Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nbnh canım sevimin dediği gibi anesteziden hiç korkma bu aslında anestezi sayılmaz sakinleştirici ve diazem gibi bir şey enjekte ediyorlar ve hiç bir şey duymuyorsun transferdede doktorundan özel rica edip sıkışıklık durumu için sonda taktırabilirsin bence en sıkıntılı şey sıkışık olmak en kötüsüde bir saat kıpırdamadan yatman gerekiyor ben hastabakıcıya bahşiş verip habire lazımlık getirtmiştim ama stresten sıkışıklıktan geberdiğim halde rahatlayamamıştım

sevim o açtığın ilacı hastanede ihtiyacı olan birine ver tatlımda duasını al canım

mercimekli pilav nasıl oluyor hiç duymadım ben
bikere pastam sahane olmuş ablam kendinden gecti yerken.elime saglık.

kuşum burdayken işe bile gitmedim valla kusuruma bakmayın yarında varlar sonra gidiyor canlarım hep burda olucam.

semracım hoşgeldin canım sen hala hamile görünüyorsun onu bi degiştir canım

özlemcim hadi bu ay sen patlat haberi

nbnh hiç korkma canım bişey olmaz daha dogum var önünde o zaman ne yapıcan

burpum geçmiş olsun hiç işin yok gibi bie su basmıs ne diyim

anaa unutmuşum bebingim sen izinliydin ne bileyim kırkyılda bir fırsatçılık yapayım dedim oda olmadı .:)))))))))

canım peynir yerine geçen bişeyler ye süt iç bol bol bende hiç sevmem ama duaya gelince çok ihtiyacım var bitanem zahmet olamzsa oku canım şimdiden sagol
offf o gerizekalı kombiyi ben geçen sene söktürdüm anamı ağlattı gitim demir döküme yenisini aldım aynı arızayı kaç kez yapmıştı ne dijitali eski elektirikli aletler daha sağlamdı
benim karın da hiç fena değil seviiiiiiiiiiimmmm
olsun kocaman olsun bebişimiz orda sıkışmadan büyüsün sağlıgına ve beslenmene dikkat et yoksa bebingi özlemi göndeririz
hadi kızlar hep beraber bebingi zopalayalım gelmemiş nerede hağğ
yazık o şuan meşkulmüş bırakalım tadını çıkarsın
sevim o açtığın ilacı hastanede ihtiyacı olan birine ver tatlımda duasını al canım
ama hemen kullanılması lazımmış tozun içine sıvıyı katınca bende daha kullanmıycam zaten neyse ondan 2tane purogondan 1tane gonaldende 2tane kaldı tutarsa onları vericem zaten

onlarla doya doya ilgilen benimkilerde 10 7 2010da burdalar hepsini çok özledim ama yanımda fazla kalmıycaklar

burp büyük temizliği yapmıştım duvarlar camlar bitmişti büyük işlerim
şimdi de eşim süpürüyo siliyo toz alıyo idare ediyoruz yemek yapıyorum sadece:))))
o kadar pis değ,l ev isterse pis olsun yüzünden süpürür otururuz napıym şimdi hiç kadın peşinde koşamam eşim halledeiyo ben okuldayken şimdilik:))))

süt içiyorum her sabah zaten içerdim önceden de
fırsat buldukça ayran yoğurdu da tek başına yiyemiyorum yaz gelsin de iyice dondurma yerim hep:))))))

okurum sevimcim sen transfer gününü söyle okurum ben Allah ım kabulş etsin inşallah

ben de diyetisyene gitmeyi düşünüyorum
biraz zaman geçsin de
çok yemek seçiyorum ben((((
bi yardım almam iyi olacak içim rahat etmiyo ıvır zıvır hiç seçmem yerim ama yemek özellikle sebze çok sevmem(((
Allah tan yaz da meyve çeşidi çok

herseyi okudum eksiğim kalmadı sonra cok birikir bu arada bugun alısveriş merkezine gittik ufaklıkla 1 saat deli gibi para gtti anlamadım ki çocuk herseyi istedi bende daynamadım aldım yandık valla dedim cok eglenceliydi ama.

denizim sakayı maka yapıyormussunuz az daha aman ha bide kavga ederdiniz feci olurdu
iyi tatiller canım

tuanayım kır kocanın kafasını ne demek almamak zopalarım ben onu huyu tutatr bazen erkeklerin
alırsın öcünü sonra

nursimcim seni çok az görür olduk cok dikkatimi çekiyor benim.

ne guzel sohbetler edilmiş.

mavicim git diyetisyene tabi saglıklı beslenmen gerek canım
ama dondurma cok sekerli yogurt peynir yemen sart canıımın içi.

menüyü sayıyım sizi kıskandım semiz otu yaptım yogurtlu yeşilmercimekli bulgur pilavı türlü olmazsa olmazzzım salataaaaaa

transfer gününü bende bilmiyorum aksilik çıkmazsa dölenirse cumaya yaparlar pazartesi şu korkuyu bi atlatalımda hayırlısıyla yani toplama işlemini allah kabul etsin şimdiden canım yüreğine sağlık hem senin bulaştırmaya sözün var

bende kaçarım gidem bakam annem bahçede neler yapıyo biraz resmini çekiyim kızdırıyım onu özledim kızdırmayı hahaytttttttt

ohh ne güzel sohbetler edilmiş ben girdiğimde kimsecikler olmuyor
sevimcim inşallah iyi geçer yumurta toplaman ben de merak ediyorum nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…