gonal f 225 kullanıyorum canım bacaktan olan iğnede cetrotide diye bi ilaç inş güzel olur sonucu daha önceki tüpded 18yumurtam vardı hepsi18mmdi ama eşimin spermleri kalitesiz olunca olmadı hayırlısı bu sfr hem daha önce 3tane emriyo koymuşlardı bu sfr tek olcaksevimcim yumurtaların çok güzel maşallah sonucu da güzel olur inşallah
kaç doz kullanıyordun gonal-f benim aşılamalarda en fazla 3 oluyordu da tüp de doz daha yüksektir muhtemelen
bacaktan dediğin iğne nedir onu duymadım hiç
denizcim sende sıkma canını dr ların sizin hiç çocuğunuz olmaz dediği kadınlar hamile kalıyor hep duyuyoruz biz elimizden geleni yapacağız olmazsa da olmayacak ama mücadeleye devam edeceğiz
bebingim ben cumatesiye toplanır diyorum 1iğneyle bukadar olduysa ama dr söyleeyecek bakalım yarın gene çagırdı normalde 7gün daha gidiyomuş kadınlar yumurtalar cevap vermezse ama benimki cevap hemen vermiş öyle dedi sevinmek te istemiyorum daha öncekilerin sonucunu biliyorum benim yumurtam ne kadar kaliteli olursa olsun eşimin faktörüde büyük şu sigarayaı bıraksa belki daha güzel olcak ama bırakamıyo işte ilaçta içtisevim ne zamana acaba yumurtalar toplanıcak az kaldı di mi
slm fıstıklarım nasılsınıoz...valla anca fırsat buldum ama bi arkadaşın yerinede bakıyodum çok şükür bitti artık daha rahat girerim canlarım hep aklım sizlerde unutuyorum sanmayın...sevimcim çok sevindim canım gayet orantılı görünüyolar yumoşların benimde bi 17liğim vardı gerisi daha yakındı birbirimne inş sonucu benimki gibi olucak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?