Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aldın mı mavişim valla ben yapıyorum ıspanak gibi pişiyor bırak onu neredeyse tadı bile aynı... bende salata falan yaparım ama yemeği daha çok severim...

valla biz kışa göre geç bile yiyoruz:))) kışın eşim gelir gelmez yemek hazır olurdu 5te yerdik şimdi 6-6,5 o da en geç... evet erken yemek iyi en azından yatağa rahat giriyoruz diğer türlü uyku bile tutmuyor...

sevimmm senin bahçeyemi dalsak taze taze hormonsuz herşey ne güzel ya... demek öyle faydası da var ha bilmiyordum bak...
canım inşallah sen o aşamaya geleceksin hiç merak etme....

sevim senin menü tam yazlık valla süpermiş ama şöbiyet ağır olmaz mı yahu... sütlü tatlılar favorim her zaman hele de kazandibi gerçi hiç yapmadım hep hazır yedim ama:)))

ay evet mavi yaprak dökümü sana göre değil komedi izle sen gül hep bebişte gülsün.... neşeli olsun bebiş....

NBNH evet canım bizde meyve yiyoruz bazen ben yoğurt falan yiyorum iyi oluyor... ne zamandır dikkat etmiyorum kilo aldım diye diyete başladım zaten....

sevim senin menü tam yazlık valla süpermiş ama şöbiyet ağır olmaz mı yahu... sütlü tatlılar favorim her zaman hele de kazandibi gerçi hiç yapmadım hep hazır yedim ama:)))

canım eşim almış şöbiyeti ben künefeyi sviyorum onu alamam diye almış ama künefe nere şöbiyet nere bi tane yedim çok talı olmuş şerbeti kendi yer gelince ah ne güzel siz erken yiyosunuz bizimki geç geldigi için biz baya geç yiyoruz ondan sonrada lop lop kilo alıyoruz

slm kızlar gerçekten fasülye benim bebişim küçüçük ama maşallah kalbi güm güm atıyor biraz endişe duymaya başlamıştım gördüm bebişimi rahatladım kızlar inş çok yakında sizlerde yaşayacaksınız....

Nursim,ben de senin o minik fasülyeni yerim,tatlım benim yaaa,inan sen rahatlayınca şimdi ben de çok rahatladım...Sağlıkla büyüsün annesi....

sağol tuanayım drumda herşey yolunda 4,5 hafta sonra gel ilaçlara devam dedi
4,5 hafta sonra 12 haftalık olunca 2li test yapılacakmış...inş çabucak geçer o vakit...

ben onu yerim kurban olurum ona ben biz sana demiştik çok iyi olcak bebişimiz mavininkide admıza bak ne güzel emiyor annesini mucuk mucuk oy yerim onları ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…