Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yumurta verilmiyor canım tabi olsa kesin zengin olurdun sen... kanatların çıktı mı kız senin:))) canım benim bugün tayin istedim onunla uğraştım o nedenle yoksa seni hiç unutur muyum ben... inşallah ümitlerini boşa çıkarmam :)))
ay allah korusun ya jelibondan ne olacak sanki...
sen yapınca daha tatlı oluyordur pilav belki...

mavişim inşallah canım ne diyeyim herşey kısmet.... seninki mideye çalışıyor desene:) bende nefret etmiştim yumuşatıcı kokularından...

burpum ya kıymam sana o kadar yorgunluğun üstüne .. geçmiş olsun canım ya tatil süprizi oldu valla hayıt nasıl tadı içmişsin... kocişide mi zehirledin yahu:)))

demek çok yoruldun bebişim ya evet spor şart onların enerjsi hiç bitmiyor:) demek çok güzel oldu pastan bak canım çekti şimdi ama...
mercimekleri haşlıyorsun ister pirinç ister bulgura istediğin kadar ekliyorsun ama bence bulgura eklenen daha lezzetli...

özlemim üçkağıtçı bebink nasıl keklendiğini atlamış bak anlatmak işine gelmemiş :)))))))))))))))
mavicim kız döveriz seni haa dondurmada süt olurmu delimisin sen en kaliteli dondurmada bile süt tozu var sakın haaa en önemli süt ürünleri mutlaka tüket bol bol hemde meyveyle olmaz kivican dicem he senin bebişe :))))
nbnh canım bende online az rastlıyorum kızlara ama tatatata sıralıyorum sonra cevaplarını okuyorum öyle idare ediyorum :I akşam ben pek giremiyorum kociş oluyor dün özlemle iki kaynattık hemen vızırdandı ama özlemcim iyiki seninle kaynatmışız ben laptopumu açmaya üşendim kocişinde bakması gerekenler vardı o yüzden geçe kaldık sonra netten çeşmede kalacağımız yere bakalım dedik kombinin taşmasını öyle duyduk iki dakikada sel gitti yoksa uykudan uyanana kadar alt kat batmıştı allah korudu
özlemcim ne bileyim hayıtn tadı çok kötü değil zencefilin kokusunu hatırlatıyor bana

kocayı bir paparaladımki anlatamam işten gelmişim yorgun argın bu sıcakta ütü yapıyorum hemde dağ gibi ütü oluyor her hafta telefonu açmış car car car car geyik yapıyor ağzıma geleni söyledim suratına kapattım sonrada mesaj atmış okadar kırıldımki içimden bir şey koptu demiş bende cevap olarak içine dışına başlıyacam haağ zaten yorgun argın ütü yapıyorum birde seninle uğraşıyorum yazdım bir sonraki mesajımda gelirken kirazla çilek al oldu bakalım gelince ne olacak ama tanıdığım kociş çok kırdın beni der okadar ama siz beni anlarsınız kızlar iş yaparken hemde ütü yanıyor defalarcada ütü yapıyorum diyorum kapatmıyor hala benim koca çok arar beni gün içinde ve çok konuşur ama herzamanda olmiiii :)))) böyle papara yiiiiiiiyiiiiii :))))))))

evet burpum hala anlatan yok ne oldu merak ediyorum valla... bak kaynatmamız işe yaramış baskından kurtulmuşsunuz... bizim başımaıza taşınacağımız gün geldi eşim şofbeni çıkarayım dedi bende yarın yap dedim çok az su damlatıyordu altına kova koydu ancak sabaha yarısı dolar dedi gece bir sesle uyandım ilker kalk ses var dedimmmmm ve ayağımı yere basmamla şlap diye bir ses geldi deniz kıyısında gibi olmuştuk ve tüm koliler mahvoldu evi temizle kolileri alt üst yap kurut ne çektim herşeyim ıslandı buraya taşındık herşey balkonda kokmasın diye , sabah 8-10 arası su var çamaşır dağ gibi off off ne çok çektim bak sen deyince hatırladım yerleşmem 1 ay sürdü valla eee su olmayınca nasıl temizlik yapılır sözde bakım varmışmış yalan hep aynı...

kocişini niye paparaladın ya adam ne yapmış düşümüş aramış ne var bunda allah allah ya... çilek ve kirazı zor bulursun şekerim sen:)
gerçi ütü yaparken konuşmayı bende sevmem helede bu mevsimde sauna gibi oluyor oda...

bu akşam tembel çıktınız kızlar hadi semram ve denizim izinli ya diğerleri , yoklama alacağım yakındır!!

kızlar haklısınız az giriyorum ama belim hala çok ağrıyor akşama kadar sandalye tepesinde olunca eve gelince çoğu zaman uzanıyorum...işyerindede herkesin yanında açamıyorum siteyi bide denetleme mi ne varmış onun için eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz abiler çalışırken ben oturamıyorum...ne olur affedin beni...

fıstıklar idrara sıkışıklıkta korkulcak bişey yok transferden yarım saat önce falan 3-4 bardak su içmeniz yeterli benim transferim sabah erkendi sabah tuvalete çıkmadan direk merkeze gittim transfer oldu transferdende yarım saat sonra kalkıp tuvaletimi yaptım...

nursimcim sende izinli sayılırsın tabi ama uğraman bizi mutlu ediyor... canım ya ben kararsız kaldım açıkçası sen gittiğin merkezden memnun muydun? ilgileri nasıldı rahatça herşeyi sorabildin mi? ve tedavin diğer giderler hariç ne kadar tutmuştu? seninki ile diğeri arasında kaldım çünkü diğerinden kimi çok memnun kimi hiç değil bu tüp sayfasında okudum ondan sonra herşey farklılaştı gibi ne bileyim...

selam canlar not derdine giremedim dünden beri
yatmadan bi göz atayım dedim şimdi
yazılar gözümde uçuşuyor gözlerim feci yorulmuş
iki gündür peşimde veli öğrenci ordusuyla geziyorum
herkes çingene olmuş not dileniyor kabus gibiydi
neyseki bitirdim ve kurtuldum umarım haftaya sürmez
umarım hepiniz iyisinizdir
sevimcim daha yumurtalar toplanmams sanırım
hayırlısıyla hayırlı sonuclara erdirsin Rabbim
taze annemiz anne adaylarımız ve ben dahil aday adaylarmız
hepinizi kucaklayıp kaçıyorum uykulara
iyi bakın kendinize iyi geceler
çok yorgunum

ya burpum hani ananas iyiydi hamile kalanlar yemesin diyor düşüğe ve erken doğuma sebep oluyormuş valla gezerken rastlantı eseri gördüm haberin olaaaaaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…