NBNH beni uyutsunlar valla o acıyı çekmektense daha iyi ben usgde bile istedim canım çok tatlıdır çünkü beni en çok korkutan şey sıkışıklık durumu...
ya bu arada transfer sırasında uyutulma oluyor mu bak öyleyse uyurum yine:))))
yok canım osenin güzelliginden ama biz kısır değiliz ya sadece zamanımız var anne olmaya nazara geliyoruz bencedeya sevimde güzel kızmış herkezmi güzel olmak zorunda burada yaa demekki güzel kızlar kısır olabilüüüüüü :))))) nazaramı geliyoruz neyn
ah canım benimkide aynı güya şaka yapıyolar ama bu arada bence hırslarını alıyolar ama bizde kaşınıyoruz hahadün coşmuş herkes bugün kimseler yok..
hereyi okudum kafam allak bullak..gece geç yatıyoruz çok birde dünden beri kafam dönüyor..eşim dövdü dün beni de kristallerkaydı galiba:))
ay tavla oynadık adamı yenerdim hep bu sefer iddasına girdik yenildim..oynamayı ben ısrar edince iyi maden kazanırsam döverim dedi..
tabiki yenildim adam ne meraklıymış:))şakasına falan ama onun tırnaklanmadık yeri kalmadı kolları morarmış:))şakayla vurayım derken bir tokat attı kendime gelemedim:))
işin dozunu fazla kaçırdık..
bitiyor canım bitiyorsevimcim sen de ne sıkıntı yaşadın ya ne gıcıklar ..maddi manvei zaten yıpranıyoruz onlar için normal tabi..günah ya insan düşükten başlar duruma göre karar verir..
inşallah pazartesiye bu iş biter geriye transferi ve sonucu beklemek kalıyor..
nursimcim ben yumurta toplama olayından çok korkuyorum canım anlatsana biraz 10 dk da uyanıyorsun demişsin de öncesi ve sonrası nasıl geçiyor senden öğrenelim
transferde de uyutuyorlar mı özlemin dediği gibi
tüp bebek topiğine bakıp iyice korkutmak istemiyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?