

yok dr yasakları benim işime geliyoda evde yalnız normalde olmuyoruz oyüzden dedim iğnenin birine bugün daha yeni başladım bilmiyorum kanda bişeylere bakıyolar usgde yumurtalara bakıyolar zaten benim yumurtalar deli drbile diyo oo coşmuşlar bunlar diye eee zaten ben fazla bişey eklemiyorum sahibine benziyolar bi delirdimi durmuyolar ama fazlada delirmesinler çok büyürlersede kist olur ve tüp iptal olur
ben çıktım sevimcim dinlen kendine dikkat et bol bol yat

tamanm canım sen de kendine dikkat et

denizim 4 güne filan geliyor
mavi anlatsın sana nasıl alındıgını ben hiç alışveriş yapmadım cunki e bay den

sevimcim sağol canım
inş. hep birlikte o gunleri görcez.

bugun bi arkadasım aradı ne zamandır aramazdı kesin bebek varmı merakından aradı ama ben de acmadım konuyu.benim olmuyor diye seviniyor biliyorum ne biçim dünya
bu ay bend eakıntı filan yok kızlar niyeyse hiç böyle olmazdı

amanın asagıda 5 kişiyiz inanamıyorum ya

süperrrrrrrrrrrr

melekcim aklıma şimdi geldi gecmiş olsun canım calışmaya devam inş. olur kendiliginden.

bebingim takam kafanı öyle insanlara yıllarca benlede ugraştılar ama havalarını aldılar eskiden gizliyodum istemiyoruz diyodum ama artık takmıyorum olmuyor tedavi görüyoruz diyorum bu sferde ay yazık olur olur üzülme diye teseli veriyolar güya gecende sevim sen artık bırak şu tedavi olacaksa olur dedi biri bende sanamı sorcam dedim bi daha tık yok

selaaammmmm
bol yağmurlu bir günden sırılsıklam sevgiler yolluyorum hepinizeopuyorumnanaktan
nasıl güzel yagıyor mübarek nasıl güzel ıslancam şimdi seminere gdierken eyvah eyvah
okulda bütün gün öğrenciler ayrı veliler ayrı not için peşimde kuyruk oluşturdular resmen
cinnet geçirmeme ramak kaldı ya millet ne dilenci olmuş yarabbim
yüzleri de tutuyor bütün sene yan gel yat ne saygı ne çalışma ne ilgi alaka
yumurta kapıya dayanınca tependen inmiyorlar
hele bir veli yapıştı illa söz vercen yapcaksın bişeyler diye
dedim ticaret mi bu ne pazarlık yapıyorsun benimle
notu sıfır bir adamı geçirip üç yapmamı istiyorlar bir de rahatlar sorma
kendimi çok kötü hissetim adaletini korumak bir yandan vicdanınla masaya oturmaya çalışıyorlar çok çirkin tavırlar hiç hazetmiyorum :1closedeyes:

gelirken komşumun bebişini gördüm sevdim içim eridi
minicik bızdık öyle de güzel ki maşallah
Allahım nolur bize de nasip et tez vakitte

off öyle yoruldum ki bugün gel de semineri çek bu ruh haliyle
yemeğim de yok bugün saat de geldi zaten yiyecek vakit de yok
ben kaçıyorum izninizle canlar iyi bakın kendinize ve bebişlerinize

hem ne felaket istanbul sırılsıklam oldu hala yağıyor mübarek gerçi serinledik iyi oldu ama
zarar görenler de çokmuş Allah yardım etsin zorda olanlara
diyetisyen konusunda adres ve tavsiyelerini bekliyorum canım atarsın mesaj olarak
araştırma aşamasındayım hepsi öyle malesef aylık en asagı 300liradan başlıyormus
tüp için para biriktirmem lazımken bir de onu nasıl halletcem hiç bilmiyorum acıkcası

maşallah maşallah hayırla büyür hepsi en kalitelisinden olur da tutunur inşallah:Saruboceq:

geçmiş olsun canım aft denen o zıkkımdan az cekmiyorum ben de
genetik geçişle de ilgili aileden ırsi mi sizde de en ufak bır yorgun düşüşte aft doluyor ağzım benim de yapabilir misin bilmem bir cay bardagının yarısına sirke koy bir tatlı kaşıgı da tuz at içine gargara yap becerebilirsen bogazına kadar gargarayı indir tükür biraz mide bulandırıcı yakıcı bişey ama pişiriyor aftları bana da ilaçlar kar etmez bunla gene daha dayanılır daha cabuk gecıcı bir hale geliyor bir dene istersen canım

sermestcim eşim asker malesef..malesef diyorum çünkü bıktım artık.
neyse az bir zamanımız kaldı temmuzda yeni yerine geçince ayrılıklar bitecek..en kısa zaman da da bebişimzi olursa süper olur..

Allah yardımıcınız olsun canım zor meslek bıkmanı da anlıyorum neysekı yakınmıs yer değişimi dilerim bebişle karşılarsınız babayı o vakit :)

hamarat hanım yorgunluktan cevap veremedin demek:)
maşallah güzel iş çıkartmışsın emeğinin karşılıgını görmek güzeldir tadını çıkar doya doya
şu kürleri deniyeyim dedim ama reglin üçüncü günündeyim geç oldu galiba
pek de yapasım yok esasında :kedi:

canım sen de tüp tedavisindesin sanırım Allah yardımcın olsun güzelim
hayırlı müjdeler ver bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…