selam cankuşlarım.hepinizi çççççççççççççook özlüyorum,hep aklımdasınız.genelde hep okuyorum ama yazmaya pek fırsatım kalmıyor.ada sürekli emiyor kalkıyor yatıyor,hep onunla ilgileniyorum.dün babamız kimliğimizi çıkartmış.ablamın ada'nın gelme macerasında emeğiçok büyük,enbaştan beri masal ismini söylüyordu.dün babamız ablama süpriz yapmış ve ADA MASAL yazdırmış..umarım beğenirsiniz.
burpcum bende seni aramak istiyorum ama dediğin gibi bi fırsat bulamadım.ama müsait olduğum anda arıcam.sözzzz..kızm çok saçlı teyzesi.biraz daha beklese sırf saç doğcakmış:))
hepinizi çok öpüyorum,sizlri takip ediyorum hep okuyrum,unuttum sanmayın:)
hoşçakalın.(ada masal ve annişi)
sermestcim yaa bu aralar okadar hassassındırki hele kocişinde yanında yok genelde olumsuz tedavi sonrası hayat çok acımasız geliyor insana herşey bir farklı batıyor insana ama zamanla bu duyguyu atlatıyorsun bak ağustosa ne kaldı kocişinle tatile gideceksin biraz güzel şeylere motive ol bu kara bulutları atlatmaya çalış tatlım
Günaydın kızlar,güzel bir rüya gördüm hayırlara vesile ola.Rüyamda kimi gördüm biliyor musnuz,Burpu.Burpla buluşmuşuz,çay içiyoruz,yanımıza bir kadın geldi,böyle başötüsü vardı,yaşlı bir kadın.Dedi ki,ikinizinde çocuğu olacak.Sonra da Burpa döndü dedi ki,kızım hayıt iç,hayıt çayı içersen,2 ay sonra çocuğun olacak.Çok garipti ya,Burpu sadece facedeki fotolardan biliyorum ama aynısıydı rüyamda gördüğüm.Ve benim rüyalarım mutlaka birseylere çıkar.Burpcum,sana sesleniyorum.Hayıt deyince kadın,şimdi pc den faydalarına baktım ve kadın hastalıkları için kullanılıyormuş,yumurtlamayı sağlıyormuş....Benden anlatması :)))
slm kızlar gerçekten fasülye benim bebişim küçüçük ama maşallah kalbi güm güm atıyor biraz endişe duymaya başlamıştım gördüm bebişimi rahatladım kızlar inş çok yakında sizlerde yaşayacaksınız....
sağol canım ..yumurtlama dönemi çoktan geçti ama herşey kısmet ..millet kazara bile kalıyor bizim neyimiz eksik:)) (buna kendimde inanmadım sizde inanmayın)denizciğimin kociş gelmiştir şimdi ohhh canım yaa koca kışı kociş yolu gözleyerek geçti ovulasyon bitmişti ama umarım öyle sanıyordur deniz son dakikada tutar bebişi geç döllenme bebişimizde olur :))))))
yaa neolur öyle bişi oolsuuuun maviden sonra böyle şaşırmalar devam etsin topicte
ne güzel moralinin düzelmesine en azından ekndini bu konuda heyecanlı görmene çok sevindim tatlım..inşallah bu heyecanın içindeyken gelir bebişin..keşke mucizeler pıtır pıtır dökülse
bende yine bir iyileşme yine bir bebek istegi olmaya basladı son gunlerde kızlar sizde farketmişsinizdir sanırım.
ah canım düşünmen bile yeter..bu sabah millipiyangomun çekiliş sonucuna bakarken kendimi nederken buldum biliyormusunuz kızlar eğer ikramiye çıkarsa topicteki bütün kızlara (tabiki ihtiyacı olanlar hamişlere değil :)) tüp bebek tedavisi ısmarlayacaktım ikramiye malesef çıkmadı kızlar ama inşallah tedaviye gerek kalmadan hamile haberleri gelecek bu sayfadan
oh ne güzel fırsatım olsa bende gelmek isterdim kısmet bakalım herşeyin hayırlısı..bebingim
hani çatlatmak gibi olmasında tuanayımla bir sohbet ettik bir sohbet ettik :)))))))))))) buluşma planınıda gerçekleştirdik :)))))))))
hadi kızlar hepimiz telefonlarımızı yazalım özelden
selam cankuşlarım.hepinizi çççççççççççççook özlüyorum,hep aklımdasınız.genelde hep okuyorum ama yazmaya pek fırsatım kalmıyor.ada sürekli emiyor kalkıyor yatıyor,hep onunla ilgileniyorum.dün babamız kimliğimizi çıkartmış.ablamın ada'nın gelme macerasında emeğiçok büyük,enbaştan beri masal ismini söylüyordu.dün babamız ablama süpriz yapmış ve ADA MASAL yazdırmış..umarım beğenirsiniz.
burpcum bende seni aramak istiyorum ama dediğin gibi bi fırsat bulamadım.ama müsait olduğum anda arıcam.sözzzz..kızm çok saçlı teyzesi.biraz daha beklese sırf saç doğcakmış:))
hepinizi çok öpüyorum,sizlri takip ediyorum hep okuyrum,unuttum sanmayın:)
hoşçakalın.(ada masal ve annişi)
özlemcim öyle çok yazınca seninde kafanı karıştırdık :))) tuanay yürüdü canım benim ben yürümedim bu arada hayırdır özlem ne uykusu bu hağ enson mavi uyuduğunda bebek haberi gelmişti galiba bebiş yolda :)))
bendende az önce hafif pembelik geldi galiba ara kanamalar teşrif ediyor yumurtam çatlamadımı ne yada çatlar çatlamaz adet hazırlığı mı yapıyor
denizcim annene geçmiş olsun tatlım yaa ama anneciğin iyi olacak eminim çocukları yanında çünkü bundan daha büyük mutluluk varmıdır bir anne için
tatile çıkacağınıza çok sevindim tatlım buna gerçekten çok ihtiyacın vardı çarşamba itibarı ile çeşmeye yolun düşerse belki senlede görüşürüz canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?