geçmiş olsun bebingcimselam kızlar önce okudum sonra geldim
semracım seni bir kez daha tebrik etmek istiyorum insan istedikten sonra ihmla etmiyor topiği işte bunun kanıtı kız doguralı kac gun oldu ki lohusa yani ama burda helal olsun diyorum.sütünde gelmiş artsın inş.verdigim tarifleri okudun inş.
denizim kımseye bi kırgınlıgım yok dun deli gibi yazdım gunduz farkeetmediniz mi
anaaaaa sizede az geliyor.haftasonu sadece netim bozuktu ondan giremedim.
dun ögeleden sonra doktora filan gittim.agzımda kocaman bir aft cıkmıştı agrısı acısı dayanılmazdı bide tükürük bezlerim şişmişti dayanmadım gittim bi dunya ilaç verdi doktor antibiyoryik filan yutulcak gibi degil eşek kadar var hap.mideem mahvoluyor ona yanıyorum.tükürük bezleri şişmiş lenf iltihabı olmuş.aama iyi geldi ilaçlar bide sarımsak yemiştim dün akşam söylemesi ayıp sızmısım direk
tansiyonumu düşürüyor çok feci sekilde
süpppeeerr ya inşallah kaliteli olsun yumoşlar bebişler getirsin annesine..canlarım ben geldim....yumurtlamam gayet iyi durumdaymış sağ overde 10 11 13 14 17 9mm yumurta sol overde 10 12 14 10 9 15 yumurta var herşey güzel dedi dr bacaktan iğnemede kan sonucu saat 3te çıkcakmış onun sonucuna göre beni arayıp başlayıp başlamayacagımı söyleyecklermiş onu bekliyorum
ist da ki arkadaslar gecmiş olsun ist felaketmiş ablamalr işe gitmemiş ne olur ne olmaz diye.
6.aya girdi bizim kerata.
sermest ablamın bi diyetisyeni vardı istersen bi telinin istiyim senin için.cok pahalı oluyor ist da diyetisyenler.hoş burda da biri varmıs izmirden geliyormuş 230 lira alıyormus yanlış meslek secimişim ben zaten
denizim gecmiş olsun inş. bişiyi yoktur annenin.bende bugun doktorum programını izledim aman canım sıkıldı ani telefon zil sesine korkan heyecanlanıp carpıntı olanlar ani ölüm riski tasırmıs aman canım cok sıkıldı ben cok korkarım
yok dr yasakları benim işime geliyoda evde yalnız normalde olmuyoruz oyüzden dedim iğnenin birine bugün daha yeni başladım bilmiyorum kanda bişeylere bakıyolar usgde yumurtalara bakıyolar zaten benim yumurtalar deli drbile diyo oo coşmuşlar bunlar diye eee zaten ben fazla bişey eklemiyorum sahibine benziyolar bi delirdimi durmuyolar ama fazlada delirmesinler çok büyürlersede kist olur ve tüp iptal olursevimcim olmaz birşey bozma moralini
annende gelir inşallah en kısa zamanda..
sizde şanssızsınız bizim gibi doktor yasakları deli edecek insanı..
yarın erken değil mi bugün gittin daha..yarın kaçıncı günün belki çatlatma iğnesi için erken çağarmışlardır.
ben çıktım sevimcim dinlen kendine dikkat et bol bol yat
ist da ki arkadaslar gecmiş olsun ist felaketmiş ablamalr işe gitmemiş ne olur ne olmaz diye.
6.aya girdi bizim kerata.
sermest ablamın bi diyetisyeni vardı istersen bi telinin istiyim senin için.cok pahalı oluyor ist da diyetisyenler.hoş burda da biri varmıs izmirden geliyormuş 230 lira alıyormus yanlış meslek secimişim ben zaten
canlarım ben geldim....yumurtlamam gayet iyi durumdaymış sağ overde 10 11 13 14 17 9mm yumurta sol overde 10 12 14 10 9 15 yumurta var herşey güzel dedi dr bacaktan iğnemede kan sonucu saat 3te çıkcakmış onun sonucuna göre beni arayıp başlayıp başlamayacagımı söyleyecklermiş onu bekliyorum
dun ögeleden sonra doktora filan gittim.agzımda kocaman bir aft cıkmıştı agrısı acısı dayanılmazdı bide tükürük bezlerim şişmişti dayanmadım gittim bi dunya ilaç verdi doktor antibiyoryik filan yutulcak gibi degil eşek kadar var hap.mideem mahvoluyor ona yanıyorum.tükürük bezleri şişmiş lenf iltihabı olmuş.aama iyi geldi ilaçlar bide sarımsak yemiştim dün akşam söylemesi ayıp sızmısım direk
tansiyonumu düşürüyor çok feci sekilde
sermestcim eşim asker malesef..malesef diyorum çünkü bıktım artık.
neyse az bir zamanımız kaldı temmuzda yeni yerine geçince ayrılıklar bitecek..en kısa zaman da da bebişimzi olursa süper olur..
özlem sermest ne yapayım anacım kaynatmışsınız anca okudum gözlerim pörlemişti zaten iyice pörtledi çörekotu ve bal tarçın acı biraz ama ben incir hariç hiçbirinin faydasını görmedim kişiden kişiye değişiyor tabi bal çörekotu tarçının adetten sonra içilmesi lazımki yumurtaları geliştirsin çörekotunu öğüterekte içebiliyorlar incir gerçekten birebir yumurta geliştirmeye ama malum kilo yapıyor sermestcim diyetisyen aradığına göre istemezsin canım ama bir ay dene derim canım ben birde soğan kürü yapıyorum pko gibi görmüş doktor seni sermestciğim bir bak istersen soğan kürüne ibrahim saraçoğlu nun sayfasında tüm kürler var tatlım
ben yatar kızlar yorgunluktan haşatım vallaha ama deydi tüm fakülte yıl sonu öğrenci işleri sergisiydi bugünkü 4 bölüm yüze yakın hocaya rağmen sergi salonunun yarısından fazlasını sadece benim yaptırdığım benim öğrencilerin işleri ile doldurduk ve güzel övgüler aldım tüm yıl verdiğim emeğin karşılığını almak güzeldi işlerde çok beğenildi ağzı bol laf yapanların elleri boş dona kaldıklarınıda görmek ayrı bir keyif veriyor insana :))) car car car bütün kış konuşanların öğrencilerinden tek bir iş çıkmadı. ben bu zafer sarhoşluğu ile yatayım en iyisi :)))
kızlar anam evde yokken güzel çalışılırdı ama busferde dr yasklıyo zaten eşimden çok onlar dokunur oldu bana yarın tekrar gitcekmişim sabah 8gene kan ve usg varmış şimdi aradılar kan sonucumda güzel çıkmış bacaktan olan iğnenide yap deddiler göbekten vurdugum yakmadıda bacaktan vurdugum yaktı birazda kızardı şişti bişey olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?