Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
keşke mucizeler pıtır pıtır dökülse
bende yine bir iyileşme yine bir bebek istegi olmaya basladı son gunlerde kızlar sizde farketmişsinizdir sanırım.

tuanayım kesinlikle deneyeceğim ve eğer ağustosta hamile olduğumu öğrenirsem şoktan düşürürüm emin ol :))))))))) düşünsene ikimizde aynı anda topiğe hamileyiz haberi veriyoruz ve ağustos ayında hamile kalmak okadar çok işime gelirki anlatamam nisanda dönem sonuna doğru doğum yapmış olurum böylece işimide etkilemez
inanamıyorum sen falda bakıyorsun hağ çok isterim buluşmak kocişin izni az olduğu için 5 günlüğüne gidebiliyoruz umarım rast gelir çok isterim canım

bebingim yaz geldi mavi adı gibi gerçekten umut oldu bize aramıza geldi ve mavi umut oldu :))))) onun etkisi çok var

bu sabah millipiyangomun çekiliş sonucuna bakarken kendimi nederken buldum biliyormusunuz kızlar eğer ikramiye çıkarsa topicteki bütün kızlara (tabiki ihtiyacı olanlar hamişlere değil :)) tüp bebek tedavisi ısmarlayacaktım ikramiye malesef çıkmadı kızlar ama inşallah tedaviye gerek kalmadan hamile haberleri gelecek bu sayfadan

bebingim
hani çatlatmak gibi olmasında tuanayımla bir sohbet ettik bir sohbet ettik :)))))))))))) buluşma planınıda gerçekleştirdik :)))))))))
hadi kızlar hepimiz telefonlarımızı yazalım özelden

bizde erken yiyoruz özlemcim gece de meyve falan yiyoruz iyi oluyor

yaa ne güzel benim kociş 8 de geliyor yemek yiyene kadar 9 u buluyor sonrada çay iç yanına ıvır kıvır neyseki çok yiyen tipler değiliz ondan kurtarıyoruz ama ben genelde kocişten önce atıştırmaya bakıyorum o gelincede yanında oturarak ona eşlik ediyorum ve kendimi kontromatrsit gibi hissediyorum :)))))))

tuanayım öyle tatlısınki keşke aynı şehirde olsak denizi kıskandım yahuu hani neredeyse duymaz olaydım diyeceğim çünkü biran önce görmek istedim seni

bebing canım benim sende çok tatlısın bir an önce stoklara hayıt tohumu sokmalısın :)))))))) canım benim ya kızlar olmayacak böyle hepinize istanbul turu düzenleteyim evim büyük topik günü yapalım kalın bende sevimle semrada burada nasıl olsa :))

ya canım semrayıda aramak istedi ama ablamdan bildiğim için arayamıyorum bebiş emziriyordur çok meşgul oluyorlar emzirmese alt değiştir o olmasa yıka o olmasa gaz çıkart :)))) adayıda özledim ama bu aralar çok yoğunum gidipte göremem benim lapiska saçlı tontişim :)))

kızlar google bugün çok güzel backroundu mutlaka bir bakın süreklide değişiyor

burp um sesini duymak çok iyi geldi.yazıların gibi sesinde sıcacık cok tatlı sanki yanımdaymıssın hissini verdi.iyi ki aradın canım.çok mutlu oldum.evet en yakın zamanda bende sizlerle buluşmak istiyorum.cok duygusallastım telefonu kapatınca.iyi ki sizi bulmuşum
hepimiz aynı sehirde olsak cok cılgın olurdu bunu anladım canlarım.

aynen bebing sesinizi duyunca biran önce birlikte olmak istedim demekki boşuna burada iyi anlaşmıyoruz yani herkez birbirinden tatlı birbirimizi bulduğumuz için çok şanslıyız ve ne inşallah bir gün çocuklarımızla bir araya geleceğiz

dün okadar çok yoruldukki diploma töreninde dekan saolsun gece arayıp yarın gelme dinlen dedi :)))

bugün ilk defa 9:30 da korkunç bir baş ağrısı ile uyandım işe gitmesem bile 7 lerde uyanırdım ama nasıl yorulmuşum dün anlatamam size başım yerinden çıkacak gibi ağrıyordu evde bir alay iş var
dün sabahtan geceye kadar ayaktaydım preseed çalışmaları ziyan olmuştur dünkü koşuşturmacaya zati denizede gideceğim oradada kuduruk aktivitelerde bulunurum gelecek ay daha titiz çalışırız artık :))))
baş ağrısına dayanamayıp apranaxta içtim vallaha ne yapayım off çok ağrıyordu
vallaha apranax işe yaramadı sizin sesinizi duymak işe yaradı baş ağrısı falan kalmadı bende :)))

hayıt tohumunu araştırdım tuanayım tam bana göre yüksek fsh ada iyi geliyormuş çıkıp birazdan almayı düşünüyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…