canım peynir yerine geçen bişeyler ye süt iç bol bol bende hiç sevmem ama duaya gelince çok ihtiyacım var bitanem zahmet olamzsa oku canım şimdiden sagolkızlaaar nabersiniiizzzzz
adcııım sıhatler olsun bebeğiim mis gibi uyuyodur şimdi yumuk yumuk:))))))
özlemcim iinşallha tutacak canım karın tokulacak 1-2 aya geliyo sen rahat ol
seviiim önümüzdeki hafta buluşacaksın bebeğinle ne güzel olacak canıım olacak rahat ol sen
transfer günü 1 meryem suresi okıym mı senin adına ama türkçesinden:)))))
buuurrppp ben peyniri ağzıma sürmem tadını bile bilmem
kızlar midem yanıyo ki nasıl artık telaşlarımdan kurtuldum bunun sayesinde
eşim yapıyo salatayı biber dolmam var yoğurt çorba o kadar
çamaşır yıkandı yumoş un kokusu rahatsız etti beni normalde ölürdüm pembe yumoşa:))))
öpüldünğüz kızlar gelirim yine
offf o gerizekalı kombiyi ben geçen sene söktürdüm anamı ağlattı gitim demir döküme yenisini aldım aynı arızayı kaç kez yapmıştı ne dijitali eski elektirikli aletler daha sağlamdıselam kızlar gene yorgun bir gün sonunda evdeyim dün gece kombimiz itfaiye hortumu gibi su akıttı heryeri su bastı kocişle gece gece onu temizledik siz siz olun dijital hiç bir halt almayın yoğuşmalı dijital falan filan diye bir alay parabayıldık bir yılı dolmadan evimize su bastı şerefsiz alet allahtan uyumamıştıkta hemen müdehale ettik ben işteyken olsa ne olacağını düşünemiyorum bile sigortamız var ama istediği kadar olsun ev battıktan sonra uğraşması bir felaket allah korudu vallahi şimdi yarın şile dedemanda sergi vardı oraya gidecektik ama sabah kombi servisi çağırdım öğlene kadar işlerini bitirmezlerse gitmeyeceğim tatil öncesi tek vaktim yarın başka vaktim de yok banyo yapamayız yoksa ablam komşum olmadı onda yaparız ama halletmekte fayda var
olsun kocaman olsun bebişimiz orda sıkışmadan büyüsün sağlıgına ve beslenmene dikkat et yoksa bebingi özlemi gönderirizbenim karın da hiç fena değil seviiiiiiiiiiimmmm
yazık o şuan meşkulmüş bırakalım tadını çıkarsınhadi kızlar hep beraber bebingi zopalayalım gelmemiş nerede hağğ
ama hemen kullanılması lazımmış tozun içine sıvıyı katınca bende daha kullanmıycam zaten neyse ondan 2tane purogondan 1tane gonaldende 2tane kaldı tutarsa onları vericem zatensevim o açtığın ilacı hastanede ihtiyacı olan birine ver tatlımda duasını al canım
mercimekli pilav nasıl oluyor hiç duymadım ben
bikere pastam sahane olmuş ablam kendinden gecti yerken.elime saglık.
mercimekli pilav yeşilmercimegi haşlıyosun içine teryagı atıyosun ister et suyu ister et atıyosun üstüne bulguru katıp kaynatıyosun pilav oluyor canım pasta konusuna gelince bana göndermedigine göre berbat bişey olmuştur şaka sen yaptınsa tabiki güzel olmuştur bitanem
kuşum burdayken işe bile gitmedim valla kusuruma bakmayın yarında varlar sonra gidiyor canlarım hep burda olucam.
süt içiyorum her sabah zaten içerdim önceden de
fırsat buldukça ayran yoğurdu da tek başına yiyemiyorum yaz gelsin de iyice dondurma yerim hep:))))))
dondurma yokkkkkk üşütürsün bende seni zopalarım
okurum sevimcim sen transfer gününü söyle okurum ben Allah ım kabulş etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?