slm kızlar aranıza yeni katıldım bende sizlerle paylaşmak istiyorum 2.5 yıldır korunmuyoruz 2 kere aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı 4-5 kerede klomen kullanıp yumurta takibi yapıldı olmadı heralde artık tüp bebek yaptırıcaz ama ara verdik hayal kırıklığı insanı mahfediyor bazen olmazsa olmaz ne yapayım diyorum doktorumuda bırakmak zorunda kaldım randevu saatleri bana uymadı şimdi birde doktor arayışına girişmek zorunda kaldım açıkçası ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
senden korkulur kocasının parmagını koparandan kim korkmazkihehe kızlar belediye benden illallah diyecek ama dürtmeden çalışmıyorlar aradım ulaşamadım gene zembelek bir mail döşedim bende :)
eee yağmurlar coştuya başka zaman suyu vermez mikroplarsevimcim var herşeyimiz var 500 tl mühendise para bayılmıştık olay iskinin tazziğindeymiş
armızda olursan bizde yardım etmeye çalışırız canım burpun dediği gibi hangi şehirden olduğunu yazarsan daha verimli oluruz inş bebişin sana çabuk gelirteşk ederim sevim evt haklısın ümitsizlik baştan kaybettiriyor en son aşılamamı ekimde yaptırmıştım gerçi ama yumurta takibi yapıldı sonraları bende güzel merkez araştırıyorum int ten bu arada da sizin yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum forma alışamadım ama bundan sonra aranızda olmayı çok isterim ilgin için teşk
kızlar ben süslenmeye başlıyayım sonrada çıkarız öptüm hepinizi
adacım ne yapıyor semram benim lokumum jasminin çektiği güzel fotolara ne zaman nail olacağız
aaa bende gözükmüyor semram adamız iyi dir inş seni hiç üzmüyor değilmi çaok tatlı allah analı babalı büyütsün oyyyy yerimben onun saçlarını amanda aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?