Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugün iğnenin birini yanlışlıkla açtım yani gonali hazırlıyım derken bacak iğnesini hazırlamışım tabi çöp oldu ay sizin ne beceriksiz arkadaşınız var ya gitti 348tl çöpe
ama tutsunda tek giden o olsun ne yapalım

tuanay benim için rüyaya yat kız duasını okuda ne görcen olcakmı olmuycakmı senin 6. hissin kuvetliiiiiiiiiiiii he bu arada bana fazla ara gaz verme sonra bi coşarım tutmazsa o çok sevdiğim denizin dbide bulmuyum kendimi

sevim kız seninle yumurta çifliği bile kurulur ha amma da verimlisin sen ya:))
sorma sorma eger türkiyede yumurta vermek serbest olsa olmayana vercem vallaha
ay bende diyorum aklımda birşey vardı diye sevim ne yaptın canım?

aşk olsun ben unutulacak kızmıyım beni bi gören bidaha zor unutuyo korkulu rüyaları oluyorum insanların yoruldum geldim çayımı koydum çay içiyorum tarfik berbattı başım agrıdı zaten ilaçlar kasıgımı patlatcak sen ümütli değilsin ama ben çok ümütliyim senden inş olcak

bebingim bu gün hiç ugramamış yoksa dünki yaprıgı pastamı zehirledi onu jelibonlu o yapmıştı dimi yanlış hatırlamıyorum ay çayın yanınada iyi giderdi he olsada yesek ben kuru büskiviye talim

kızlaaar nabersiniiizzzzz

adcııım sıhatler olsun bebeğiim mis gibi uyuyodur şimdi yumuk yumuk:))))))

özlemcim iinşallha tutacak canım karın tokulacak 1-2 aya geliyo sen rahat ol

seviiim önümüzdeki hafta buluşacaksın bebeğinle ne güzel olacak canıım olacak rahat ol sen
transfer günü 1 meryem suresi okıym mı senin adına ama türkçesinden:)))))

buuurrppp ben peyniri ağzıma sürmem tadını bile bilmem

kızlar midem yanıyo ki nasıl artık telaşlarımdan kurtuldum bunun sayesinde

eşim yapıyo salatayı biber dolmam var yoğurt çorba o kadar
çamaşır yıkandı yumoş un kokusu rahatsız etti beni normalde ölürdüm pembe yumoşa:))))

öpüldünğüz kızlar gelirim yine

selam kızlar gene yorgun bir gün sonunda evdeyim dün gece kombimiz itfaiye hortumu gibi su akıttı heryeri su bastı kocişle gece gece onu temizledik siz siz olun dijital hiç bir halt almayın yoğuşmalı dijital falan filan diye bir alay parabayıldık bir yılı dolmadan evimize su bastı şerefsiz alet allahtan uyumamıştıkta hemen müdehale ettik ben işteyken olsa ne olacağını düşünemiyorum bile sigortamız var ama istediği kadar olsun ev battıktan sonra uğraşması bir felaket allah korudu vallahi şimdi yarın şile dedemanda sergi vardı oraya gidecektik ama sabah kombi servisi çağırdım öğlene kadar işlerini bitirmezlerse gitmeyeceğim tatil öncesi tek vaktim yarın başka vaktim de yok banyo yapamayız yoksa ablam komşum olmadı onda yaparız ama halletmekte fayda var

tuanayım akşam hayıt içtim ama sabah hazırladığım halde içmeyi unutmuşum şimdi içecceğim eşimede çakşır kökü alıp mikserde parçalayıp suyunu kaynattım oda onu içiyor :))))

nursimcim eve kadın getir tatlım mümkün olduğu kadar iş yapamamaya çalış mavi senin içinde geçerli tatlım

iyi akşamlar kızlar acayip yorgunum benim minnoş mahvetti beni
tuş etti resmen
simdi babaannesinde pert oldum özetle cok zor bişey cocuk bakmak ben heran vazgecebilirim ama cokta guzel bişey deli enerji lazım ben cok hamım bunu anladım
spor yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…