Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sevimcigim masallah yumoslarin iyi büyümüs bence kafana takma en gücügü 20se tranfer gününe kadar gelisir ve ona yaparlar canim vardir bundada bir hayir buarada transfergünün ne zaman?

bebisim bende sana katliyorum canim artik mavisi birinin uyandirma vakti geldide geciyor yani!!!!!!!

burp um kolay gelsin canım.çift cizgin inş. gebelik testindede cıkar bu ay
kolay degil hayatın ama bu kosusturmacadan sonra sen sakinde yapamazsın canım ya

amiiiinnnnnnnnnnn

yarın benim minnoşum gelebilir sekerler ay nasıl özledim anlatamam size burnumda tütüyor
hava tabi iyi olursa gelirler ay heyecanlandım simdidien.

bebisim gözün aydin simdiden bol bol hasret giderirsin insallah

melek nasılsın tatlım?moralin nasıl?
çalışmalara devam değil mi doktor çalışın demiş bak..

tsk ederim denizigim iyim ama kafam ve duygularim karisik nedeninide bulamiyorum canim son zamanlarda hicbiseyden zevk almiyorum.Sen nasilsim canim keyfin yerindedir umarim esinde gelmistir allah bidaha ayirmaz insallah

Melek asayiş ber kemal mi???Gerekli çalışmalar yapıldı mı:dance:

alemsin kiz sen gerekli calismari yapiyoruz canim sonucu bu ay sonu belli olur.

gemis olsun canim kendine dikkat et insallah adet olmazsin:)))))

cok sevindim canim kalbinin güm güm atmasina insallah sonuna kadar bir sorun cikmaz findigin

gelelim bana günüm cok ama cok yogun gecti kredi isimi halletmeye calisiyorum faizler cok yüksek ne yapacagimi sasirdim evin kagit isleriyle hep ben ugrasiyorum kanunlarini esimden daha iyi bildigim icin ama artik yoruldum kizlar iste kagit evde kagit biktim ya istifami verecem eve.
Hatirliyorsaniz sizleri söylemistim pazartesi günü preseed siparis verdim diye bugün geldi evdede ovulationstesti vardi onuda yaptim cift cizgi gösterdi vallaha yumurtlamam devam ediyor preseedi kullanip is basina gececegiz bu gece yine aslinda fazla bir ümitim yok ama denemeklede kaybedecek biseyim yok hakkimizda hayirlisi neyse o olsun

melek hadi hayırlısı canım hemencik tutar inşallah

nursim çok sevindim canııım darısı hepimizin başına inşallah nasıl heyecan yaptım şimdi
Allah hepimize göstersin o günleri inşallah

canım benim gülümsettin beni okurken yazdıklarını Allah razı olsun hem güzel tesellin hem güzel yüreğin hem samimi duaların için..

arkadaş ilişkilerimde yakın zamanda derin yaralar aldım hiç ummadıklarımdan o başka
döndüm arkamı bütün yükümü geçmişimi sorgulamadan bıraktım baktım önüme ben de
ama hayattaki üzüntüler sırf arkadas ilişkleriyle sınırlı değil işte
dost arkadaş aile bütün etrafın bir bir üstüne gelmesi kadar insanı yoran bişey yok
güzel annişim neyse sen takılma bunlara karamsar şeylerden uzak kalmanız lazım dokuz ay kadar:)

canım biz tüp düşünüyoruz aslında ben çok korkuyorum ama bakalım o sıkışık olma durumu beni bitiriyor altıma ederim ben kesin((

ya özlemcim senle korkum o kadar aynı ki ben de kara kara düşünüyorum o sıkışıklık nasıl dayanılır bişey diye ben normalde bile dayanamam tuvalletten beri gelmiyorum bir damla su içsem o halde ne ederim düşünemiyorum inan ki..akannehir

canım Allah nasip ederse aynı zamanlarda tedavide olacagız sanırım dilerim bizim için hayırlı bir sonla yeni bir hayrın başlangıcı olur

ay canim benim kiyamam ben sana o kadar güzel yasmissinki canim insallah allahim en kisa zamanda gönlüne göre verir

