Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eve gelmemle misafir gelmesi bir oldu allahtan düğünden geliyorlarmış karınları tokmuş çayla karpuzla savdım ama çok yorgunum çatlatma iğnemi vurcam bir kaç kitap aldım napolenonhill düşün ve zengin ol sadık yemmi ölümsüz vadideki zambak cemal süreyya nihat berham hayatımız üstüne şiirler aziz nesin şimdiki çoçuklar harika bakalım hangisini begencem

oooh bu gidişle bebek edebiyatçı olacak:))))
ben de çoktandır okumuyorum bi ara uyumuyodum bile okumak için şimdi canım istemiyo hiç

olsunda edabiyatçı olsun ne güzel işte ama bide dayısına çekerse kendini her okuduğu kitaba kaptırıp içindeki kişi zanneder benim kardeş şimdi ibni sabah olmaya karar vermiş bi esrarı eksik amanda olmasın tokata yaptırgımız evin kapısının üstüne cemil sabahın cennet bahçesi yazıp gönderdim resmini çekip gönderdim ay bizm çoçuk olursa harbi manyak bişey olur ha ana deli baba deli dayı filezof ooo ne olcak şimdi ama size çeksin teyeleri gibi hamarat ve çalışkan oooo gene hayallere daldırdınız beni tuanayım da çok ümitlendirip duruyor zaten

tuanayım bu arada adet olmuşsun hemen preseedi al güzel haberli bekliyoruz sıkıntısız olman güzel şu hayıttan bende mi alsam

mavim hemen bulaştır şu hamileliği hepimize kendinede dikkat et okulların bitmesine az kaldı tatilde bol bol dinlen

semra gelmiş ada nın annesiiiii
ama benim çıkmam lazım eşim söyleniyo
öpüyorum hepinizi gelemezsem çok kaynatmayııınn
iyi geceler

sağol cnm ben gayet iyiyim,ada masal'ımızda iyi.tatile gidicez kısmet olursa.şuanda akkıllıyız bakalım inşallah böyle devam eder..şuanda çok zevkli herşey,sanıyorum ki böyle devam eder.yorulsakda uykusuz kalsakda yinede günler güzel geçiyor.rabbim sizlerede tattırsın.çok güzel herşey..sen nasılsın?tatile az kaldı,ohhh süper.napıcaksın tatilde?

kızlar bugün çok keyifli geçti dedemandaki kokteylden sonra şile limanda teknede raakı balık yaptık sonrası fenerde dondurma yedik sonra bizim evde bahçede arkadaşa garden party yaptık doğumgünüymüş pasta alıp nargile keyfi yaptık çok keyifliydi bahçede hergeçen gün daha keyifli oluyor emeklerimizin karşılığını veriyor çamlarımız kalalarımız meşalelerimiz çimlerimiz çok keyifli oldu yıldızların altında keyifli bir geceydi birde sevdiğimiz insanlar olunca herşey güzel geçti

sevimcim harikasın transferden sonra keyifle güzel sonucu beklersin kitapların sayesinde kafanda rahat olur aziz nesine bayılacaksın

mavicim geçmiş olsun tatlım sıcak havlu koy bizde spor akedemisi var orada fizik tedavi hocaları var ben çok tutulduğum için taktik sormuştum en iyisi sıcak havluymuş ve saç kuruturken enseye tutulan yerlere mümkün olduğunca tutmamak gerekiyormuş ve masajda iyi geliyormuş müraacat koca :)

semracım çok güzel canım tatil çok iyi gelecek sana kocişe ve ada masala hele ananeler babaneler dedeler dört köşe olurlar zevkten

tuanayım inşallah bu son adetindir bir dokuz ay mola verir bu kırmızılar negüzel yüzdükten sonra gelmiş benimki tam tatilin ortasında olacağım :/
sevimcim tuanay geçen yıl kullanmış preseed

mavicim sanırım benim adet kendi hesaplarıma göre tabi 23 ünde daha erken olur mu bilemem ama inşallah olmam ya gelsin artık bebişim...
valla eğer istemediğim sonuçla karşılaşırsam ki öyle olur kesin(( evet seminer döneminde gideceğim yok izin almayı ilk etpta düşünmüyorum annemlere söylemedik söylemeyi de düşünmüyorum açıkçası... o nedenle öğleden sonra falan git gel yaparız hafta sonları sadece kalırız çaktırmadan:))) ay inşallah gerek kalmaz ya dua et güzel arkadaşım ne olur ....

ohhh misafirde ağırlamış sevim hanım maşallah deli meli değilsin ya sende hamaratsın hemde ne hamarat.... bebiş edebiyatçı olursa aç kalır bence olmasın:))) o kadar korsan kitap varken! valla erkek olursa dayıya çekerse işin iş... sende dinlen şekerim yorma kendini o kadar...

semracım ne güzel anlatmışsın :) inşallah rabbim bir gün bizede tattırır ne diyeyim 2010dan dileğim o kadar çok ki... ada masalımın iyi olmasına çok sevindim hep böyle akıllı olsun kuzum... valla artık tatil gelsin çok sıkıldım yahu... öğrencilerde okulda çekilmiyor dersler çoktan bitti tekrar yapıyoruz işte kendi kendimize öğrencilerin hiç ihtiyacı yok çünkü:))) çok akıllılar ya ay işkence gibi ya çilden çıkarıyorlar beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…