Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cok sukur camasır işşimde bitti oturdum sonunda totomun üstüne.
yatsam cok iyi olucak sabah erken kalkmam lazım
herkese iyi geceler

Günaydın kızlar,güzel bir rüya gördüm hayırlara vesile ola.Rüyamda kimi gördüm biliyor musnuz,Burpu.Burpla buluşmuşuz,çay içiyoruz,yanımıza bir kadın geldi,böyle başötüsü vardı,yaşlı bir kadın.Dedi ki,ikinizinde çocuğu olacak.Sonra da Burpa döndü dedi ki,kızım hayıt iç,hayıt çayı içersen,2 ay sonra çocuğun olacak.Çok garipti ya,Burpu sadece facedeki fotolardan biliyorum ama aynısıydı rüyamda gördüğüm.Ve benim rüyalarım mutlaka birseylere çıkar.Burpcum,sana sesleniyorum.Hayıt deyince kadın,şimdi pc den faydalarına baktım ve kadın hastalıkları için kullanılıyormuş,yumurtlamayı sağlıyormuş....Benden anlatması :)))

inanmıyorum yaa tuanay vallahi tüylerim diken diken oldu bende geçmişi okuyorum denizle buluşma planlarınıza bebing dalgasına ahım tuttu demiş bende haftaya salı çeşmeye geliyorum şimdi tuanayla buluşurmuşuzda bebing beni yolarmış diye kendi kendime gülüyordum :))) vallahi korktum senden tuanay hem ne alaka dimi rüyen kaç gündür fazlada giremiyorum nete
ne yapıyoruz tuanayıııım tiz hayıt temin edile ve içileeeeeeeeeeee :))))))))))

nursimcim mercimeğimizin kalbi çok güzel atıyormuş maaaaşaaallaaaaaaah .,
ilk aşı bebişimiz ada ilk tüp bebeğimiz ( nursim biran önce cinsiyeti öğrensekte isim koysak bebişimize sende bize ozaman olası isim seçeneklerimizi söyle ama bence oğlan olacak ) sonra ilk preseed bebeğimiz sonra ilk hayıt bebeği tuanay ve benden :)) geri kalanlarda doğal yoldan yani bizde her yol var :))))))))

sevimcim canım sen bu doktolara çok güvenme ve gergin bir şekilde haşlayarak gidişattan memnun olmadığını yeterli bilgi vermediklerinden dolayı onlara güvenmediğini belirt gerekiyorsa hasta haklarına gideceğini söyleki senin cahil cüheyla olmadığını anlasınlarda tedavine hassasiyet göstersinler nedemek 37 mm olmuş bir yumurtaya aynen yüksek doza devam demek yaa senin iş bitmiş zaten tamam toplasınlar diyeceğim ki kaldıki endometriumun kıvama gelmesini ve e2 değerinin kıvama gelmesini bekliyorlarsa ozaamanda dozu düşürmeleri gerekir seni endişelendirmek istemem ama bukadar ilaç bukadar emek bukadar para tatlım parala şunlarıda işlerini doğru düzgün yapsınlar sonra aklında soru işareti kalmasın
şu an kontroldesin heralde inşallah güzel haberlerle dönersin
bence senin yumoşları hemen toplasınlar hem korkma asla anestezisiz yapmazlar zaten yapamazlarda tatlım

bebingim kendin gibi şekercisin sende :))) jelibonun hiç eksik olmaz senin :))) vanilyan olmaz ama jelibonun mutlaka vardır :))))) eminim çok değişik lezzetli bir pasta olmuştur ablana afiyet olsun :)))

melekcim sende preseede başlamışsın hayırlı oollsn tatlım ama dikkat et kocişler bu olaydan çok tedirgin oluyor benim kocişki konsantrasyonnunu kaybetti şok oldum o bayağı düşkündür ve herzaman hazır kıtadır gece yarısı uyandır hadi yumurtam çatladı de gözü açılmadan seve seve eşlik eder :)))))))))))))) amaaa preseedle bir kasıl birkasıl eminim özlemimin başına gelende bu oldu

özlemcim canım benim o bedduam tutacak hemde nasıl tutacak sana senin kadar başarılı bir insan bir düşünsene hiç bir tedavi olmadan 6 yıl boyunca hiç bir spermin döllemeyi başaramadığı annenin yumoşlarında sen tutunmayı başarmışsın senin mucizenin tedavi ettiği annenin rahmiylede kardeşin olmuş annenleri iki evlat sahibi yapmışsın sen tabiki çocuk sahibi olacaksın tatlım

sermestcim yaa bu aralar okadar hassassındırki hele kocişinde yanında yok genelde olumsuz tedavi sonrası hayat çok acımasız geliyor insana herşey bir farklı batıyor insana ama zamanla bu duyguyu atlatıyorsun bak ağustosa ne kaldı kocişinle tatile gideceksin biraz güzel şeylere motive ol bu kara bulutları atlatmaya çalış tatlım

mavi preseed annesi seni ben sana hak veriyorum ama tamam artık bitti geçti ilki düştü ikincisi hiç beklemediğin bir anda geldi ve bu bebişi kucağına alacaksın yok artık sana üzülmek bence şu an motive olman gereken bebek odasını evinin neresine yapacaksın nasıl dekore edeceksin kız olursa adı ne olacak erkek olursa adı ne olacak bunları konuş bizimle ki diğer olumsuz olasılıklar aklına gelmesin ona kalsa hepimizin yarına çıkacağı garanti değil allah gücenir vallaha ben bebek nasip ettimde hatun ölecek diye sevinmiyor der lmaz: silkelen bakayımda söyle bize evin bebiş odası yapmaya müsatmi ne ciciler alacaksın bebişine

Burpcum,bence bu hayıtı denemeli,ben görüdysem bu rüyayı,vardır bir anlamı,ve sen ağustosda hamileyim demezsen,ahada şuraya yazıyorum,ben rüya görmeyi bırakacağım.Ama başla bugün ya da yarın kullanmaya.Ben de başlayacağım...Bu arada,çeşme benim seyahat bölgelerimden biri.Geldiğin zaman bir kahve içelim,bakalım falda ne çıkacakHem de tanışmış oluruz,hep rüyalarda buluşmayalım değil mia.s.

ay tüylerim diken diken oldu tuanayım rüyanı okurken.evet kesinlikle burp um hayıtı denemelisin ben cok inanarım böyle rüyaalara.

evet evde yemek olmaz ama jelibon olur... cok ilginç oldu tadı bakalım begenilcek mi

ama bu buluşma olaylarınız beni gerdi valla catır catır catlıcam kızlar
ama buluşn canı gönülden istiyorum bunu birgun bende sizlerle buluşucam buna eminim

denizciğimin kociş gelmiştir şimdi ohhh canım yaa koca kışı kociş yolu gözleyerek geçti ovulasyon bitmişti ama umarım öyle sanıyordur deniz son dakikada tutar bebişi geç döllenme bebişimizde olur :))))))
yaa neolur öyle bişi oolsuuuun maviden sonra böyle şaşırmalar devam etsin topicte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…