Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar
özlemcim taşınmak ve su baskını gerçektende büyük badere atlatmışsın ilkeri paraladınmı :) ya nekadar zor işler bizim bu salak yoğuşmalı kombi pek bir janjanlı teferruatlı biz eve sıfır girdik ve ısıtma tesisatı için bir mühendisle anlaştık neyse igdaş geldi kombinin serrvisinden geldiler birde mühendis kombi ilkkez bağlandı evdede kadın ben tapu işlemleri ile koşturuyorum ertesi gün taşınacağım bunların hepsini tıktım eve ben hem kendim için hem kapı komşum ablam için koşturuyorum aynı anda aldık çünkü neyse akşam eve bir geldim kadını eve bırakacağım güya kadın elini hiç bir şeye sürmeden kapıda oturuyor ne oluyor dedim kombiiyi yanlış bağlamışlar alt kata kadar su aktı sonra yoldan birilerini çevirdim vanayı kapattılar su yoktu temizleyemedim demesinmi kadın 2 gün üst üste geldi zati tembel bişiydi 300 tlmizi aldı iki ev için leş gibi evlere eşya soktuk ama eğer kadın yokken olsaydı bu iş eşya sokacak evde olmayacaktı o ayrı mesele

nursimim çok mantıklı canım kızlar sizde öyle yapın söyledikleri gibi 1,5 lt su içmeyin rahime baskı zaten olumsuz etkiliyor zaten sonrası sıkıntı oluyor habire tuvalete gitmekten tutunacağı varsada tutunmuyor ben içmiştim çünkü rahmim tersti doğru yere yerleştirebilmeleri için içmek zorundaydım rahmim zor görünüyor ama kızlar sizde sabah tuvaletine çıkmadan gidin yeterli olacaktır

yaaaa özlem kime neye inanalım yaa ananas tutunmaya yardımcı diyorlardı gerçi bana yardımcı olmadı kendileri hergün bir ananasla nasıl kilo almadım onada şokum ya ne cevizler ne kayısılar incirler yedim şap yedim elde var 0

sermest neyse az kaldı canım birazdaha sık dişini valla veliler ve öğrenciler çok yüzsüz olabiliyorlarbütün sene gez toz sonra hoca geçir bende dün final notlarını otomasyona girdim çıktısını alıp verdim ama ablamın 500 tane öğrencisi var lohusa kadın ona yardım etmem lazım :/ kıyamam ona yazık nasıl yapsın kızcağız

nursimcim haklısın tatlım sen arada bizi durumundan haberdar et ama fırsat buldukça detaya gir yeter bize :))) gönüller bir olsun

kombiciler gelmedi hala öğlen şileye gideceğiz off şileye yüzmek için gitmeme fikri kulağa tuhaf geliyor içime mayo giysem otelin havuzuna atsam kendimi yada elbiseli melbiseli ah yanlışlıkla düştüm düşmüşken yüziiim barimi yapsam :)))) yani sen şilededemana git yüzmeden gel olcakişmi

gideceğimiz yerde ablamların yazlığının dibi ablam yalvardı gelin diye ama biz gidemeyeceğiz neden çünkü kocişin lanet işinin aktivite programı var zorla polanezköyde ekip çalışması diye hopla zıpla saçmalıklarından yapacaklar eşlerde yok ne gerizekalılar yaa buna verecekleri parayı bize verseler daha iyi ekip ruhu olurdu :)))) üstelik o saçmalık olmasa bugün gitmişken ablamlarda kalır pazar günüde yüzer tatil öncesi beyazlığımızı atmış olurduk ((((((((((((((((((((((((((((((((((

