Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dün coşmuş herkes bugün kimseler yok..
hereyi okudum kafam allak bullak..gece geç yatıyoruz çok birde dünden beri kafam dönüyor..eşim dövdü dün beni de kristallerkaydı galiba:))
ay tavla oynadık adamı yenerdim hep bu sefer iddasına girdik yenildim..oynamayı ben ısrar edince iyi maden kazanırsam döverim dedi..
tabiki yenildim adam ne meraklıymış:))şakasına falan ama onun tırnaklanmadık yeri kalmadı kolları morarmış:))şakayla vurayım derken bir tokat attı kendime gelemedim:))
işin dozunu fazla kaçırdık..

bu arada akşam paş seed ten bahsettim :))netten araştırdı aklına yattı ben içerde otururken sipariş vermiş ebaydan..kaç günde gelir bilmiyorum..alalım dememiştim hatta anlattım özlem belki gönderecek diye vermiş o da sipariş..hayırlısı bakalım

sevimcim sen de ne sıkıntı yaşadın ya ne gıcıklar ..maddi manvei zaten yıpranıyoruz onlar için normal tabi..günah ya insan düşükten başlar duruma göre karar verir..
inşallah pazartesiye bu iş biter geriye transferi ve sonucu beklemek kalıyor..

fazla yazamadım dedim ya kafam yerinde değil.kendinize dikkat edin
çok kyanatın gelince bol bol okuyayım opuyorumnanaktan

tuanayım canım benim ne demek alırım bir karpuzun lafı mı olur burada karpuz yetişiyor gel sana direk tarldan ısmarlayım hele sene başı öğrenciler okulu karpuz tarlasına çeviriyor:))) getirmeyinden anlamıyorlar bende sevmiyorum dedim ay ne yapayım hergün en az 4-5 karpuz geliyor yoksa şimdi hiç gelmiyor tabi o başka:)))
korpus luteumun durumunu çok beğendi dr tam formunda herşey dedi ama tutturabilmek önemli o bebeği bakalım sperm ve yumiş karşılaştı mı acaba? yeri hazır three line falan var ama tutturmak önemli olan):))

NBNH beni uyutsunlar valla o acıyı çekmektense daha iyi ben usgde bile istedim canım çok tatlıdır çünkü beni en çok korkutan şey sıkışıklık durumu...

ya bu arada transfer sırasında uyutulma oluyor mu bak öyleyse uyurum yine:))))

semraaaaaaa canım ben geldim... ada masal nasıl bakalım, büyüdü mü annesi bak resimleri bekliyorum ona göre:)))

denizzzzzz neden geceleri geç uyuyorsun canım :))) demek dayak yedin ha!!! afiyet olsun .... adamı sakat bırakacaksın valla korkulur senden yeni geldi daha ya yazık adama... ay senin kocişte ne erkenci maşallah demen yeterli olmuş inşallah olacak canım benim... çok kaynatın demişsin ama kimseckler yok(

kızlar ben de geldim ama yine kimseler yok
ben de matematik çalıştım biraz başıma ağrı girdi valla ben de hiç sevmem matematiği sözelime güveniyorum bakalım o da sınavda beni yarıda bırakmazsa
şimdi de yaptım kahvemi oturdum internettin başına
hadi birileri gelsinde muhabbet edelim

nursimcim ben yumurta toplama olayından çok korkuyorum canım anlatsana biraz 10 dk da uyanıyorsun demişsin de öncesi ve sonrası nasıl geçiyor senden öğrenelim
transferde de uyutuyorlar mı özlemin dediği gibi
tüp bebek topiğine bakıp iyice korkutmak istemiyorum kendimi

özlemcim o sıkışıklık durumunu ben de düşünüyorum ben de hiç duramam
aşılamada öyle birşey yoktu tüp de niye öyle yapıyorlar acaba

denizcim sende preceed çiler kervanına katılıyorsun demek
inşallah mavi gibi preceedle hamile kalanlar kervanına katılırsın

çalış canım çalış bakalım inşallah olacak başaracaksın... valla benimde o topik gözüme takılıyor ama korkarım diye bakmıyorum valla... sebebini bende bilmiyorum neden acaba?

ya sevimde güzel kızmış herkezmi güzel olmak zorunda burada yaa demekki güzel kızlar kısır olabilüüüüüü :))))) nazaramı geliyoruz neyn
yok canım osenin güzelliginden ama biz kısır değiliz ya sadece zamanımız var anne olmaya nazara geliyoruz bencede
ah canım benimkide aynı güya şaka yapıyolar ama bu arada bence hırslarını alıyolar ama bizde kaşınıyoruz haha
bitiyor canım bitiyor

canım transferde uyutmuyorlar sadece tolarken uyutuyorlar uyandıgında biraz agrın oluyor ama çok degil zaten yumurtaları büyüdükçe agrıyor inş bunları yaşamadan haber verirsiniz hamileyim diye

denizcim sende al preseedi vallaha ben hastanede önüme gelene söylüyorum firmayı arayıp pazarlamasınamı başlasam önüme gelene tavsiye ediyorum hadi kızlar müjdelerinizi bekliyorummmmmmmm

ee bana gelince yumurtalar tamam yarın çatlatma iğnesini vurcam göbekten pazartesi topluycaz koliye gene ilaç yazdı toplamadan sonra kullancakmışım tedradox pregestoron jelprednol tablet dahada yazcakmı acaba yeterya ilaç kolik oldum folibole aspirinde var eczane deposunu geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…