Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bahçeci kliniğini araştırdım büyük bir kuruluşa benziyor heralde oraya giderim allah hepimizin yardımcısı olsun tüp bebekten çok korkuyorum zahmetli bir uygulamaymış çalışmasam önemli değil ama izin almak o kadar zorki benim için heralde hergün kontrole gidiliyordur sigorta karşılamıyor tüp bebeğin ne kadar maliyeti var biliyormusunuz

urgancım öncelikle aramıza hoşgeldin aşılama yaptırmışsın daha önce takipler aynı zaten farklı olan yumurta toplama oda çok rahat bir işlem anesteziyle oluyor 10 dk sonra kendine geliyorsun transfer ise aşılamada sperm enjekte ediyorlar tüpte ise karından ultrason yaparak embriyoyu uygun yere koyuyorlar...hiç korkma canım ben ankarada yaptırdım şuan 8hafta 4 günlük hamileyim ...

tuanayım hoşgeldin tatlım adet olmuşsun ama çok sakinmişsin burpde hayıt işe yaradı sakinim diyor demekki çok faydalı bişey bu hayıt.....

özlemcim yumurta belli boyuta gelince çağırıyorlar merkeze benimde son yumurta takibimi merkezdeki bayan dr yapmıştı....

valla haklısın burpum bende öyle vıcık vıcık ilişkileri sevmiyorum ... biriyle içli dışlı olmam için onu çok sevmem lazım çoğu insan beni tanımadan önce çok sert olduğumu düşündüklerini söyler hala da bu böyle ama ben bu yönümü seviyorum ne o öyle herkese gülücük dağıt sevdiğimin ne farkı o zaman... siz farklısınız benim için size gülümserim uleynnnnnn....
nihayet geldiler demek hakkaten mallar ya hemde türk malı:) yapsınlar tabi işleri ne biz yapmıyor muyuz?

ayy burp hem bu kadar güzel olup,süslü olup hemde bu kadar nasıl argo takılırsın sen ya inanamıyorum sana :))) ama ne yalan söyleyeyim sana yakıştırıyorum neyse sen yinede makale yaz bakalım:))) ay aşkolsun ya biz mi batırdık senin o güzel türkçeni?

ayyy semram gelmiş hoş gelmiş :)) nasılsın tatlım ya ada masalımız nasıl bakalım? oyy yerim ben onu tatilede mi gidermiş benim pamukşekerim ya:))) iyi tatiller size fıstıkgiller sizi.... çokta akıllıymış maşallah kızıma.... sen nasılsın canım ya uğraşmak zevklidir kesin ama ya diğer yüzü?

ay tuanay bu hayıt ne hayıtlı çıktı yahu... pamuk gibi olmuş herbiri... ay ne güzel yüzmüş yaaaaa(( bizde donuyoruz ha!

anladım nursimcim yani doğru biliyormuşum... peki kaç mm olduğunda son takip yapılıyor yani buradaki dr ne diyorda gidiyorsun?

ya kızlar şu ferhat göçerin üzüm şarkısına her eşlik ettiğimde gözlerim doluyor neden anlamıyorum ama ağlıyorum ya... halbuki ne var bunda kızım daha etkileyici ama((

biz birazdan çıkarız çok kaynatmayın gözlerimi pörtletmeyin:))) kıl tüy işim var bugün valla pala özlem oldum kaşlarda büdü gibi ya:)))

her kontrol sonu burdaki drum merkeze bildirdi onlarda hocayla görüşüp dozu falan ayarladılar sanırım 17-18 mm olunca çağırmışlardı canım....

nurşim slm inş yüce rabbim çocuğunu kucağına almanı nasip eder sağlıkla bilgileirn için sağol içim rahatladı çok korkutmuşlardı hergün karından iğne olunduğuda doğrumu acaba

kızlaaaar rrrr
nerdesiniz yaaaa yazıp yazıp kaçmışsınız
sabah sınavda görevliydim sınıfta camı açıp önüne oturmuşum yanıyorum ya kapı da açık tı tutulmuş omuzlarım çok acıyo taş gibi olmuşlar

siz de fırsattan istifade kaynatmışsınız ben geldim kimse yok(((

tuanay la burp hayıtın hafifliğiylee gevşemişler oooh ne güzel bu rahatlıkla bebekleri de gelir i,nşallah

urgan ve zirve hoşgeldiniz aramıza:)))))

özlem ne zaman senin adetin şekerim eğer olursan adet seminerde rapor alıp gitsene hemen
nasıl canımı sıkıyo okul yaaa zaman geçmiyo sanki çocuklar gevşedi biz gevşedik resmen işkence gibi

sevimm sen korkma hiç inşallah sonu güzel olacak
o iki kişinin de tredavi iptali tesadüf değildir bence de salaklar önemsemiyolar demekki
ama seninki olacak:))))bulaştırıcam hepinize birer birer:))))))))))))))

oooo sevimcim edebiyata yönelmişiz aferin kız sana oku tabi...
okumayı seviyorumda bide hepsini aklımda tutsamda şu hafıza zayıflıgım olmasa ne güzel olur
mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız..
zirve aramıza tabi katılabilirsin ama bi görünüp bi kaçarsan biz afetmiyoruz sen yazsanda biz cevap vermeyiz ona göre bizim burdaki dostlugumuz bana göre aile gibi hepimiz birmirimize başkalarına söyleyemedigim herşeyi paylaşıyoruz laf aramızda burdaki bütün arkadaşlarım benim için çok değerli iyiki onları bulmuşum onlar geleceğin en güzel ve akıllı anneleri
nurşim slm inş yüce rabbim çocuğunu kucağına almanı nasip eder sağlıkla bilgileirn için sağol içim rahatladı çok korkutmuşlardı hergün karından iğne olunduğuda doğrumu acaba
evt canım karından iğne veriyorlar tüp bebk tedavisinde ama aşıdada öyle sen daha önce aşılama yapmışsın bilirsin

mavi zopa geliyo ha biz sana dikkat et sen bizm için önemlisin diyoruz sen kapı baca açıp ceyranda kalıyosun bebişimizi düşün onu üzme bulaştırma konusuna gelince bulaştır canım hepimizeeeeeeeeeee :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…