ufff fitil oldum hağğ neyse yarın bende bavul yaparım ütü yaparım büütün gün

dün alt katta kocişe bavulları indirttim o sırada kücücük bir böcek gördüm odanın heryeride bavul kaplanmıştı bir yerindede çamaşıaskısı tepeleme çamaşır dolu kendimi çepeçevre sarılmış ve böcekle kapana sıkışmış hissettim böcekte buradaki harfler kadar küçük birşeydi ne fayda ben çok korkarım hatta çıldırırım böcek görünce kocişte odanın kapısında duruyordu benim tek derdim kendimi odadan dışarı atmaktı çığğlık çığlığa üzerine atlayınca kocişte nasıl bir savunma hareketi yaptıysa eli dişime girmiş ve tırnağı kalktı nasıl kanadı nasıl kanadı ve onun elleri çok kıymetlidir yumuşaklığı ve düzgünlüğü ile herkezden övgü toplardı :)))) inşallah kararmaz tırnak çenesinden duramam gece gece kuru çayda boğulduk resmen diyorki böcek gördüğünde elinde bıçak olsa bıçaklarsın korkudan diyor bende ohaa dedim tabiki :)))))))))

özlemcim facede kitap yaz demişsin :))))))) uluslararası bir bildiri kitabına bildiri göndermiştim basılmış yayınlanmış dün iş yerine yollamışlar :) ama mutlu oldum o bana doçentlikte güzel bir puan getirecek ama kesin modern sanatla ilgili bir kitap yayınlamayı düşünüyorum şu bebek ve ingilizce işi bir hallolsun kendimi çalışmaya vereceğım bu yazda bol bol atölyede çalışacağım

ha birde burada böyle abuk subuk yazmaya devam edersem argo bir dille olur o kitap anca :)))

ohh uyumanızın cezasını gözlerinizi pörtleterek alacağım :) bende gidip hayıtımı içeyim aklımada yarın kocişi o salak aktiviteden kurtarmak için türlü hinlikler geliyor ama çok geç artık

ben ayarlaran sayfa uzunluğunu daha uzun tutuyorum ama sizinkiler bildiğim kadarı ile daha az mesaj içeriyor dolayısı ile sizin ayarlara göre bir sayfa doldurmuşumdur eee haftaya yokum beni özleyin yokluğumu hissedin diye yapıyorum

burpum günaydın senbugün yine coşmuşsun maşallah... sizde bayağı sorun yaşamışsınız taşınırken canım ya ... anacım nasıl bir temzilikçi bu ya o paraya temzilikçi mi olur? gerç bir felakettende kurtulmuşsunuz o da ayrı gerçi ama neyse...

burpcum ananasla kilo veriyor insanlar sen neden alasın diyet listelerinde 1 numara yağ yakıyormuş çünkü:))) ama ceviz ve inciri yok sayamayız tabi onların hatrı sayılır...

anacım bu kombiciler fizandan mı geliyorlar gelemediler satana kadar takla atarlar sorun çıkınca buhar olur uçarlar allah allah ya...
ya orada hava o kadar güzel m burası dur birazdan yağarım diyor valla ama biz gideceğiz yinede sıkıldım buradan yahu... sen kocişini niye ekiyorsun sizin ekip ruhu bu mu yooook olmaz , hopla zıpla işi ne bu arada folklor grupları mı var:))) koca koca adamların abaza ruhları mı coşmuş puhaahaaa... ya evet bende çok beyazım peynir beyazından hadi geçen yıl kendimi kandırdım porselen gibi beyaz vücutlar diye de bu sene ne yapacağım ben bu işler olursa deniz hayal olur zati((
benim ütülülkler var onlarıda yollasam hazır elini sürmüşken yapıvar kuşum ya....

geçmiş olsun enişteye ısırdın mı yoksa:))) valla ne yalan söyleyeyim bende çok korkarım börtü böcekten zehirli mi değil mi bilemem zaten... senin kocişinde SENERYOları var hazır sz yazın çekin bence:))) cinayet filmi çıkar gerçi sizden :)))

ayy canım tebrik ederim ne güzel ya başarıların hep daim olsun inşallah ... evet şu işleri hallet ve yaz ben başaracağına canı gönülden inanıyorum.... ama argo kullanma ne olur ne olmaz:))) bir kısım çok severek okur aslında komik olur ya hemde eğlenceli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…