Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hoş geldin urgan inş ismingibi baglanır bebişin sana olumsuzluk yok olcak diye düşün işini iyi yapan merkezler var birazda bu şans ve zamnla alakalı yeni yaptırdıysan sondenemeni biraz ara ver kendine uygun iyi bir merkez muhakak bulursun belkide bekleme zamanında bebişin kendiliğinden gelir sana bol şans diliyorum asla ümüdini yitirme yıllarca olmayıp kendiliğineden olan insanlar var bunu unutma bizim aramıza katılcaksan negatif düşünceleri bi kenara bırak pozitif düşünmeye bak yoksa bizm kızlar hem sıfırı basıyor hemde zopaları hazırlıyor ona göre

sevimcim var herşeyimiz var 500 tl mühendise para bayılmıştık olay iskinin tazziğindeymiş

kızlar türkçem battı burada kaynata kaynata hemen bir makale yazmam lazım yoksa doğrultamayacağım kendimi :)))))))))

teşk ederim sevim evt haklısın ümitsizlik baştan kaybettiriyor en son aşılamamı ekimde yaptırmıştım gerçi ama yumurta takibi yapıldı sonraları bende güzel merkez araştırıyorum int ten bu arada da sizin yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum forma alışamadım ama bundan sonra aranızda olmayı çok isterim ilgin için teşk

son birşey çıkmadan urgan eğer istanbuldaysan anadolu yakası umut tüp bebek ulun bey avrupa yakasındaysan bahçeci kliniği benim son karar kıldığım merkezler bayağğı araştırdım ist. dışıysan müracat diğer kızlar :))))

adacım ne yapıyor semram benim lokumum jasminin çektiği güzel fotolara ne zaman nail olacağız

hehe kızlar belediye benden illallah diyecek ama dürtmeden çalışmıyorlar aradım ulaşamadım gene zembelek bir mail döşedim bende :)
senden korkulur kocasının parmagını koparandan kim korkmazki
sevimcim var herşeyimiz var 500 tl mühendise para bayılmıştık olay iskinin tazziğindeymiş
eee yağmurlar coştuya başka zaman suyu vermez mikroplar
armızda olursan bizde yardım etmeye çalışırız canım burpun dediği gibi hangi şehirden olduğunu yazarsan daha verimli oluruz inş bebişin sana çabuk gelir
kızlar ben süslenmeye başlıyayım sonrada çıkarız öptüm hepinizi

bende hazırlancam biraz çıkayım bakalım neler var biraz kitap birazda cici alyım kendime bende öptüm herkezi

aaa bende gözükmüyor semram adamız iyi dir inş seni hiç üzmüyor değilmi çaok tatlı allah analı babalı büyütsün oyyyy yerimben onun saçlarını amanda aman

adacım ne yapıyor semram benim lokumum jasminin çektiği güzel fotolara ne zaman nail olacağız

canımmmm nasılsın?biz gayet iyiyiz.ada'yı banyo yaptırdık şuan uyuyor.jasminin fotoğrafları 5 gün içinde çıkıcak canım.bende çoookk merak ediyoum.hemensizlerle paylaşıcam merak etmeyin.

bu arada ayın 25inde annemlerle muğlaya gidiyoruz.yani ada masal'ımız 21 günlükken tatile çıkıcak:)

aaa bende gözükmüyor semram adamız iyi dir inş seni hiç üzmüyor değilmi çaok tatlı allah analı babalı büyütsün oyyyy yerimben onun saçlarını amanda aman

sevimcim ada beniüzmüyor çok akıllı teyzesi.sağol güzel dileklerin için,allah sanada nasipetsin,çok güzel duyguu..

Kızlar,nasılsınız bakalım???Ben dün izinliydim,Kuşadasına gittim,kardeşimlerin yanına.Halalığımı yaşadım doyasıya.Bol bol yüzdüm havuzda,sonra da sabah adet oldu.Ama bu hayıtta var bir hikmet,normalde aşırı sinirli olurken,pamuk gibiydim.Burpcum kesinlikle bu bize çok iyi gelecek.Demedi deme,ahada şuraya yazdım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…