gelelim asıl meseleye kızlar ölüyorum yorgunluktan ve kasık agrısından bide kabızlık başladı yumurtalar büyüp çogaldıgındanmı ne aslında moral sıfıra düştü biliyorum şimdi diyceksiniz mavi gibi sende olumsuz düşünmeye başladın ama bugünki usg sonucu pek iç açıcı gelmedi bana sag overdeki yumurtalar iyi gelişmekte en büyügü22 ama sol almış başını gitmiş en küçügü 20en büyügü 37 biraz daha büyürse tüp iptal olur ve benim emeklerim çektiklerim verdigim paraları saymıyorum bile heba olur bu devlet hastanesindekiller adam gibi ilgilenip bizi kaile almıyolar oysaki iğneleri verirken ben söyledim bu doz ve iğneler bana fazla ben daha öncede kaçkez yaptırdım benim yumurtalar hemen cevap veriyor diye canımı sıktılar uyuzlar yumoşların hepsi37olursa ne olcak şimdi offff ya kasıklarım çok şişti ve agrıyor saat 3de aryıp kan sonucuna göre dozu ayarlıycaklarmış dr bune coşmuş bunlar diyor çok canım sıkıldı millet 10tane iğne yapıyo daha 1tanesi gelişmemiş ben 1iğneyel nerdeyse patlıycak dereceye getirmişim kızlar bendemi bi sorun var acep
sevimcigim masallah yumoslarin iyi büyümüs bence kafana takma en gücügü 20se tranfer gününe kadar gelisir ve ona yaparlar canim vardir bundada bir hayir buarada transfergünün ne zaman?
özlem mayiyi dövmeni istiyorum cunki sürekli negatif olmaz ki böyle
artık bilinaltı bile rüyalarla uyarıyor onu yazık degilmi bebege
bilmiyorum ama cok ciddi bir hata yapıyor aslında yardım alması lazım
bilmiyorum bana kızacak belki ama görünen köy klavuz istemez.
bu kadarda olmaz onu anlayamam belki ben yasamadım ama su an içindeki bebege yazık eminim etkileniyordur butun hayatını etkilicek ilk üç ay ne kadar önemli aslında.onun adına üzülüyorum.
bebisim bende sana katliyorum canim artik mavisi birinin uyandirma vakti geldide geciyor yani!!!!!!!
burp um kolay gelsin canım.çift cizgin inş. gebelik testindede cıkar bu ay
kolay degil hayatın ama bu kosusturmacadan sonra sen sakinde yapamazsın canım ya
amiiiinnnnnnnnnnn
yarın benim minnoşum gelebilir sekerler ay nasıl özledim anlatamam size burnumda tütüyor
hava tabi iyi olursa gelirler ay heyecanlandım simdidien.
bebisim gözün aydin simdiden bol bol hasret giderirsin insallah
melek nasılsın tatlım?moralin nasıl?
çalışmalara devam değil mi doktor çalışın demiş bak..
tsk ederim denizigim iyim ama kafam ve duygularim karisik nedeninide bulamiyorum canim son zamanlarda hicbiseyden zevk almiyorum.Sen nasilsim canim keyfin yerindedir umarim esinde gelmistir allah bidaha ayirmaz insallah
Melek asayiş ber kemal mi???Gerekli çalışmalar yapıldı mı:dance:
alemsin kiz sen gerekli calismari yapiyoruz canim sonucu bu ay sonu belli olur.
Gelelim bana,bugün alerjim pik yapmış durumda.Sabahtan beri,hapşırıyorum,boğazım yanıyor.İlacımı aldım,o da biraz sersem yapıyor.Ben de biraz erkenden kaçtım eve geldim.yemek yapmam lazım,ama hiç yapasım yok.Araka yapacağım sözde,biraz sağlıklı beslenmem lazım.Hep kuru hep kuru olmuyor.Zaten 1,5 kilo almışım bu aşılama tedavisinde.Çok fena halde takmış durumdayım.Ama adetime 1-3 gün olduğu için cnm çok tatlı çakiyor ve iştahım açık.Soğan kürümü tamamladım.Adet olayım,incire başlayacağım.İşet böyle şimdilik....
gemis olsun canim kendine dikkat et insallah adet olmazsin:)))))
slm kızlar gerçekten fasülye benim bebişim küçüçük ama maşallah kalbi güm güm atıyor biraz endişe duymaya başlamıştım gördüm bebişimi rahatladım kızlar inş çok yakında sizlerde yaşayacaksınız....
cok sevindim canim kalbinin güm güm atmasina insallah sonuna kadar bir sorun cikmaz findigin