okumayı seviyorumda bide hepsini aklımda tutsamda şu hafıza zayıflıgım olmasa ne güzel oluroooo sevimcim edebiyata yönelmişiz aferin kız sana oku tabi...
zirve aramıza tabi katılabilirsin ama bi görünüp bi kaçarsan biz afetmiyoruz sen yazsanda biz cevap vermeyiz ona göre bizim burdaki dostlugumuz bana göre aile gibi hepimiz birmirimize başkalarına söyleyemedigim herşeyi paylaşıyoruz laf aramızda burdaki bütün arkadaşlarım benim için çok değerli iyiki onları bulmuşum onlar geleceğin en güzel ve akıllı annelerimrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız..
evt canım karından iğne veriyorlar tüp bebk tedavisinde ama aşıdada öyle sen daha önce aşılama yapmışsın bilirsinnurşim slm inş yüce rabbim çocuğunu kucağına almanı nasip eder sağlıkla bilgileirn için sağol içim rahatladı çok korkutmuşlardı hergün karından iğne olunduğuda doğrumu acaba
kızlaaaar rrrr
nerdesiniz yaaaa yazıp yazıp kaçmışsınız
sabah sınavda görevliydim sınıfta camı açıp önüne oturmuşum yanıyorum ya kapı da açık tı tutulmuş omuzlarım çok acıyo taş gibi olmuşlar
siz de fırsattan istifade kaynatmışsınız ben geldim kimse yok(((
tuanay la burp hayıtın hafifliğiylee gevşemişler oooh ne güzel bu rahatlıkla bebekleri de gelir i,nşallah
urgan ve zirve hoşgeldiniz aramıza:)))))
özlem ne zaman senin adetin şekerim eğer olursan adet seminerde rapor alıp gitsene hemen
nasıl canımı sıkıyo okul yaaa zaman geçmiyo sanki çocuklar gevşedi biz gevşedik resmen işkence gibi
sevimm sen korkma hiç inşallah sonu güzel olacak
o iki kişinin de tredavi iptali tesadüf değildir bence de salaklar önemsemiyolar demekki
ama seninki olacak:))))bulaştırıcam hepinize birer birer:))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?