gel canım domates çorbası yaptım kaşarlı yanınada sebzeli makarna ve salatabende corba istiyorummmmmmmmmmmmm
bekliycenizi biliyorum ve yanımda oldugunuz için çok teşekür ederim hepinizesevimcim güzel dileklerin ve duaların için çok teşekkür ederim canım... bende her akşam hepinize dua ediyorum inşallah kabul eder rabbim.... bak seninde yumoşların ne güzel büyümüş ben ümitliyim herşey çok güzel olacak..... 14 gün tek sen değil hepimiz bekleyeceğiz canım....
inş canım sende kullan şu preseedi güzel haberler versevimcigim yumurtaliklariyin masallahi var insallah böyle devam eder güzel haberlerinide aliriz canim
inşşşşşşşşşşşşşşözlemcigim desene preseed ise yarayacak ay canim insallah olur
kizlar buarada dün ben preseed siparisi verdim müsterilerimizden biri imalatini yapiyormus ondan verdim engec persembe gelir dedi bakalim ne olacak
sermestim bitse su seminerde biraz rahatlasan sende canım.
ablama sorucam en kısa surede haber veririm canım
burpum aferin sana zaten çok konuşanlar bizim toplumumuzda hiçbir zaman iş yapmayan yalak diye tabir ettiğimiz ve ellerinden hiçbir iş gelmeyen denyolardır:))) senin başarılarınında devamını dilerim canım... en basiti köye gittiğim sene 400 fidan diktim eşimin kurumundan istedim yanımdaki öğretmen yapmış oldu 2 yıldır komşularım sayesinde köye kurs açtım muhtar yaptı oldu eee ne diyeyim yani....
yedim geldim kızlar
dün gece kötü rüyalar gördüm
düşük yapmışım falan ağlıyomuşum
gece kalktım bu defa gerçekten ağla ağla öldüm
eşim de kk ya girip okuyosun düşük yapanları etkileniyosun diye kızdı azcık
daha kötü olurmuşum daha az girecekmişim buraya falan filan
haklılık payı çok aslında ama napiym işte böyleyim ben de
bugün de göğüs hassasiyetim azalmış gibi geliyo ciddi üzüyorum kendimi
farkındayım ama bunu nasıl aşacağımı bilmiyorum
öööyle işte özet olarak artık çok girmicekmişim buraya
ama ben yine hergün gelicem ona çaktırmadan:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?