Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben uyandım sabah sabah gözümü pörtlettim zati... iç bakalım hayıtını hayırlı olsun... kocişini hasta edersen gitmez:))

özlemcim canım benim sende çoşmuşsun :)))) sorma ya bizden anca cinayet romanı olur :))) senaryo pardon seneryoya başlayalım :)))))))
gerizekalı firmalar ekip ruhu şu bu diye bazı mekanlarla anlaşıyor bunlar oyunlar düzenliyor saçma sapan etkinlikler düzenliyor bazılar paintballa götürüyor yani bu boku eşli yapsalar gene bir derece zati haftanın 6 günü çalışıyor insanlar birde 7. gün çekilmiyor kociş tatil için izin koparmamış olsa zati hayatta gitmezdi

ananasın öyle bir etkisi mi varmış aman ne güzel ama ben çok bıktım ananastan istesemde yiyemem

kombiciler hala gelmedi mallar yaa bir yandanda yandaki inşaatla boğuşuyorum bahçe düzenine başlamışlar kepçeyle toprak getirmişler hooop biizim bahçeye ben çıktım ağaçlarıma geldi diye kalayı basıyorum mütahit nasıl korktuysabenden bir alay şikayet etmiştim ya onları hemen halledeceğiz hanımefendi diyor ben çimlerin üzerine toprak gelmiş onlar bir daha çıkmaz dedim hemen ekeriz diyorlar bakalım uygulamaya gelince göreceğiz ben geçen seneden biliyorum çimli alana ağaç diktim toprak gelen çimler kel kaldı bu senede yeniden ekmiştim mal herifler bir işi doğru düzgün yapamıyorlar

bu arada tuanayın bana hayıt tohumunu önerdiği gün ovulasyonumun bittiği gündü adete kadar tepem tepemde olurdu bu hayıt tohumu bayağı yumuşatıyor sinirleri kızlar hiç bişi olmazsa bu faydası için kullanılır sen çok yaşa tuanayım

oooo burpcum öslemin coşmuşunuz bugün burpun siniri kocanın parmagındanmı kombicilerdenmi mütaittenmi yoksa ovolosyondanmı ama geçer şileyi görünce onda sinir minir kalmaz kitap işne gelince yaz canım yaz seneryoyuda yazın korkma cinayet değil bence çok güzel bir aşk filmi çıkar ortaya özlemim bana gönder canım ütüleri bizim ev buz gibi ben rahatca severek yaparım ütüleri ben bu havada çorap giyorum evde dışarı çıkıncada çıkarıyorum dayımlar bile bize kaçıyor sizin ev sanki kutuplarda diyor ben bu işi zaten çözemedim soguk oluyor diye strafor döşettim ama gene soguk bide ayagımdan nasır çıkmış ne oldugunu bile bilmezdim ayakkabılarımda sıkmıyor ama ben tedaviye başlayınca sadece kilom değil ayagımda büyümüşanlaşılan normalde 36 giyorum ama şimdi37 ayakkabım bile olmuyor ben kafayımı yiyorum acaba

şimdi hastaneden tanıştıgım bir bayan aradı onun tüp iptal olmuş başka bi arkadaşınkide birinin kan degerleri yüksek çıkmış diğerininde yumurtaları toplanmıştı ama kalitesiz çıkmış iptalmiş korkmaya başladım inş benimkinde bi sorun çıkmaz offffff ya nekadar zor bir iş daha öncekinde bi sorun çıkmamıştı ama zaten tutmadı şu sıkışma olayı benimde canımı sıkıyor özelde yaptıgımda evden gelirken 2litre su iç demişti ben zaten çabuk sıkıştıgımdan küçük 2şaşal içmiştim normalde günlük 4lt bulur belkide gecer su benim hayatım ama çabuk sıkışırım ozamn az içiyorum hastaneye gittigimde çok sıkışmıştım kasıklarım patlıycak derecedeydi dr yalvardım ne olur wc gidiyim patlıycam diye usgde mesaneye baktı evt çok dolmuş birazını boşalt dei elime bardak verdi gitim yaptım tekrar baktı bi bardak daha boçalt dedi böylece 3kez boşaltım ama gene patlıycaktım nerdeyse transferden yarım saat sonra gidip hepsini boşaltım ama çok sıkışmaktan kasıklarım agrıyordu bide o dönemde idrarımda kan vardı taş düşürüyormuşum bu sfer idrarda kan falan yok ama su içmemeye kararlıyım içtim diyecm 1 2bardak içecegim sadece

günaydın fıstıklarım valla çoşmuşsunuz...burpum önce geçmiş olsun tatlım sonrada kitap için tebrik ederim...

