gel canım lahana dolmam harbiden süper olmuş herkez bayıldı ayıltamıyorumsevimmmmmmm benim kocişim lahanayı çok sever ben hiç yapmadım bize gönderrrrrrrrrr.... ne bileyim annem lahanayı hiç sevmediği için yapmadaı bizde normal sarma yapılır bende onu bilirim...
rica ederim canım benim buradaki tanıdığım herkes artık dualrımda gece yatarken bile ediyorum ben size sadece sermestin adını bilmiyorum bende aynı mavişim gibi nickle dua ediyorum allah biliyor sonuçta içimden geçeni ne yapayım kabul etsin rabbim:)))
canım geçmiş olsun kendine dikkat et ilaçlarını al bolda su içslm kizlar ben geldim cuma aksami hastanelik oldum atesim düsmeyince esim acile götürdü ve iki gece hastanede kaldim kanda iltihap buldular ilaclarlada atesi düsürdüler suanda iyim biraz evime geldim ama atesim yine yükselirse tekrar gitmem gerekiyor bünyem zayifmis dikkat etmemi söylediler vitamin ilaclari verdiler
Herkese iyi pazarlar...Az önce sarı civcivimi yolcu ettim,nasıl zor oldu ayrılmak anlatamam,ağladım yol boyunca,hasretlik çok zor,o benden uzaklarda büyüyecek.İlklerine tanıklık edemeyeceğim.Gece de annemlerdeydik.Ben uyuttum,mamasını yedirdim.Öyle tatlı bakışları var ki,insanın içine katası geliyor.Çok duygusalım kızlar bugün,sürekli ağlıyorum...Bebek kokusu...Çok güzel...Bebek kokusu...Dayanılmaz...Bebek kokusu...Hasret yürekler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?