Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugün bütün gün online'ım topicte kızlar işlerimi yapsamda kapatmayacağım :)))

olsun ama yapma canım ya
lütfen dinlen birazcık.
bende cıkıccam simdi keske bugun bende netin basında olabilseydim
ama minnoşum için hazırlık yapmam lazım

selam cankuşlarım.hepinizi çççççççççççççook özlüyorum,hep aklımdasınız.genelde hep okuyorum ama yazmaya pek fırsatım kalmıyor.ada sürekli emiyor kalkıyor yatıyor,hep onunla ilgileniyorum.dün babamız kimliğimizi çıkartmış.ablamın ada'nın gelme macerasında emeğiçok büyük,enbaştan beri masal ismini söylüyordu.dün babamız ablama süpriz yapmış ve ADA MASAL yazdırmış..umarım beğenirsiniz.

burpcum bende seni aramak istiyorum ama dediğin gibi bi fırsat bulamadım.ama müsait olduğum anda arıcam.sözzzz..kızm çok saçlı teyzesi.biraz daha beklese sırf saç doğcakmış:))

hepinizi çok öpüyorum,sizlri takip ediyorum hep okuyrum,unuttum sanmayın:)

hoşçakalın.(ada masal ve annişi)

bebingim ve burpum birinin gece biriniz gündüz coşmuşsunuz valla
gözün aydın bebingcim yeğenin geliyormuş pastandan güzel olmuştur eminim ablana afiyet olsun
burpcum bebingin dediği gibi birazcık dinlen canım senin bebiş bu koşuşturmadan ona zaman ayıramayacağını düşündüğü için belki gelmiyordur
nursimcim kalp atışını duymuşsun ne güzel canım gözün aydın tadını çıkar hamileliğin
sermestcim sende sıkma canını bazen herşey üstüste geliyor ama geçicek hepsi
melekcim preesed ini almışsın bir de senden bebiş haberi duyarsak süper olur ben de adet olunca almayı düşünüyorum
sevimcim herhalde dr dasın bakalım bugün ne diyecekler senin dr lar
tuanaycım rüyan hayır olsun inşallah çıkar senin 6.hissin kuvvetli demek ki bizi de görsene rüyanda bebişlerimizle birlikte
ayrıca benimlesin yazmışsın ya o yazıyı her gördüğümde hamilemisin acaba diye düşünüyorum bende senin bebiş yakında gelecek gibi
özlemcim duaların için teşekkür ederim canım Allah kabul etsin hepimizinkini
semracım sen nasılsın canım alıştın mı anne olmaya fırsatın olursa anlat biraz

semracım Ada Masal çok güzel olmuş canım büyüyünce hangisini isterse onu kullansın kızımız

maşallah adamıza masal gibiydi gelişi zaten ismi de pek yakışmış adıyla büyür inşallah

inşallah geçer gider bugünler de ne diyeyim
şu okul bir bitseydi bir araya gelseydik beni moralim düzelcek de nasip

ayy çok güzel rüya görmüşsün tuanaycım sakın boş geçmeyin vardır bir hayrı elbet hayra yoralım denemekten ne kaybedersiniz ben de mi denesem ne hehe:)

okuldan geldim seminere gidiyorum
notlar yarın son teslimmiş benim daha yarısı eksik haftasonu gircektim ne güzel ya
on beş dakikalık vaktim vardı gireyim dedim özene bözene girdim tam kaydetcem
sistem hata verdi ne bahtsız bir insanım ben ya her işim ters gidiyor bıktım usandım
seminerden gelcem yemegım yok banyo yapmam lazım notları girmem lazım
lazım oğlu lazım nasıl yetişçek bunca iş bir anlasam offf hadi ben kaçtım kızlar
giremeyebilirim bu gece iyi bakın kendinize..

kızlarrr bizim net çok yavaş birkaç sayfa okuyup toplu yazacağım ona göre:)))

bebingi canım o pasta tam senin cimcimeye göre olmuştur emin ol...

burppppp ne güzel yürüyüş yapmışsın ben burada dışarı bile çıkamıyorum ya((

tuanay senin dediğin saatte tavuklar yatıyorsa ben neyim dün 10.30ta resmen sızmışım eşim kalk yerne dedi...

sermest seni gülümsettiysem ne mutlu bana... evet ya o sıkışıklık işi beni bitiren....

melekkkkkkk çalıştın mı kız:)))

tuanay ne güzel bir rüya görmüşsün inşallah gerçek olur....

burpppppp hayıtı hazırla iç bakalım inşallah hayra çıkar....canım bedduanı et bakalım:)) inşallah dediğin gibi olurda gelir bebeğim . evet canım benim eşimin başına gelen aynen dediğin gibi....

neeeeee yine mi buluşma varrrrrrrr!!!!!!!

