Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bizde akşam arkadaşlardaydık çoluk çocuk kafam şişti valla
bir arkadaşın 5 aylık bir bebeği var diğer çocukların çığlıklarından bütün
akşam ağladı kıyamam
arkadaşları benim de çağırmam lazım da çocuklarından dolayı hiç istemiyorum

tuanaycım canım bu güç bu sabır varken hepimiz kavuşacağız bebişlerimize en kısa zamanda
sadece zamanımızı bekliyoruz az kaldı

NBNH tatlım mrb,nasılsın??Ben ders çalışmaktan artık çok sıkıldım.Ben hem öğretmenlik için gireceğim hem de genel kpss için sınava.Hakkımızda hayırlısı birtanem.Ben de tüp bebek tedavisi içinde en çok anestezi almaktan korkuyorum.Sanki uyanamayacakmışım gibi geliyor Allah korusun.Ama mecburuz işte,her türlü korkunun üstesinden gelmeye.Allahım hepimizin yardımcısı olsun bu yolda.

Sıcaklar geldi de bunaltmaya bile başladı.37 derece dışarısı.Bir de doğalgaz çalışmaları var,kapı,pencere açamıyoruz,heryer toz.Daha kociş,yeni temizledi evi,kızıyor :)

Dışarıya çıkıp incir almam lazım.Bugün hayırlısıyla incir kürüne başlayacağım.Soğan kürünü bitirdim.Preseedi son bir kez daha denemeye karar verdim.onuda sipariş verdik dün.EEEEE artık,bu son çağrıdır bebeğe yapılan.Geleceksin gel yavrum,bak yol yakınken,kendi isteğinle tıpış tıpış gel,yoksa!!!!!!!!

skerler netin azizliğine ugradım maalesef giremedim bi türlü dün korkunç bi yağmur vardı elektrikler sabaha kadar gelmedi.bugunde net bozuktu müşteri hizmetlerini bile aradım bi sorun yok dediler.
eee okucam artık yarın.
herkes iyidir inş.

neler olmuş neler daha bi sayfa okudum ama.
melekcim gecmiş olsun canım biran önce iyileş.
tuanayım allah kavustursun cok zor uzaklardakilerin özlemini cekmek.nasıl anlıyorum seni ben.
nbnh cagır arkadaslarını alış o cocuk zırıltılarına da bir an önce basına gelmesi yakındır.

burpcum benide götürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tatillllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!

bunaldımmmmmm evdeki kalabalıkdan

özlemcim az kaldı canım tatilesabret.dualarında bizede yer verdiğin için çok sağol.bende hep dua ediyorum canım dostlarım sizlere..

iyiyim canım ben de çalışmaya çalışıyorum ama çok da verimli hissetmiyorum az kaldı sınava da eşimde canını sıkma düşük alsan ne olucak diyor doğru aslında iyi bir puan alsam bile ki (herkes kursa gidiyor onların yanında zor)torpil olmadan bir yere girmek zor yine de iyi bir puan almak istiyorum bakalım
sen de çalış canım az kaldı sen öğretmenlik için eğitim bilimlerine de gireceksin daha çok çalışman lazım
tüp bebek konusunda ben de aynı korkuları yaşıyorum ama bebek olsun da korkularımızın bile üstesinden geliriz nelere katlanmadık ki

melekcim geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah bir dahaki hastane gidişin bebişini görmeye olur
tuanaycım çivi çiviyi söker hayatımda kimseler için bukadar içten dua etmemiştim allah hepinize bebiş nasip eder içinizdeki evlat sevgisini verebileceğiniz
nbnh kolay gelsin tatlım allah zihin açıklığı versin
semracım aalıştığın ortamın değişti tabi sıkılırsın canım ama eski düzeninize kavuşacaksınız hatta daha gjüzeline :)
üfff kızlar devam edemiyorum koca tepemde vırı vırı

tuanayım canım benim sevgini ne güzel ifade etmişsin... tez zamanda o sarıcivcivden rabbim sana da nasip etsin....

tuanayım canım sınava çok az kaldı inşallah herşey gönlünüze göre olur.... demek sende meslektaşımız olacaksın ha:))
valla ben neyim bilmiyorum ama anesteziyi seviyorum bende bir manyaklık var ama neyse:))) kafa buluyorum sanırım... sende korkma hiç öyle şeyleride aklına geitrme 5 dk lık iş için seni 2 saatlik uyutmuyorlar merak etme...
sıcaklar çok bastırdı ama bu akşam buraya yağmur yağdı. demek kocişin yaptı temizliği :)))
preseedin de hayırlı olsun inşallah ama kızma yeğenime ya üzülür annesi...

semra adacık gerçekten çok uslu maşallah baksana teyzoşlarının annesiyel görüşmesine izin veriyor aferin benim akıllı kızıma...
evettttttttttttt yaşasın okullar artıkkkkk tatil yuppiiiii.....
canım senin dularında yer almakta çok güzel inan....

burp senin şu kocişi döveceğim ha bıraksın arkadaşımızı ya :))) o da erkekler kulübü falan yok mu girsin yada bizim kulüpten rica edelim onlarında bir paylaşım alanı açsınlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…