Kızlar,yürüyüşten geldik şimdi.Kocişlede kavga ettim gelirken.Dönüşte cnm karpuz istedi,kocamda almadı,o kadar büyük karpuzu nasıl taşıyacakmış eve dönerken.Sonra alalım dedi,ben istemedim,tavır yaptım.
Burpcum,aldın mı hayıtını bakayım,ilk denemen nasıldı??Bu arada,bir zahmet gidin,şu 21.gün testini yaptırıverin,hem belki de çok basit bir sorun var,onu görürüz.Gelelim yumurtlama testlerine.Şimdi,siklusunuza göre,başlıyorsunuz.Beyaz bir A4 kağıda,silik çıkan ilk günden başlayın yapıştırmaya,arada ki farkı en belirgin şekilde görebilmek için.ıki çizgide kopkoyu çıkınca bilin ki,yumurtanız 24 ile 36 saat içinde çatlayacak.O gün,ertesi gün ve daha sonra ki gün bol bol sevişin.Lutein hormonu denen horman yumurtlamayı uyaran hormon ve 24 ile 36 saat önce pik yapıyor ve sidiğinizde ve tükürüğünüzde bu hormon bol miktarda bulunuyor,biraz argo oldu ama kusura bakmayın.Yumurta çatlayınca,artık bu hormon hızla düşmeye başlıyor,yerine corpus luteumdan progesteron salgılanmaya başlıyor.Yani bebeği koruyacak ve rahimi kalınlaştırarak bebek yatağını hazırlayacak hormon.21. günde bu hormon 10 ve üstündeyse,operasyon başarılı,bebek olma ihtimali yüksek,5 ve üzeriyse yumurta çatlamış ama döllenememiş ve 5 altındaysa,maalesef yumurta çatlama problemi var demek oluyor.