Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlem mayiyi dövmeni istiyorum cunki sürekli negatif olmaz ki böyle
artık bilinaltı bile rüyalarla uyarıyor onu yazık degilmi bebege
bilmiyorum ama cok ciddi bir hata yapıyor aslında yardım alması lazım
bilmiyorum bana kızacak belki ama görünen köy klavuz istemez.
bu kadarda olmaz onu anlayamam belki ben yasamadım ama su an içindeki bebege yazık eminim etkileniyordur butun hayatını etkilicek ilk üç ay ne kadar önemli aslında.onun adına üzülüyorum.

burp um kolay gelsin canım.çift cizgin inş. gebelik testindede cıkar bu ay
kolay degil hayatın ama bu kosusturmacadan sonra sen sakinde yapamazsın canım ya

mavicim sana sesleniyorum artık kendine gel silkelen olmuyor böyle.
eger bu sitede öyle abuk subuk yerlere girip moralini bozuyorsan eşin haklı.ama bu yuzden bizi ihmal edersen ben sahsım adına sana kuserim bundan sonrada sen girsende sana yazmam bunuda bil.sonucta biz senin moralini yukseltmeye calısıyoruz burda.haksızlıga gelemem valla

yarın benim minnoşum gelebilir sekerler ay nasıl özledim anlatamam size burnumda tütüyor
hava tabi iyi olursa gelirler ay heyecanlandım simdidien.

sevimcim ne olmuş senin yumoşlara böyle
doktorun daha ilk kontrolde anlaması lazımdı gününe göre büyüklüğü az mı çok mu diye..sinirlendim şimdi yaa haksızlık ama bu ya
inşallah iptal olmaz belki diğer taraftaki büyüklükleri iyi yumoşlara mikroenjeksiyon yaparlar..
hayırlısı canım ya dinlen kafanı takma demek boşş
biz olsak yumurta oluşmadı diye takarız sende çok oluştu diye..inşallah herşey yolunda gider

bebingcim sana katılıyorum maviş sopalık..
senin yerinde olsam hala uçuyordum ayaklarım yere basmıyordu..
tadını çıkartasana hamilesinnnnn artıkkkk...

benimde işler bitti kociş bekleniyor 5 te gelecekmiş..
temizlik yaptım banyomu yaptım yemekler annemden tatlı da öyle söylemesi ayıp annem çok güzel sütlaç yapar benimkide bayılır...

melek nasılsın tatlım?moralin nasıl?
çalışmalara devam değil mi doktor çalışın demiş bak..

tabiki tatlım haber veririm....sevim bu drlar tüm kontrollerini yaptılar bi sorun olmadığını anlamamışlarmı da dozu yükşek tutmuşlar ben 8 gün 150 ml kullandım 9. gün 75 ile 150 arasındaki çizgiye kadar kullandım....inş iptal olmuycak tatlım ama zaten 22 ml olunca topluyorlar toplasınlar çatlamadan yumoşları..

bebingim şimdiden gözün aydın inşallah gelirler
sana da değişiklik olur..yeğenine vakit geçirirsin teyzesini özlemiştir..

slm fıstıklar nasılsınız bakalım ben bu akşam dr agidicem bebişimi görmeye inş herşey yolundadır
tabikide yolundadır canım güzel annem benim allah kucagına almayı nasip etcek merak etme
ya devlet diyince durup düşüncen ne biliyim özelde her şeyi tek tek söylüyolardı burda sen ne kadar duyarsan artık

bilmiyorum canım şimdi aradım kan sonucuna göre dozu ayarlıycaz demişlerdi gene aynı dozda kullan dediler ben bu işten bişey anlamadım ya yükselmiş işte daha niye aynı dozda verdiriyolarki

yarın sabah 8de tekrar kan ve usg için çağırdılar inş öbürleri sağlıklı büyür ve toplarlar bide bugün kadınlar aralarında konuşuyolardı yumurta toplama işleminde lokal anestezi yapmıyorlarmış yani uyutmadan topluyorlarmış ben nasıl dayancam o acıya daha öncekinde uyutmuşlardı ama kendime geldiğimde çok canım yanmıştı şuan bile yumurtalar büyüdükçe kasıklarım acıyor oturup kalkmakta bile acı çekiyorum hep yatıyorum aaa bu arada benim patron bugün geliyo özledim şu 4günde ama o gelince işlerde başlar heralde gerçi artık bana yaptırmaz gerçi yapacak durumumda yok ya

denizim gözün aydın simdiden canım benim.
ohhh hazırlandın demek koçiş için aferin sana.

sevimcim bende anlamadım senin işi.sen iste anestezi versinler hakkın sonucta seker devlette olsa.

Denizcim,çok özür dilerim,kahvaltı işini ayarlayamadım tatlım,çok karışık işler çıktı anlatırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…