Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim menüde taze fasulye:)))))
ama yanında sadece salata var ama çok çeşitli
semizotuda içinde:)))))
bebingle özlemin menüsünden çalıntı

özlem gel bugün aldık semizotunu yapıym sana yoğurtlu ama bebingin dediği zeytinyağlı sanırım ıspanak tarzında pişiyo hiç denemedim de sanırım öyle

iyiyim tuanaycım ders çalışmaya çalışıyorum da çok da çalışamıyorum sanki yaşım geçmiş herşey zamanında demek ki senin nasıl gidiyor sen bölüm derslerinden de girecek miydin?
izmirle de bağlantımız var canım buraya gelmeden önce orada oturuyorduk eşimin ailesi orada hala yazın Ağustos gibi tatile geleceğiz ama eşim olacak yanımda ve geldiğimizde oraya git buraya git yoğun geçiyor görüşmemiz zor olur ben genelde kasım gibi tek başıma geliyorum canım o arada görüşürüz inşallah göbişlerimizde bebişlerimizle beraber
sana da geçmiş olsun canım dikkat et kendine

ben de salataya doğruyorum semizotunu yada
yağurtla cacık gibi yapıyorum
yemeğini de izmirli bi arkadaşım tarif etti ama denemedim

herkes toplanmış ne güzel ama ben çıkmak zorundayım
gelirim yine az uzanıym da yaprak dökümüne kalkarım
öptüm herkesiii

denizim gözün aydın simdiden canım benim.
ohhh hazırlandın demek koçiş için aferin sana.

sevimcim bende anlamadım senin işi.sen iste anestezi versinler hakkın sonucta seker devlette olsa.
isteyecegim zaten bebing yoksa ben heyacandan ve korkudan gümlerim tabi o sürece gelebilirsek
bi zahmet iş yapma artık canımın içi.
sevimcim annen düşünür sanırısam.
yapmıyorum son olarak yemek yaptım artık yatacagım canım anamıda özlemişim bu arada
ay gülüm siz olunca haytımda benim morelim hiç bozuk olurmu iyiki sizi tanımışım allahım bizi bebişlerimeze kavuştursun tez zamanda
Nursim,cnm benim,demek bugün minik fasülyeni göreceksin.Ne güzel bir duygudur Rabbim,bizden de sevgilerimizi gönder,slm söyle meleğine.Söyle,hemen getirsin bizim meleklerimizi de...
evt nursi önceden adaya yüklemiştik bu yükü o bize senin ve mavinin minigini getirdi şimdi sıra onda teyzeleri bekliyor
inş tuanayım burp şok olcak zaten ben öyle his ediyorum allah ona öyle bi zamanda vercekki o şaşırcak tabi bizde allahım çabuk şaşırtsın inş
bitanem sen zaten zayıfsın hiçde kilolu değilsin okadarcık kilodan bişey olmaz alerjin için geçmiş olsun dikkat et kendine
ayy sevim ne çok gelişmiş onlar öyle eee bu şapşallar seni neden dinlememiş ki bebingin dediği doğru az ilaçlada yapılabilirdi bu....
özlemim bi bilsem canım güya herşeyi onlar biliyoya oysaki sayelerinde 6senede ben onlardan daha çok dr oldum vallaha
kocaman aferin sana evt işte böyle üzme benim yegenimiiiiiiiii
evt canım bu panik durumunuda sen bulaştırdın inş hamileligide bulaştırırsın hepimize
ayyy semizotunu bende çoooooooook severim yollaaaaaaaaaaa banaaaaaaa yoğurtlu değil mi?

semiz otu isteyenler bizim bahçede bolca var gelin he birde semiz otunu domatesli soganlı ve sumaklı deneyin hem yumurta yapıyor hemde saglıklısından

lokanta gibi menü çıkıyor bizim hamarat kızlardan valla.

mavicim yaprak dökümüde izleme o da cok bunalımlı bir dizi sonucta

sevimcim senin yumurtlara da tam çoşmuş canım neyse kızların da dediği gibi topu topu bir taneye ihtiyacın var moralini bozma dr ların da bir bildiği vardır ama bana da ilacın dozu çok gibi geldi biz de uzman olduk valla

bebingcim menüleri bende çok takdir ettim eşim zayıflamaya çalışıyor spora gidiyor onun için ben genelde çorba yapıyorum sadece ya da hafif birşeyler

bende okuduğumda birşeyler yazacaktım o arada çıkmak zorunda kaldım neyse hatırladıkça yazarım artık

ben karar verdim yarın drları kovcam ordan
bana musade sekerler

özletme kendiniiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…