özlemcim açık söyleyim tatlım n-benim gittiğim merkezde hocayla sadece ilk muayenede bazen yumurta toplamaya giriyorlar birde transferde görüyorsun... yumuta takiplerini genelde bayan bi dr var o yapıyor hocalarda bu sonuçlara göre iğne dozunu ayarlıyorlar sana telefonla dönüyorlar...hemşireleri hasta bakıcıları senle ilgileniyor canım ama çok yoğun bi merkez senin gideceğin dönemdede baya yoğun olur yıllık izin alıp gelenler çok olur diye tahmin ediyorum her sorunu hemşirelere soruyorsun onla hocalarla görüşüp sana yardımcı oluyorlar ben memnun kaldım...bide yumurta takiplerinde kendi drumdaydım merkeze 3 kez gittim sadece son yumurta takibi toplama ve transfer için...benim yumurtalar çabuk cevap vrdiği için ilaç maliyeti az oldu canım merkez fiyatıda 3750 ödemiştik...ama anlaşmalı eczaneleri varmış ordanda alabilirsin...

valla coştum bende şekerim ... sizi seneryo konusunda destekliyorum canım... aslında dediğin doğru eşl yapsalar daha iy olur bencede ...
evet artık ananas yeme ağaç çıkacak içinde ya....
kombiciler kesin fizandan geliyor:) sende yandaki inşaatın herşeyini biliyorsun gelenlere emlakçılık yaparsın artık efenim şurası şu malzemeden burası bu malzemeden diye:))) bahçedeki çiçeklere kadar anlatırsın... demek seni çıldırttılar kesin yaparlar o zaman tekrar şikayete maruz kalmak istemezler değil mi?
hayıt rahatlatıyor demek iyi yumuşacık olmuşsundur sen:))) kocişe de kızmazsın artık!!!

ayyy sevim valla hiç hayır demem varya hiç sevmiyorum ütüyü ya.... coştuk evet bugün:))))
demek senin arkadaşların iptal olmuş ama sen hiç merak etme canım senin devam edecek kalbini ferah tut, inan ve hep gülümse, ne olur olumlu ol....

nursimcim canım teşekkür ederim aslında hepsini bir gezip görmek ona göre karar vermek gerek zaten mayada hemen hemen o fiyata 2140 dediler ama ilaç dahil değil eee ilaçta 1000i rahat bulur ve geçerde birde test mest yaparlarsa ki yaparlar o fiyatı bulur ... aslında aynı gibi fiyatlar... eskişehirdeki dr takip etmemiş mydi seni kadın nerden çıktı? o zaman bende en az 3 kez giderim sanırım ... neyse ailem orada zaten ama bu konuyu bilmiyorlar nasıl yapsak acaba? ayy taile doğru olsaydı şu adet bari ya izne falan gerek kalmazdı .. olmadı seminerden sonra giderim nasılsa 1,5 saatlik yol ne yapayım( inşallah gerek kalmaz tabi ama herşeyi rabbim bilir ne yapalım her türlü O'na emanetiz işte:)))

