Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burpum senin adına çok sevindim tatlım hayatın hep böyle güzel geçsin canım benim.... o sevdiklerine tez zamanda en sevdiğin eklensin inşallah... koşuştursun , gölgede dinlensin, karnım acıktı desin,şişme havuzda oynasın heryeri ıslatsın , anne babayla oyunlar oynasın şekerpare inşallahhhhhhh........

ya sevim vadideki zambak BALZAC ın değil mi ? aziz nesini severim ben ondan başla sen...
evt canım balzac mavide aziz nesin diyor ondan başlayayım ozaman sagolun fıstıklar
son işlerimi bugün yaptım sabah erken kalkıp bide banyo yapıp mıntıka temizligi lazım aslında bişey yok ama şöyle bi üsten geçeyim day çok akıllı zeka küpü ama bu çoçuk viyanaya gidince kendini kitaplara kaptırdı bunada şükür başka şeylere kaptırmasında ay burnumda tütüyor busenede gelmiycek karısı 4aylık bebeği kalbi durduğu için aldılar oyüzden gelmek istemiyor

inşşşşşşşşşşşşşşş allah nasip etsin ogünü burpada hepinizede tabi, banada

ohh güne gene güzel yüreklerden güzel dileklerle başlanmış bende özlemim sevgim ve topicteki tüm kızların hatta semramın ikincisini hayırlısıyla kucaklarda nasip etsin allah

ben bavul yapıyorum kızlar tatil için daha gidip babama babalar günü hediyesi alacam sabahın 7 sinde kocişi göztepe köprüsüne bıraktım sonrada uyuyamadım ozamandan beri iş yapıyorum ve yapmaya devam kızlar :)))

ohh ohh topik şenlendi yahu yeni anne hamileler tedavideler ohh ohh maşallah maşallah şimdi nursim mavide doğuracak sevimden ay başında hamile haberi preseed güzelleri birde hayıt güzelleri de müjdeyi verdimi ikinci bebiş sohbetlerine başlarız biz artık :))))

inş burp inş tatil ha çok güzel git dinlen belki hayıtla ve tatille gelir bebiş inşşşşşşş:Saruboceq:

vadideki zambakta güzeldir ama aziz nesin başka... bende dün yaptım banyo sonra arkadaşlarla buluştuk evi prş temizlemiştim zaten artık salı falan yaparım ... kıyamam ya geçmiş olsun canım o da haklı gelse bir sürü soruya maruz kalacak dinlensin boşverin...

tünaaayydııııııııııııııııııınnn kızlaaar
eşimi gönderir göndermez geldiiim

özlemciiim inşallah hiçbirine gerek kalmıcak her zaman dua ediyorum hepimizee

sağol burpum inşallah şenlenecek bizimde evlerimiz bir gün... cıvıl cıvıl olacak inşallah....
ay ne güzel tatil heyecanı beni saramıyor bile bu tatil biraz farklı geçecek neyse geçsin bakalım hayırlısı olsunda ne diyeyim...
keşke başlasak artık ne güzel olur ....

ooooh ada hanım doğar doğmaz tatileee

semra benim de iyi gidiyo çok şükür önceleri çok stres yapıyodum ama şimdi azalttım tamamen geçmiyo malesef

benim tatilimde çok farklı geçecek bu yaz:)))
ben deniz istiyorum ama sanırım olamıcak eşimin izni belli değil
erken alsa bile ilk 3 ay tatil olamaz gibi yani doktor ne derse desin ben rahat olamam sanırım
eee sonra da ramazan
yaz boyu istanbulda olurum sanırım vıcık vıcık sıcakta yanarım artık:))))

bu arada kızlar dün ben size yine yasin okudum artık hepimiz adına okuyorum eskiden kendi kendime okurdum ... başkasına yapılan duanın değerini öğrendikten sonra hepinizin adını tek tek söyleyip dua ediyorum...
semrama adacığın hayırlı bir evlat olması için
mavişime ve nursime kucaklarına almaları ve rahat bir doğum için
ben ve geri kalana da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etmesi için, tedavilerin yüzümüzü güldürmesi için:))))

olsun mavişim bebeğinle bir yaz işte bunu da böyle düşün seneyede kocaman olur pamukşekeri....

sağol özlemciiim valla ben de hepimize ediyorum isimlerini bildiklerime isimle gerçi çoğunun ismini biliyorum sayende
ismini bilmediklerime nickleriyle
Allah kabul etsin bütün dualarımızı
birlikte büyütücez inşallah özlem seninki de 1 ay küçük olacak sedece iiiinşalllaaaaahhhhhhhh

seviiiim abinlerin durumuna da üzüldüm bak kafam bozulacak yine
Allah kimseye yaşatmasın ne zor(((
yok tatlım sen kafanı bozma gene yaparlar allah hayırlısını nasip etsin gelinimiz çok talı ona ben kurban olurum inş gene kalır sende sitres falan yapma allahın takdiri sen o dönemi atlatın bu sfer kucağına alacaksın ve seni hiç uyutmuycak

özlemcim mavim allah sizden razı olsun canlarım allah gönlünüzdekine tez zamanda kavuştursun benimde dualarım sizle

ben kaçar kızlar banyomu yapyım sarma sardım lahana onuda ocaga koyuyum eşim bu gün işte ama erken gelcek gerçi şimdi gitti 2saatlik iş varmış belki beni şileye götürür denize girmem ama deniz havası banaiyi gelir öpüyorum kaocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…