NBNH, tatlım sen nasılsın,nasıl gidiyor ders çalışmaları.Artık sıkıcı olmaya başladı.Hiç içimden gelmiyor.Bu arada senin İzmirle bağlantın vardı galiba.Yakınlarda İzmir yolculuğun olursa,beklerim mutlaka.Deniz,sen ve ben buluşur,kaynatırız Ne dersin????
isteyecegim zaten bebing yoksa ben heyacandan ve korkudan gümlerim tabi o sürece gelebilirsekdenizim gözün aydın simdiden canım benim.
ohhh hazırlandın demek koçiş için aferin sana.
sevimcim bende anlamadım senin işi.sen iste anestezi versinler hakkın sonucta seker devlette olsa.
yapmıyorum son olarak yemek yaptım artık yatacagım canım anamıda özlemişim bu aradabi zahmet iş yapma artık canımın içi.
sevimcim annen düşünür sanırısam.
ay gülüm siz olunca haytımda benim morelim hiç bozuk olurmu iyiki sizi tanımışım allahım bizi bebişlerimeze kavuştursun tez zamandaKızlar hepinize selam olsun :) Önce sevimden başlayalım,tatlım,şu an ki moralinin bozukluğunu anlayabiliyorum,aynı aptal uygulamayı bana da aşılama sırasında yaptılar.Yüksek dozdan başladılar.Oldu sana 3 günde deve yumurtası.Sen herşeye rağmen moralini bozma,kalan sağlar bizimdir de,ve stresinle sağlam yumurtalara zarar verme.Zaten tek embriyo koyacaklar.Bir tanesi sağlam çıksa bize yeter.Nasıl başlarsa ruh halin öyle gider.Sakın karamsarlığa kapılma,yoksa fena yaparımlmaz:kötükedihüso
evt nursi önceden adaya yüklemiştik bu yükü o bize senin ve mavinin minigini getirdi şimdi sıra onda teyzeleri bekliyorNursim,cnm benim,demek bugün minik fasülyeni göreceksin.Ne güzel bir duygudur Rabbim,bizden de sevgilerimizi gönder,slm söyle meleğine.Söyle,hemen getirsin bizim meleklerimizi de...
inş tuanayım burp şok olcak zaten ben öyle his ediyorum allah ona öyle bi zamanda vercekki o şaşırcak tabi bizde allahım çabuk şaşırtsın inşBurpçum,cnm demek çift çizgi ha,ne güzel,siz bu hafta bayağı çalıştınız,Allahım,lütfen bu çalışkan kullarının,çalışmalarının karşılığını versırnaşık şeyHiç tembellik etmedik,hiç olmaz demedik,sen de bize olmaz deme:Saruboceq:
bitanem sen zaten zayıfsın hiçde kilolu değilsin okadarcık kilodan bişey olmaz alerjin için geçmiş olsun dikkat et kendineGelelim bana,bugün alerjim pik yapmış durumda.Sabahtan beri,hapşırıyorum,boğazım yanıyor.İlacımı aldım,o da biraz sersem yapıyor.Ben de biraz erkenden kaçtım eve geldim.yemek yapmam lazım,ama hiç yapasım yok.Araka yapacağım sözde,biraz sağlıklı beslenmem lazım.Hep kuru hep kuru olmuyor.Zaten 1,5 kilo almışım bu aşılama tedavisinde.Çok fena halde takmış durumdayım.Ama adetime 1-3 gün olduğu için cnm çok tatlı çakiyor ve iştahım açık.Soğan kürümü tamamladım.Adet olayım,incire başlayacağım.İşet böyle şimdilik....
özlemim bi bilsem canım güya herşeyi onlar biliyoya oysaki sayelerinde 6senede ben onlardan daha çok dr oldum vallahaayy sevim ne çok gelişmiş onlar öyle eee bu şapşallar seni neden dinlememiş ki bebingin dediği doğru az ilaçlada yapılabilirdi bu....
kocaman aferin sana evt işte böyle üzme benim yegenimiiiiiiiiigeldim kızlaar
çok haklısınız burda abuk subuk yerlere girip kim ne kötülük yaşadıysa okuyoryum
eşim de kızıyo deli gibiydim kaç gündür
ama bugün göğsüm çok ağrıdı Allah cezamı verdi:)))çok haklısınız
özellikle bebing hep böyle kız bana delirdiğim zaman
tabiki net olduğu sürece burayı bırakmam
bugün çok umutluyum annem kahve falı baktırmış
torun seviyosun demiş bi komşu durumu bilmiyo
ona da sevindim ne alakaysa
söz size artık iyiyim bebeğimi de üzmücem
sonuuçta Allah koprusun bizim bile yzrına çıkacağımızın garantisi yok
şimd,iden niye düşünüp üzüliym ki
bebişimi de üzmicem o da beni üzmicek inşallah
hepinizi çok seviyoruuummmm
evt canım bu panik durumunuda sen bulaştırdın inş hamileligide bulaştırırsın hepimizetuanay benimlesin yazmışsın inşallah seninle dir :)))))
seviiim kız bu panik durumunu da bulaştırdım sanırım:)))
canım sakin ol zaten 1 tane kaliteli lazım güzel olacak herşey yollar açık:))))
sermest nasıl da üzülmüşsün ama inan değmiyo ben de yakın zamanda bi arkadaşımla sorun yaşadım aslında arkadaşım da sayılmaz yılda 2-3 kez anca görüşürüz üstelik aynı şehirdeyiz
ama hiiiç alttan almadım kestim ilişkimi milletee anlatıp duruyomuş ben bişi yapmadım diye neyse önemi yok zaten sen de iyi ol:)))))
buuuurrpp insallah 14 gün sonra yine çift çizgi göreceksin
denizim gözünaydın :))))
özlemcim dövmene gerek kalmadı şekerim düzeldim ama en iyi sen anlarsın beni((
yine de sen benim gibi olma inşallah bebeğimi sağlıkla kucaklıcam ve niye panik yapmışım diye üzülücem
ama valla bugün iyiyim
bana kötü olunca kızın ama çok ta kızmayın sizden saklamıym:))))
ayyy semizotunu bende çoooooooook severim yollaaaaaaaaaaa banaaaaaaa yoğurtlu değil mi?
ben karar verdim yarın drları kovcam ordansevimcim senin yumurtlara da tam çoşmuş canım neyse kızların da dediği gibi topu topu bir taneye ihtiyacın var moralini bozma dr ların da bir bildiği vardır ama bana da ilacın dozu çok gibi geldi biz de uzman olduk valla
bana musade sekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?