burpum maşallah coşmuşsun bugün inşallah dileklerin kabul olur canım ve ağustosta süpriz haber gelir... demek konuştunuz planlar yapıldı bile ne güzel ya ... bende yazdım tlf mu sana... demek kendini öyle şeyler gibi hissediyorsun puhaaaaaaahaaaaaaaaa:))) canım inşallah herkese verir rabbim yinede düşündüğün ve ısmarladığın için sağol:)))

semraa canım benim çok cici olmuş adıyla bin yaşasın benim pamuk kızım... saçları gür desene ...

geçmiş olsun burpum ya dikkat et... valla ben dün akşam sızdıktan sonra tlfnun da şarjı bitince uyuyakalmışım ilk kez başıma geliyor bu kadar yıldır çalışıyorum ve ilk kez oldu:)))) eşim işten gelip geç kalıyorsun kalk aşkım dedi, bu kız beni aradı neden aramadı uyudu kesin demiş şarjım gecede azdı oradan akıl etmiş valla iyide etmiş... bugün gözüm hep yataktaydı çok uyuynca yatak çekiyor ya:)))

tuanayım sen iyi ol yeter kahvaltıyı sonra da yaparız zaten benimde koşturmaca geçti..
hastane tavsiyen içinde çok sağol canım hastaneleri iyi bilirim zannederdim ama bilmiyormuşum birde bize uzak ya ama uzak olsa da bundan sonra oraya götüreceğim annemi hatta kayınvalidem gelsin onu da götüreceğim..
oh yemek muhabbetleri yapılmış semizotunu ıspanak gibi pirinçli de pişiririm ben yoğurtla süper olur..hamarat bizim topik..
eşime vde izinde hafta sonu da kısa bir tatil yapalım diyoruz o yüzden ihmal edersem şimdiden söyleyeyim kızmayın bana:))

bu arada muhabbet çok olmuş..okuyorum hepsini..
gelelim anneme biraz sorun var ama şu anda önemli olmadığını söyledi doktor 2 hafta sonra kontrole götüreceğim..ilaç verdi takip edeceğiz dedi..içimiz rahatladı:))

semracım canım benim masal ismi harika ve gerçekten eşin çok ince düşünmüş ablan kendi bebeğiymişcesine kucaklıyordu adayı bence masal ismi çok tatlı bir isim adanın pembiş kimliğinde anne isminin senin adının baba isminin kocişinin yazması nekadar güzel gelmiştir değilmi canım
nbnh coştuk vallaha dediğin gibi ben eğer bu topikle ilgilenmezsem dinlenemem ya atölyeye kapanırım yada mutlaka işe bulaşırım burada yazarken oturup dinlenmiş oluyorum birazdan çıkp hayıt tohumu alacağım :)))))

işte buu:))
süper allahım sonuna kadar böyle devam ettirsin..yuıppiii yaa inanamıyorum sırayla zafere doğru ilerliyoruz:))

özlemcim öyle çok yazınca seninde kafanı karıştırdık :))) tuanay yürüdü canım benim ben yürümedim bu arada hayırdır özlem ne uykusu bu hağ enson mavi uyuduğunda bebek haberi gelmişti galiba bebiş yolda :)))
bendende az önce hafif pembelik geldi galiba ara kanamalar teşrif ediyor yumurtam çatlamadımı ne yada çatlar çatlamaz adet hazırlığı mı yapıyor
denizcim annene geçmiş olsun tatlım yaa ama anneciğin iyi olacak eminim çocukları yanında çünkü bundan daha büyük mutluluk varmıdır bir anne için
tatile çıkacağınıza çok sevindim tatlım buna gerçekten çok ihtiyacın vardı çarşamba itibarı ile çeşmeye yolun düşerse belki senlede görüşürüz canım :)

sağol canım ..yumurtlama dönemi çoktan geçti ama herşey kısmet ..millet kazara bile kalıyor bizim neyimiz eksik:)) (buna kendimde inanmadım sizde inanmayın)
keşke mucizeler pıtır pıtır dökülse
bende yine bir iyileşme yine bir bebek istegi olmaya basladı son gunlerde kızlar sizde farketmişsinizdir sanırım.
ne güzel moralinin düzelmesine en azından ekndini bu konuda heyecanlı görmene çok sevindim tatlım..inşallah bu heyecanın içindeyken gelir bebişin..
ah canım düşünmen bile yeter..
gönlü zengin rakadaşım benim..
bebingim
hani çatlatmak gibi olmasında tuanayımla bir sohbet ettik bir sohbet ettik :)))))))))))) buluşma planınıda gerçekleştirdik :)))))))))
hadi kızlar hepimiz telefonlarımızı yazalım özelden
oh ne güzel fırsatım olsa bende gelmek isterdim kısmet bakalım herşeyin hayırlısı..

ismi ile yaşasın..masal gibi bir hayatı olsun fıstığımızın inşallah..eşin ne kadar düşünceli ablan da ne kadar sevinmiştir..allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah..

sağol canım..çok mutlu sorma biz ona tekrar yaşama sevinci olduk yakındık ama evin içinde başka ..pervane oluyor valla bizim için..eşimde memnun hayatından..
inşallah canım söz veremiyorum ama kısmet olursa görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…