Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sermestcim canım benim dediklerin çok doğru malesef ama insanlarımız böyle... ama insan bazen ufacık bir teşekkürü duymakta istiyor valla bunlar sayesinde yemin ettim tanımadığım kimseye yardım falan etmeyeceim...
güzel yürekl arkadaşım benim üzülme ne olur sen bizim için değerli ve önemlisingözünden akan bir damla yaşa değmeyecek insanlar için kendini yıpratma, o kendini bilmezler durumun farkında olsalar utanırlar belki ...belki diyorum çünkü bazıları gerçekten kendini bilmiyor malesef(( sen bizim aramıza girdikten sonra emin ol hepimizin ettiği duada varsın ... sırf sinop yazdığın için +1 bu gece öndesin:))) hemşoculuk yapayım azcık ... hepimiz burada gerçekten kardeş olduk birini görmesem yüzüm asılıyor sonrada merak kaplıyor içimi... duaların en içtenini yapmaya o kadar özen gösteriyorum ki gerçek olsun diye.. hani derler ya içim yana yana diye işte ben öyle dua ediyorum .... en kısa zamanda hepimize 1 yasin daha okuyacağım allah şimdiden kabul etsin....

ayy burp bırak ütüyü mütüyü sen çalışmalarına bak canım ya.... ya ne güzel bir hayatın var senin cıvıl cıvıl bizde burada kös kös oturuyoruz valla sana özendim ne yalan söyleyeyim:))) ha tabi birde sana sormak gerek tabi...kaydirigubbakcemile3

allah dikilen ağacın meyveleri kadar o insana sevap yazarmış düşündümde 400 fidan diktim hepside yalancı akasya:))) yani meyvesi falan yok ne yani gölgesinden yararlananlar dua etmezler mi acep :)))

özlemcim allah biliyor gölgesinde yatanlar bile allah razı olsun dese yeter canım benim..

semestcim ne kadar güzel ifade etmişsin..
riyakar dost gibi görünen bir sürü insan müsvettesi var etrafımızda
bize dost yakın görünen
ama her hareketleri tavırları bile incitici..sende olmayan onda varsa ki bu bizim şu anda sahip olamadığımız bebeğimiz senden 1 adım önde hissediyor kendini..
hayat malesef böyle herkese eşit değil
bebeğimiz olduğu zaman sanki başka dertelerimiz olmayacak mı
ama küçük ama büyük..allah dermansız dert vermesin ama bu böyle etrafımda çok insan yok hayatı yolunda giden mutlaka birşeylerin eksikliği var maddi ya da manevi..
dilerim biz en küçüklerini yaşarız ömrümüz boyunca...
burda o kadar bağlandık ki bizimle dilediğin herşeyini paylşabilirsin canım..

özlemcim allah kabul etsin dularını allah kabul etsin..
bende çok boşladım bu aralar en kısa zamanda başlayacağım allahım hepimizinkini, kabul etsin

sağolun kızlar evet yarın eşim geliyor hayırlısı ile aksilik falan çıkmazsa..
bu arada o kadar umutsuz bağlamışım ki çocuğu olmaz denilenin bile oluyor yazmışsınız:))
hayırlısı artık ne yaşayacağımızı göreceğiz..

mavicim özlermcim teşekkürler
bu nasıl birşey yahu kaç kullanımlık
böyle bütün topiğ hamile bırakacak anlaşılan:))
özlemcim bu ay yumurtlama dönemi geçti 20 haziranm gibi adet olacağım
tahmini 1-2 temmuz gibi lazım olur..
ama bakalım eşimle konuşayım bir de sana lazımsa sipariş veririm ben olmazsa..
o zaman gelsin konuşuruz yine..
aslında iyi fikir özlemcim ben adet olunca küre başlayayım
sonra da kontrole giderim 10. gün falan çalışırız bizde..
zaten aşılama da da çalışmayı bırakmayacağım taktım kafaya ..:))

mavicim bir ara eşimde taktı buraya girmeme hele ki tedavi döneminde girmeyecekmişim
araştırma yapıyorum zannediyor bende anlattım sadece bebiş muhabbeti yok diye..
o evdeyken zaten peşinden dolanmaktan pek giremiyorum da olsa bile hemen yanaşıyor yazdıklarımı okuyacakmış..ben o iddaa yaparken başında dır dır yapıyordum o da misilleme yapıyordu..bende yapmıyorum artık rahat bıraksın diye..
ama o varken yine yokken ki gibi vakit ayıramıyorum çünkü burası psikolojimi bozuyormuş..aksine bilmiyor ki rahatlıyorum..

