Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebingcim geçmiş olsun canım biz de denizle merak etmiştik seni daha çok girmene alışmışız demek ki

sevimcim yumurtaların çok güzel maşallah sonucu da güzel olur inşallah
kaç doz kullanıyordun gonal-f benim aşılamalarda en fazla 3 oluyordu da tüp de doz daha yüksektir muhtemelen
bacaktan dediğin iğne nedir onu duymadım hiç

sermestim bitse su seminerde biraz rahatlasan sende canım.
ablama sorucam en kısa surede haber veririm canım

denizcim sende sıkma canını dr ların sizin hiç çocuğunuz olmaz dediği kadınlar hamile kalıyor hep duyuyoruz biz elimizden geleni yapacağız olmazsa da olmayacak ama mücadeleye devam edeceğiz

düşünmez olur muyum bebingcim bazen hepinize birşeyler yazamıyorum ama hergün hepinizi düşünüyorum tek tek

slm fıstıklarım nasılsınıoz...valla anca fırsat buldum ama bi arkadaşın yerinede bakıyodum çok şükür bitti artık daha rahat girerim canlarım hep aklım sizlerde unutuyorum sanmayın...sevimcim çok sevindim canım gayet orantılı görünüyolar yumoşların benimde bi 17liğim vardı gerisi daha yakındı birbirimne inş sonucu benimki gibi olucak...

gonal f 225 kullanıyorum canım bacaktan olan iğnede cetrotide diye bi ilaç inş güzel olur sonucu daha önceki tüpded 18yumurtam vardı hepsi18mmdi ama eşimin spermleri kalitesiz olunca olmadı hayırlısı bu sfr hem daha önce 3tane emriyo koymuşlardı bu sfr tek olcak
denizcim sende sıkma canını dr ların sizin hiç çocuğunuz olmaz dediği kadınlar hamile kalıyor hep duyuyoruz biz elimizden geleni yapacağız olmazsa da olmayacak ama mücadeleye devam edeceğiz

aslanlarım benim mücadeleye devam yılmak yok olcak ben inanıyorum maviyle nursi şeytanın bacagını kırdı biz arkalarından gitcez hem mvi her şeyi bulaştırıyo bunuda bulaştırcak

sevim ne zamana acaba yumurtalar toplanıcak az kaldı di mi
bebingim ben cumatesiye toplanır diyorum 1iğneyle bukadar olduysa ama dr söyleeyecek bakalım yarın gene çagırdı normalde 7gün daha gidiyomuş kadınlar yumurtalar cevap vermezse ama benimki cevap hemen vermiş öyle dedi sevinmek te istemiyorum daha öncekilerin sonucunu biliyorum benim yumurtam ne kadar kaliteli olursa olsun eşimin faktörüde büyük şu sigarayaı bıraksa belki daha güzel olcak ama bırakamıyo işte ilaçta içti

inş nursim arkandan gelirimde bende birilerini sürüklerim arkamdan

bebingim kocaman geçmiş olsun canım...aft çok kötü oluyor önceden bendede çok çkardı...vala semracım seni kutluyorum bu kadar çabuk toparlandığın ve sayfayı herkesten önce açtığın için tatlım adacık nasıl annesi vallaha çok tatlı kızın...burpcum tebrik derim benim çalışkan ve başarılı arkadaşım valla on parmakta on marifet maşallah...denizim annenin ii olmasına sevindim tatlım bu arada gözün aydın eşin geliyormuş...mavicim atlamışım canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşında sağlık mutluluk seninle olsun tatlım....bu arada nbnh sende çalış tatlım bu ay bi kaç sürpriz birden gelecek sanırım...özlemcim gerçekten yorgunluğun inş bebişen dolayıdır...

evt nursim süprizler gelsin inş bebiştendir özlemin halsizligi her kez dogumda eder duayı bende hastne yollarında hepinize ayrı ayrı vallaha hamilelr kolay dogum versin allah bizede bebek 8haftalık oldu bebişimiz büyümezmi amanda maşallah anası gibi güzel olsun inş

kızlaar şimdi yazamıcam çok anca okudum
deniz evet o benim aldığım
ebay a üye oldum aldım
çok karışık ama
4 günde geldi benim ama 15 gün sürenler de varmış

herkesi öptüm yemek yicem gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…