aminn canım Allah cümlemize güzel günler göstersin inşallah

gerek güzel sözleriniz gerek güzel dostlugunuz için tesekkur ederim canım
yeterince hassas bir dönemdeyim öncesinden de çok kırgınlıklarım hayata
iş sadece arkadasla bitmiyor işte arkdası arkanda bırakabiliyorsun
ama kalbini kıranlar kalbinin içindekiler kalbine can verenler olunca
o kadar kolay olmuyor söküp atmak bişeyleri içinden
hayat sandıgımdan zormuş meğer
erken büyüdüm yazık ki bunda da vardır hayır diyelim
kapatalım karamsarlık kapılarınıyerimseniben

oyy o minicik fasulyeye kurban olsun teyzeleri Allahım sağlıkla büyütsün fasulyemizi

hadi bakalım melekcim iyi çalış dersini bir yıldızlı pekiyi de sana gelsin bu ay:kedi:

Son düzenleme:
selam sekerler cok kalamıcam ama bi görünmek istedim ablamın canı ev yapımı pasta istemiş onu hazırlıcam

ben de yoğun bir iş gününün ardına seminer zıkkımını ekledim geldim
kös kös canım sıkkın oturuyorum öyle yapacak bişey de bulamadım
kimselere de denk gelemedim topikte en iyisi gideyim uyuyayım
uyurken bari dinlenir belki ruhum yalnızlık zorr....
hepinizi seviyorummm güzel geceler aydınlık sabahlar canlar..

cok acayip bişey denedim nasıl olacak bilmiyorum pastanın muhallebisini pişirdim fakat vanilyam yokmuş bu saatte bulmam da imkansız un kokusunu alsın diye jelibon attım içine bakalım nasıl olucak cok merak ediyorum umarım yarına bi daha yapmam gerekmez.

ben en iyisi su sayfaları doldurayım da girenler sasırsın
bi kaç gun böcüğümle ilgilenicem mecburen en azından arayı kapatmıs sayılırım

cok ilginç bi pasta oldu son tarifim
umarım begenilir yazık olmaz
süsler de aldım yegenime
kendimde yapıccam simdi

Buradayım tatlım,bu gece sakin.Arada girip bir bakıyorum.Eşimle yürüyüşe çıktık sahilde.5 km yürüdük geldik...ıyi geldi bana bu yürüyüş...Pastalar yapılmış,oh ne güzel.Cnm çekti şimdi.Bebing,sen hiç 21. günde progesteron baktırdın mı???

pastamın krema kısmı bitti şimdi süslemeye geçiyorum sonrada aksam neler kaynattınız onları okuyucam
sanırı m heyecandan uyuyamıyorum

Ya bu saatte de uyunmaz ki....Ancak tavuklar bir de yeni hamileler uyur bu saattekaydirigubbakcemile3Bence uyumuyorlar,arı gibi çalışıyorlar,çalışın,çalışın,ödevlerinizi kontrol edeceğim sonraalkisalkisalkisKim hakedecek alkışı bakalımnaniknanik

pasta işim tamamen bitti sırada mutfagın toplanması ve camasırların asılması var
işim hiçbitmiyor ki butun çalışanlar için gecerli eşime diiyorum oh ne guzel eve gelince iş hayatın bitiyor bense iş yapmaaya devam eidyorum
havada cok guzel tam oturmalık balkon serin mis gibi yagmur kokusu eşimde uyumuyor olsaydı keske ya
zaten o benden önce yatarsa beni uyku tutmuyor

hamlamısım ben kızlar valla eskiden bu kadar saatte neler neler yapardım ya
tabi yapmayınca eli yavaslıyor insanın mutfakta bitti camasırlar gözümde büyüyyor ama asmam lazım
sabah diyceksiniz bebingte herseyi yazmıs yahu bu ne böyle abartmıs biraz
burp te demişti çok kaynatmayın okuyamam diye kusura bakma canım artık biraz pörtlet gözleri

hiç çıkasım yok ama bilgisayarın sarjı azalmıs eger sarjı almaya odaya gidersem eşim uyanır en iyisi kapanınca bilgisayar ayrılmış olurum bu gecelik niye pat diye irtibatı kestim anlayın diye acıklama yapıyorum
aman uyksuzluktan ne dediğimimibiliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…