Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bebingcim,çok geçmiş olsun tatlım,aft ağrısı delirtir insanı.Bence aftojel kullan.Yeni çıkmış bir ürün ama etkisi mükemmel.

burpum aferin sana zaten çok konuşanlar bizim toplumumuzda hiçbir zaman iş yapmayan yalak diye tabir ettiğimiz ve ellerinden hiçbir iş gelmeyen denyolardır:))) senin başarılarınında devamını dilerim canım... en basiti köye gittiğim sene 400 fidan diktim eşimin kurumundan istedim yanımdaki öğretmen yapmış oldu 2 yıldır komşularım sayesinde köye kurs açtım muhtar yaptı oldu eee ne diyeyim yani....

sevimcim beni şımartıyorsun canım :)))) sende çok tatlısın bu arada....
canım ya inşallah güzel sonuçlarla dönersin canım ve 14 gün sonra beraber hobareyyyyyy yaparız burada....

amannnnn denzicim bakma sen onlara ya senin kesin çocuğun olmaz diyenlerin bile çocuğu oluyor sonuçta.... inşallah hepimiz bu güzel duyguyu tadacağız bir gün sıkma sen canını.....

ay canim benim gecmis olsun sendedemi var su aft yaralari bende tam 19 sene cektim dile kolay son bir senedir cikmiyor cok sükür oda sigaraya basladigimdan dolayi

yedim geldim kızlar
dün gece kötü rüyalar gördüm
düşük yapmışım falan ağlıyomuşum
gece kalktım bu defa gerçekten ağla ağla öldüm
eşim de kk ya girip okuyosun düşük yapanları etkileniyosun diye kızdı azcık
daha kötü olurmuşum daha az girecekmişim buraya falan filan
haklılık payı çok aslında ama napiym işte böyleyim ben de
bugün de göğüs hassasiyetim azalmış gibi geliyo ciddi üzüyorum kendimi
farkındayım ama bunu nasıl aşacağımı bilmiyorum
öööyle işte özet olarak artık çok girmicekmişim buraya
ama ben yine hergün gelicem ona çaktırmadan:)))

bebingimmmmm sen niye kızdın kuşummm... canım benim niye hasta olsun sen kıyamam ben sana dikkat et kendine ne olur bak lazımsın sen bize....

bebingim keşke dediğin gibi olsa valla bugün çok dinamiktim ama .... evet ya preseeed satoşlarında patlama olacak böyle giderse... ay bana bak sanki faydasını görmüşüm gibi:)))
maviyi neden döveyim şekerim sigara mı içmiş yoksaaaaaaaaaa

denizzzzzzz önümüzdeki aya lazımsa tabi mavişiminde izniyle ben sana gönderirim acelen yoksa tabi....

denizcigim doktorlarin söylediklerine faz aldiris etme ona kalsa bana neler neler demislerdi ve dediklerinin hicbiride cikmadi canim hem allahtan ümit kesilmez buarda bugün iyi uyumussun keyif yapmissin canim bak yarinde esin geliyormus hadi gözün aydin

gönder özlemcim kime istersen inşallah hepimizin işine yarar:)))))))))))))
deniz de tek kullanımda hamile kaLIP GÖNDERıR BıRıNE:))))
deniz sen de bal çörek otu tarçın yaparsın bi de yumurta takibi çatlatma iğnesi ooooh mis gibi gelir bebeğin inşALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…