özlemim gelir diye bekledim ama yok
herkese iyi geceler gündüz giremezsem merak etmeyin kocişi karşılarım öncesinde sabah temizlik yapacağım yemek tatlı derken öğlen olur zaten..

özlemim gelir diye bekledim ama yok
herkese iyi geceler gündüz giremezsem merak etmeyin kocişi karşılarım öncesinde sabah temizlik yapacağım yemek tatlı derken öğlen olur zaten..

günaydın kızlar hazırlandım çıkmadan bir bakayım dedim
özlemcim allah seni koşturmadan geberiyorum ozaman sen bu bedduayı hakettin
allah sana ikiz bebek versinki onları yedir içirden tötün yer bulamasın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))))))))))
denizcim hayırlı olsun tatlım kociş geliyormuş birtek benim kociş buraya girmememe birşey demiyor (gerçi o hiç birşeyime karışmaz) ama onunla ilgilenmezde burada vakit geçirirsem çenesi durmaz gelir yanıma oda yazdıklarımı okur yer paparayı sonrada ben yapsam kızarsında benimle ilgilenmiyorsunda birzazcık birlikte vaktimiz varda başlar :)))
şimdi gidiyorum muhtemelen eve gece geliriz kızlar okuldaki sergiden sonra birde tören yapılacak yerde sergi düzenleyeceğiz dün cüppemi ütülemeyi unutmuşum sabah allahtan erken kalktım buraya yazacak vaktim bile oldu cüppeyi ütüleyip :) yoksa akordiyon gibi giyecektim :))))))

ay canim benim kiyamam ben sana o kadar güzel yasmissinki canim insallah allahim en kisa zamanda gönlüne göre verir

sağolun dualarınız için canlarıım

seviiim hadi inşallah herşey güzel geçecek
bikaç güne olur mu ki transfer????heyecan bastı geliyo inşallah
inş sorun çıkmazsa olcak canım
şu preseedin işe yaramasını şu an o kadar çok istiyorum ki:))) inşallah yarar kızlar hepimizinki...
yarayacakkkkkkkkkkkkkkkk hoberey yapcaz inş
dünki trafigi bend çektigim için biliyorum canım çif çizgii çıkmışken çalış ve yerinden kalkma dualarım sizinle inş olcak mevlam yüzümüzü güldürsün
allah dikilen ağacın meyveleri kadar o insana sevap yazarmış düşündümde 400 fidan diktim hepside yalancı akasya:))) yani meyvesi falan yok ne yani gölgesinden yararlananlar dua etmezler mi acep :)))
ederler canım ederler allah sanada güzel meyveler versin boy boy çoçukların olsun inş

gözün aydın denizim bol bol çalışın bizide güldürün inş

gelelim asıl meseleye kızlar ölüyorum yorgunluktan ve kasık agrısından bide kabızlık başladı yumurtalar büyüp çogaldıgındanmı ne aslında moral sıfıra düştü biliyorum şimdi diyceksiniz mavi gibi sende olumsuz düşünmeye başladın ama bugünki usg sonucu pek iç açıcı gelmedi bana sag overdeki yumurtalar iyi gelişmekte en büyügü22 ama sol almış başını gitmiş en küçügü 20en büyügü 37 biraz daha büyürse tüp iptal olur ve benim emeklerim çektiklerim verdigim paraları saymıyorum bile heba olur bu devlet hastanesindekiller adam gibi ilgilenip bizi kaile almıyolar oysaki iğneleri verirken ben söyledim bu doz ve iğneler bana fazla ben daha öncede kaçkez yaptırdım benim yumurtalar hemen cevap veriyor diye canımı sıktılar uyuzlar yumoşların hepsi37olursa ne olcak şimdi offff ya kasıklarım çok şişti ve agrıyor saat 3de aryıp kan sonucuna göre dozu ayarlıycaklarmış dr bune coşmuş bunlar diyor çok canım sıkıldı millet 10tane iğne yapıyo daha 1tanesi gelişmemiş ben 1iğneyel nerdeyse patlıycak dereceye getirmişim kızlar bendemi bi sorun var acep

selam sekerlerr
sevimcim sorun sende degil demekki sen cok az ilaçla hatta ilaçsız bu tedaviyi yapabilirmişssin keşke imkanın olsada hastaya dost tedavi denilen ilaçsız dan filan özelde yaptırabilsen heba ediyorlar yumurtaları ona yanıyorum.su inşaat işlerini bırakta özelde yaptır be guzelim sen en iyisi

sanada tunaydın semmracımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…