Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebingim canım tamam haklısın döverim ben onu:))) demek senin yaramas geliyor ha gözün aydın canım...

denizzzzzz bende sütlaca geliyorum:))) ay bende bugün ev temizliği yaptım çok yorgunum duş aldım işte aynı sen gibi....

bebingim ben evdeydim canım iş yaptımmmmm..... kahvaltı yapmasınlarrrrrrr şaka şaka......

geldim kızlaar

çok haklısınız burda abuk subuk yerlere girip kim ne kötülük yaşadıysa okuyoryum
eşim de kızıyo deli gibiydim kaç gündür
ama bugün göğsüm çok ağrıdı Allah cezamı verdi:)))çok haklısınız
özellikle bebing hep böyle kız bana delirdiğim zaman
tabiki net olduğu sürece burayı bırakmam
bugün çok umutluyum annem kahve falı baktırmış
torun seviyosun demiş bi komşu durumu bilmiyo
ona da sevindim ne alakaysa
söz size artık iyiyim bebeğimi de üzmücem
sonuuçta Allah koprusun bizim bile yzrına çıkacağımızın garantisi yok
şimd,iden niye düşünüp üzüliym ki
bebişimi de üzmicem o da beni üzmicek inşallah
hepinizi çok seviyoruuummmm

özlemcim gelmiş gitmişin sen menüde neler var sekerim...
kızlar yok ortalarda anlamadım gitti
herkes nerde

semraaaaa canım benim nasılsın adacık nasıl öp benim yerime fıstığı , sütün nasıl oldu artmıştır inşallahhhhhhhhhh......... sen yine geleneği bozmuyorsun maşallah sana.....

mavicim kızarsın sanmıstım bana
cok sevindim iyi olmana lütfen kafanı bozma haaaaaaaaa
özlemi yollarım ona göre
olmadı gelirim kafanı kırarım

işte benim mavişim bu olmalı ya.... kocaman aferin sana tatlım... tabi ya neden üzüyorsun sen teyzesinin kuzusunu.... sen iyi ol ki bebişte rahat etsin canım benim...

tuanay benimlesin yazmışsın inşallah seninle dir :)))))

seviiim kız bu panik durumunu da bulaştırdım sanırım:)))
canım sakin ol zaten 1 tane kaliteli lazım güzel olacak herşey yollar açık:))))

sermest nasıl da üzülmüşsün ama inan değmiyo ben de yakın zamanda bi arkadaşımla sorun yaşadım aslında arkadaşım da sayılmaz yılda 2-3 kez anca görüşürüz üstelik aynı şehirdeyiz
ama hiiiç alttan almadım kestim ilişkimi milletee anlatıp duruyomuş ben bişi yapmadım diye neyse önemi yok zaten sen de iyi ol:)))))

buuuurrpp insallah 14 gün sonra yine çift çizgi göreceksin

denizim gözünaydın :))))

özlemcim dövmene gerek kalmadı şekerim düzeldim ama en iyi sen anlarsın beni((
yine de sen benim gibi olma inşallah bebeğimi sağlıkla kucaklıcam ve niye panik yapmışım diye üzülücem
ama valla bugün iyiyim
bana kötü olunca kızın ama çok ta kızmayın sizden saklamıym:))))

mavişim seni çok iyi anlıyorum bende aynı olurum diyorum arkadaşlarım kızıyor hergün ultrasona giderim diyorum valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…