Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
oyy yerim ben onu ya pamuk pamuktur şimdi... eee tabi rahatladı çocuk uyanır mı hiç... akıllı bizim kızımış hiç üzmedi maşallah annesini hemde hiçbir konuda...

ohh mis gibi olmuştur adamasalımız ama yıkamasanda gene mis gibi kokuyordur ilk haftalar hep uyuyorlar allahın bir lütfu anneleri iyileşsin doğumdan sonra toparlasınlar diye
sonra cadolozlar geceleri uyumamaya başlıyor :))
özlemcim bir kilo peynir milföy vardı ama okadar çok böreği kime yedirirdim :))))))) tepsi böreği gibi olmuyor milföyler bilion :))
hayıtlısı olsun işte özlemcim yapıyoz bişiler :))) o ovulasyon testler heralde yumurta varken çift çizgiyi gösteriyor ancak yumurta çatladımı çatlamadımı bilemiyoruz (( tuanayın söylediği 21. gün progesteron testi yaptırırsak bilebiliyormuşuz
özlemcim sen okadar çok çeşit yemek yapıyorsunki canım elbette tutturursun menüleri :)

ya sevimde güzel kızmış herkezmi güzel olmak zorunda burada yaa demekki güzel kızlar kısır olabilüüüüüü :))))) nazaramı geliyoruz neyn

anacım olduğunuz iki kişi 1 kilo peynirle ne işin var ben 1 kutu alıyorum kahvaltı lüksümüz olmadığı için o bile kalıyor süt ve gevrekle ömür geçiriyorum... evet milföy tazeyken yenyor malesef eee sende yeniden yeniden yapıver:)))
hayıtlı olsun canım ne diyeyim eee senin kaçıncı gündü yaptırsaydın ya....
yok canım ya o menüler kışındı şimdi tek çeşit yanına cacık,salat,yoğurt allah ne verdiyse yani... yaz güzel ya hem hafif hem lezzetli bence dolmalar,sarmalar oh ohhhh....

dolmalar sarmalar made in annoş :)))) ama senin yaz menüleri züpeeer yanındada meyve ohh

bebing nerede girmemiş akşam onu bir güzel kekledimki bugün ama o anlatsın :))))

kız özlem koca tepemde vıdı vıdı ediyor tatilden önce neyi ekliyecem çıkmam lazım kız merak ettim cadı seni

Kızlar,yürüyüşten geldik şimdi.Kocişlede kavga ettim gelirken.Dönüşte cnm karpuz istedi,kocamda almadı,o kadar büyük karpuzu nasıl taşıyacakmış eve dönerken.Sonra alalım dedi,ben istemedim,tavır yaptım.
Burpcum,aldın mı hayıtını bakayım,ilk denemen nasıldı??Bu arada,bir zahmet gidin,şu 21.gün testini yaptırıverin,hem belki de çok basit bir sorun var,onu görürüz.Gelelim yumurtlama testlerine.Şimdi,siklusunuza göre,başlıyorsunuz.Beyaz bir A4 kağıda,silik çıkan ilk günden başlayın yapıştırmaya,arada ki farkı en belirgin şekilde görebilmek için.ıki çizgide kopkoyu çıkınca bilin ki,yumurtanız 24 ile 36 saat içinde çatlayacak.O gün,ertesi gün ve daha sonra ki gün bol bol sevişin.Lutein hormonu denen horman yumurtlamayı uyaran hormon ve 24 ile 36 saat önce pik yapıyor ve sidiğinizde ve tükürüğünüzde bu hormon bol miktarda bulunuyor,biraz argo oldu ama kusura bakmayın.Yumurta çatlayınca,artık bu hormon hızla düşmeye başlıyor,yerine corpus luteumdan progesteron salgılanmaya başlıyor.Yani bebeği koruyacak ve rahimi kalınlaştırarak bebek yatağını hazırlayacak hormon.21. günde bu hormon 10 ve üstündeyse,operasyon başarılı,bebek olma ihtimali yüksek,5 ve üzeriyse yumurta çatlamış ama döllenememiş ve 5 altındaysa,maalesef yumurta çatlama problemi var demek oluyor.

ekle bir yere canım ya... ben yapıyorum dolma sarma gel sanada yaparım tatlım... valla ben hiçbir şey yapmadım ve bilmiyorum elifle ne yaşadınız ya merak ettim ama.... canım benim dediğim sergi fotoğrafların sen ne anladın tatlım? hazırlıklar yapılmış ohhhhhh ne güzel şimdiden iyi tatiller ....

benim gittiğimdede dr korpus luteumu görmüştü benimki çatlamıştı yani gerçi biz bir gün önceden tedbir almıştık ya hadi hayırlısı:)))

Öslemim,corpus luteumu görmek güzel de ,bazen de progesteron yetersiz salındığı için bebeği farketmeden kaybedebiliyormuşuz.O yüzden böyle bir sorun varsa,doktorlar progesteron veriyor ki,düşükle sonuçlanmasın.Yani o değerin kaç olduğu da çok öenmli tatlımcım.
Öslemim,bana karpuz alsenağlama

dün akşam giremedim çünkü iş çıkışı ev acayip dağınıktı onları topla çamaşır yıka derken fırsatım olmadı malesef..

melekcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine
denizcim sen keyfine bak canım iyi tatiller dinlen bol bol
burpcum sana da iyi tatiller canım belki kırmızılar yerine bebiş gelir tatilde
tuanaycım dr gibisin valla nasıl anlatmışsın öyle

bizde dün akşam arkadaşlarla yemekteydik erken bitti de aşk-ı memnuyu izleyebildim
benimde dün sağ kasığım çok ağrıdı değerlendirmek lazım dedim ama eşim sırtı tutulmuş yine istemedi gıcık oldum ya neyse bu ayı da kaçırdık gibi
akşam eşimle belki tatilden sonra tüp bebek yaptırabiliriz diye konuştuk eylül den sonra eşim izin alabilecek durumda olursa yaptıracağız inşallah
bir yandan yaptıralım istiyorum bir yandan da korkmaya başladım
ben anestezi almaktan çok korkuyorum sanki uyanamayacakmışım gibi geliyor
bunlara gerek kalmadan bebişlerimiz gelse ne olurdu sanki
ille uğraştıracaklar bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…