Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese günaydınlar ne güzel bir arkadaşlık kurmuşsunuz en başından beri okumaya çalışıyorum tanımak için ama bu zaman alıcak heralde.bahçeli kliniğine pazar günü muayene var mı acaba biliyormusunuz gidip neyim var tam anlmıyla öğrenmek istiyorum şimdiye kadar 3 doktora gittim bana kesinlikle şuyun var demediler sadece biri pco dedi bende artık neyle mücadele ettiğimi öğrenmek istiyorum

sohbet güzel de ben biraz çıkıyorum kızlar çamaşır toplayıp katlayıp yerleştirmem lazım

sonra yine gelirim

günaydın urgan
bana da doktor pico var demişti 1 .5 ay önce ve ben o ay hamile kaldım
durum çok ta zor değil endişe etme
zamanını bekliyodur bebeğin tüp bebekle gelir inşallah şansın açık olsun

sağol mavişim canım benim inşallah öyle olur ne diyeyim. gerçi daha göbişler tokuşacak inşallah...

sevimmmmmmm benim kocişim lahanayı çok sever ben hiç yapmadım bize gönderrrrrrrrrr.... ne bileyim annem lahanayı hiç sevmediği için yapmadaı bizde normal sarma yapılır bende onu bilirim...
rica ederim canım benim buradaki tanıdığım herkes artık dualrımda gece yatarken bile ediyorum ben size sadece sermestin adını bilmiyorum bende aynı mavişim gibi nickle dua ediyorum allah biliyor sonuçta içimden geçeni ne yapayım kabul etsin rabbim:)))

kızlar ben bugün yine gezmelere gideceğim kendinize iyi bakın... dünkü arkadaşlarla alışverişe çıkacağız....

slm kizlar ben geldim cuma aksami hastanelik oldum atesim düsmeyince esim acile götürdü ve iki gece hastanede kaldim kanda iltihap buldular ilaclarlada atesi düsürdüler suanda iyim biraz evime geldim ama atesim yine yükselirse tekrar gitmem gerekiyor bünyem zayifmis dikkat etmemi söylediler vitamin ilaclari verdiler

Herkese iyi pazarlar...Az önce sarı civcivimi yolcu ettim,nasıl zor oldu ayrılmak anlatamam,ağladım yol boyunca,hasretlik çok zor,o benden uzaklarda büyüyecek.ılklerine tanıklık edemeyeceğim.Gece de annemlerdeydik.Ben uyuttum,mamasını yedirdim.Öyle tatlı bakışları var ki,insanın içine katası geliyor.Çok duygusalım kızlar bugün,sürekli ağlıyorum...Bebek kokusu...Çok güzel...Bebek kokusu...Dayanılmaz...Bebek kokusu...Hasret yürekler...

gel canım lahana dolmam harbiden süper olmuş herkez bayıldı ayıltamıyorum
canım geçmiş olsun kendine dikkat et ilaçlarını al bolda su iç

ah tunayım allah kavuştursun canım dilerim kendi bebğine tez zamnda kavuşursun allahım sana o günü
en kısa zamnda göstercek ben inanıyorum tatlım yüreğin kadar güzel bir bebek vercek allah sana :Saruboceq:

Tatlı sevimim benim,güzel dileklerin için teşekkür ederim tatlım,şimdi bütün dualarımız seninle,sen önce bizi sevindir,sonra da biz seni tatlı kuşum,gözümüz kulağımız senden gelecek güzel haberde:Saruboceq::ecrin_bebek:

melek geçmiş olsun canım kendine dikkat et iyileş dön aramıza

tuanaayy Allah sana da burdaki herkese de o bebek kokusunu nasip edecek inşallah
kendi bebeğini koklayacaksın

sevimcim yumurta toplaman yarındı değil mi yanlış hatırlamıyorsam iyi şanslar canım dualarımız seninle diğer iptal olanları düşünme senin sonucun güzel olacak olumlu düşün olumlu olsun

özlemcim bende meryem suresini okuduğumda aynı senin gibi hepimiz için dua ediyorum Allah kabul etsin bizi çok bekletmesin

semracım Adamız büyümüş de tatile mi çıkarmış yerim ben onu
iyi tatiller canım sana da iyi gelir değişiklik olur

burpcum sana da iyi tatiller canım hayıt iyi gelmiş rahatlamışsınız tuanayla birlikte
siz rahatlayınca bebişleriniz de rahat rahat gelir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…