özlemcim gerçekten dediğin gibi inşaatın herşeyini biliyorum sizin pencerenin altındaki ytong patlamıştı sizin odada ameleler kalıyordu diye komşulara anlatırım artık ne komşuperverimdir ya domuz gibi karıyım çatarım kaşlarımı işime bakarım :))) neyseki apartmandaki komşularım pek bir sevimli insanlar onlarla dostluk kurduk normalde öyle vıcık vıcık ilişkileri sevmiyorum domuzun önde gideniyim :))),
sevimcim anacım benim evde buz gibi şu an üzerimde swet ve çorap var yazında serin oluyor :))))
nursincim eskişehirle ilgili çok komik bir anım var alanyaya gidecektik osıralar başka bir ünv. tede çalışıyorum izini salı gününden veriyorlar haftasonu ile birleştireme diye ve 3 hafta yasal hakkın olduğu halde neyse 5 gün 5 gündür diye apar topar bavulları topladık eşimde evimize 5 dk. lık mesafede mimari ofiste çalışıyordu 3 gün uyumamıştı son bir proje çıktısıydı derken gece 11 i buldu nasıl yorgunuz mutlaka yola çıkmak lazım ama vakit kısıtlı arabayı ben kullanıyorum eşim uyuyor bir baktım tabelada eskişehir şehir merkezi yazıyor ohaaaa ben bilecik kütahya afyon üzerinden alanyaya varmayı planlarken eskişehirde ne işim var dedim kociş gözünü bir açtı burhan gibi ana burada ne yapıyoruz diyor sonra gerisin geri bilecik yolunu bulmuştum :)))) bilecik yoluda zifiri karanlık gidiş geliş o sıralarda sarı laleler cd si yeni çıkmış benim gözler gidiyor yolda zifiri iyice yoruyor kamyonlar vızır vızır durup kocayada veremiyorum duracak yer yok şarkı uykulu gözlerle dedikçe benim gözler kapanıyor allahım felaketti kürdan takasım geldi gözlerime sağ sağlim vardık ama bir daha uykusuz yollara düşmek tööööbee ::))))

sevimcim merkez çok başarısızmış tatlım yaa eminim o kadıncağızların tedavisi bu salakların yanlış uygulamasından iptal olmuştur inşallah senin sonucun çok güzel olacak onlara inat sen kuluçka makinesisin

fizandan geldi kombici bir parça değiştirdi evin suyuna basınç ayarlayıcı takmamı tavsiye ettiler bende iskiyi arayayım dağbaşındamı yaşıyoruz ayarlasınlar su tazziğini ne bu böyle ben niye ekstra zımbırtı taktıracakmışım iskiye 490 tl para verdim suyu üzerime açtırmak için tazziğinide onlar ayarlasınlar mallar

kızlar bana bi kaç kitap tavsiye edin kitap almaya gitcem malum 15gün yatcam bari kitap okuyum ama sürüleci olsun okuduklarımı başkalarına verdiğim için evde kitap falan kalmamış en son elif şafagın aşkı ve ayşe kulinin füreyyeyı okumuştum adı aylin vadideki zammbak tavsiye edeceginiz kitap varmı

devlet hastanesi canım çok şey beklememk lazım adamların umrunda değilki

ayarlasın lar ama galiba tazigi ayarlamsı için yoğuşmalı kombilerde alt vana olması lazım canım adamlar para kazanmak için neler yapıyor 3yıl garanti veriyolar tam 3yıl doluyor pat alet ler bozuluyor bunu nasıl ayarlıyorlar ben çözemedim ben kombiyi kople değiştirdim onun yüzünden inş seninki bidaha sorun çıkarmaz

slm kızlar aranıza yeni katıldım bende sizlerle paylaşmak istiyorum 2.5 yıldır korunmuyoruz 2 kere aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı 4-5 kerede klomen kullanıp yumurta takibi yapıldı olmadı heralde artık tüp bebek yaptırıcaz ama ara verdik hayal kırıklığı insanı mahfediyor bazen olmazsa olmaz ne yapayım diyorum doktorumuda bırakmak zorunda kaldım randevu saatleri bana uymadı şimdi birde doktor arayışına girişmek zorunda kaldım açıkçası ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

nbnh nasılsın canım dersler nasıl facene resmini koy atamı bende çok sviyorum ama senin güzel yüzünüde görelim ama

hehe kızlar belediye benden illallah diyecek ama dürtmeden çalışmıyorlar aradım ulaşamadım gene zembelek bir mail döşedim bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…