Kızlar hepinize selam olsun :) Önce sevimden başlayalım,tatlım,şu an ki moralinin bozukluğunu anlayabiliyorum,aynı aptal uygulamayı bana da aşılama sırasında yaptılar.Yüksek dozdan başladılar.Oldu sana 3 günde deve yumurtası.Sen herşeye rağmen moralini bozma,kalan sağlar bizimdir de,ve stresinle sağlam yumurtalara zarar verme.Zaten tek embriyo koyacaklar.Bir tanesi sağlam çıksa bize yeter.Nasıl başlarsa ruh halin öyle gider.Sakın karamsarlığa kapılma,yoksa fena yaparımlmaz:kötükedihüso
Nursim,cnm benim,demek bugün minik fasülyeni göreceksin.Ne güzel bir duygudur Rabbim,bizden de sevgilerimizi gönder,slm söyle meleğine.Söyle,hemen getirsin bizim meleklerimizi de...
Mavi,sen iflah olmaz bir karamsarsın,şüphecisin ve yavrusunu düşünmeyen bir anne adayısın.yeter ya,bizi bunalttın,yavrun nasıl bunalmasın.Silkelen ve kendine gel.Bu sefer her şey iyi olacak,kucağına alacaksın canını,hiç ayrılmayacaksınız,biz inanıyoruz,sen de inan,yoksa:mymeka:
Sermestçim,aşılama bence gerçekten vakit kaybı,aynı hormonları alıyoruz vücudumuza,hem fiziken tükeniyoruz,hem de ruhen.Umutlarımız tek tek parçalanıyor.Ben de 2 aşılama denedim.Ama sonu hüsran oldu.Şimdi vücudumu dinlendirip,Eylül ayı gibi;rabbim izin verirse,tüp deneyeceğiz.Belki,son aşamaya gelmek,ya bu da olmazsa ne yaparım diye düşünmekte,insanı hırpalıyor,üzüyor ama bu sefer olacak Sermestçim.Allahın izniyle olacak....
Burpçum,cnm demek çift çizgi ha,ne güzel,siz bu hafta bayağı çalıştınız,Allahım,lütfen bu çalışkan kullarının,çalışmalarının karşılığını versırnaşık şeyHiç tembellik etmedik,hiç olmaz demedik,sen de bize olmaz deme:Saruboceq:
NBNH, tatlım sen nasılsın,nasıl gidiyor ders çalışmaları.Artık sıkıcı olmaya başladı.Hiç içimden gelmiyor.Bu arada senin ızmirle bağlantın vardı galiba.Yakınlarda ızmir yolculuğun olursa,beklerim mutlaka.Deniz,sen ve ben buluşur,kaynatırız Ne dersin????
Gelelim bana,bugün alerjim pik yapmış durumda.Sabahtan beri,hapşırıyorum,boğazım yanıyor.ılacımı aldım,o da biraz sersem yapıyor.Ben de biraz erkenden kaçtım eve geldim.yemek yapmam lazım,ama hiç yapasım yok.Araka yapacağım sözde,biraz sağlıklı beslenmem lazım.Hep kuru hep kuru olmuyor.Zaten 1,5 kilo almışım bu aşılama tedavisinde.Çok fena halde takmış durumdayım.Ama adetime 1-3 gün olduğu için cnm çok tatlı çakiyor ve iştahım açık.Soğan kürümü tamamladım.Adet olayım,incire başlayacağım.ışet böyle şimdilik....
öyle tabi canım denizim gölgesinde yatanlar dua etse o bile yeter... amin canım inşallah rabbim dualarımızı kabul eder bir gün.... demek eşin geliyor gözün aydın bitanem... ya tabi eşimin bir akrabasına demişler 2 tane kızı var şimdi sen hiç üzülme onu bırak hatta ben bile böyle bir çocuğum babama demişler düşünün yani 2 kardeşiz bizde:))) valla preseed güzeli seçeceğiz böyle giderse bebişlerin arasından tabi:)) canım biz tüp düşünüyoruz aslında ben çok korkuyorum ama bakalım o sıkışık olma durumu beni bitiriyor altıma ederim ben kesin(( bırakma tabi ya niye bırakasın ki... yok canım eşim yanımda geç yatıyoruz birkaç gecedir...
burppummmmm sağol canım dua için:))) inşallah olur da tötüm yer tutmaz ama valla özeniyorum ya sıkıldım ben durağanlıktan... benim kocişimde hiçbir şey demez hiç karışmaz ama onu ihmal edersem serzenişte bulunur tabe.... ütüye elini sürmüşken bizede gel be şeker....