Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sevimcim güzel dileklerin ve duaların için çok teşekkür ederim canım... bende her akşam hepinize dua ediyorum inşallah kabul eder rabbim.... bak seninde yumoşların ne güzel büyümüş ben ümitliyim herşey çok güzel olacak..... 14 gün tek sen değil hepimiz bekleyeceğiz canım....

kizlar buarada dün ben preseed siparisi verdim müsterilerimizden biri imalatini yapiyormus ondan verdim engec persembe gelir dedi bakalim ne olacak

mavicim eşin haklı tabi .... sen öyle kendini üzecek şeyler okursan kızar tabi... canım benim seni çok iyi anlıyorum malesef istemeden kaybettiğiiz bebğimiz gibi olacak diye düşünüyoruz bende hep aynı şeyi söylüyorum olursa pimpirik birşey olurum diye ama aslında böyle yapmamak gerek neden hep olumsuzu görüyoruz belki bu kez herşey umduğumuzdan daha iyi geçecek belli miolur... kendini dinleme artık valla kızların ısrarlarına dayanamayıp gelip döveceğim:))) kıyamam sana ama ne yapayım ısrar çok:))))

kızlar ben bu çörekotunun faydasını öğrendim yumurtanın çatlamasını sağlıyormuş aklınızda olsun ben gerekirse tekrar yapacağım inşallh gerekmez tabi....
tamam mavişim gönderirim o zaman ayyy keşke hepimizin tek kurşunu olsa ne güzel olur ve hep tam isabet:))))

sen dinlen mavişim ... endişelenme ne olur dualarım seninle canım benim... bu söylenir mi bilmiyorum ama dün hepimiz adına yasin okudum rabbim inşallah kabul eder...... senin içinde dua ettim canım... sen rahat ol ne olur rabbimin izniyle inşallah herşey çok güzel olacak....

melek ben denedim canım zaten dr a gittiğimde yırtılmıştı o nedenle o gün denedik gerçi çok verimli olmadı tabi o ayrı konu ama allahtan ümit kesilmez , allah büyük:))) eee iyi hadi seninkide geliyor desene....

bende corba istiyorummmmmmmmmmmmm
gel canım domates çorbası yaptım kaşarlı yanınada sebzeli makarna ve salata
bekliycenizi biliyorum ve yanımda oldugunuz için çok teşekür ederim hepinize
sevimcigim yumurtaliklariyin masallahi var insallah böyle devam eder güzel haberlerinide aliriz canim
inş canım sende kullan şu preseedi güzel haberler ver
özlemcigim desene preseed ise yarayacak ay canim insallah olur
inşşşşşşşşşşşşşş
kizlar buarada dün ben preseed siparisi verdim müsterilerimizden biri imalatini yapiyormus ondan verdim engec persembe gelir dedi bakalim ne olacak

inş tüpe gerek kalmadan hamiş kalcan

kızlar geldim ama kimse yok
mavişim sen de rahatla birazcık bebişin de olumsuz etkileniyordur ben de dualarıma başladım hala bitiremedim her dua ettiğimde sizler için de dua ediyorum Allah hepimizin yüzünü güldürecek inşallah

sağolun dualarınız için canlarıım

seviiim hadi inşallah herşey güzel geçecek
bikaç güne olur mu ki transfer????heyecan bastı geliyo inşallah

şu preseedin işe yaramasını şu an o kadar çok istiyorum ki:))) inşallah yarar kızlar hepimizinki...

sermestim bitse su seminerde biraz rahatlasan sende canım.
ablama sorucam en kısa surede haber veririm canım

bitmedi gitti kör olasıca:)) haftaya son haftamız sanırım bitecek gibi okulla beraber ama bilemiyorum yine de dilerim sondur yorgunluktan ölüyorum çünkü okuldan git oraya

maşallah arkadasıma..bizim insanlarımızın geninde mi var soyunda mı bilmem..
sen uğraşır didinirsin el övünür..en güzel övgü insanın kendi vicdanında kendine verdiği artılar..kul bilmezse Allah bilirmiş özlemcim sen yapacagını yapmışsın varsın konuşssun boşbogazlar kandırsın dursun kendini

canım nolursun kendine bu kadar eziyet etme artık
hem kendini hem bebişini hem de teyzeleri üzüyorsun bak ona göre:))
sağsalim gelecek kuzucun kucagına olumsuz düşünüp olumsuzlukları çekme üzerine
Allaha emanetsin sağsalimmm gelecek yavrumuz inşallah

ben bugün çok yorgunum hem bedenen hem ruhen
sürekli yakın çevremden darbe alıyorum
hem de böyle zor zahmetli bir zamanda
bir başıma sıkıntılarımı imtihanların en ağırını sırtladıgım anda
kimse bilmiyor anlamıyor halimi dahası en canını yakmaması gerekenler
acımasızca kırıveriyor kalbimi
öyle çok incindim öyle çok yoruldum ki anlatamam
ne kadar yaralı olduğumu bilseler eminim utanırlardı incittmeye beni
Rabbime sığındım desem de bu gece gözyaşlarım yol oldu durmuyor
çok sey paylasamadım belki sizinle ama kader birliği var aramızda
içimde birikip taşanları paylaşacak sahici omuz bulamadgım şu anlarda
en sıgınılacak liman göründü kalbime burası
paylaşmak istedim belki bir duada isim olmak umuduyla
hepinize iyi geceler güzel yürekliler

camlarım benim anca yazılanları okuyabildim büütün gün trafikte dreksiyon salladım dur kalkama yaptım kabus gibiydi 20 dakikalık yolu 3 saatte kateddim :/// çok kötüyüm yorgunum ovulasyonda çift çiizgi çıktı çalışmalardayız yarın diploma töreni var giyeceklerimi ütülemeliyim hepinizi çooook ama çooook seviyorum canlarım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…