Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebingim cadolozum senden ne kaçarki gitmeden okuyayım dedim birkaç sayfada bir kaç sayfadır :))) şimdi banyo ve mıntıka temizliği yaptım :))) bavulu doldur doldur bitmiyor bir bavul sadece kozmetik terlik ve havlu gerisini siz düşünün :)))) pis huylarımdan biri bok var sanki okadar çok şey alacak bana kalsa bir bavul ayakkabı bir bavul kozmetik bir bavul plaj kıyafeti bir bavul ..... uzar gider ama 3 bavulda bırakmazsam kocadan yiyeceğim zılgıtı çünkü sadece o taşıyacak ben adet tarihine kadar izinliyim malum :)) preseedden umutlu benim kekova koca halbuki ben adet belirtilerini yaşıyorum muhtemelen tatilde olacağım zaten 21 i adet günü hepte önccesi teşrif eder kırmızılar yada artçıları dönüşüm muhteşem olacakmı bakalım
sevimcim allah kolaylık versin transfere giderken yanına bir 10 luk almayı aman ihmal etme hastabakıcının cebine sıkıştırki transferden sonra çişini yaptırrtsın sana sonra bebişin sana rahat rahat tutunsun teyzelerini mutlu etsin inan artık bu sayfa negatif hele tedavili negatifi kaldıramaz o yüzden dualarımızdasın tatlım ne olur sevindir bizi allah yardımcın olsun tatlım bebişin seninle olsun
canlarım bitanelerim hepinizi çok seviyorum özleyeceğim sizi geçen yaz deniz kenarından cep telefonumdan yazdıklarınızı okumuştum belki bu seferde öyle yaparım :)))) ben dönene kadar göbüşler bebişle dolsun pazartesi akşam buradayım

ay cok duygulandım ben birden burpum okuyunca iyi yolculuklar canım benim ihmal etem bizi arada plajdan bildir
belki olmazsın super olur

nursim canım ya sana bir şey soracağım sanırım hafta sonu gideceğiz ankaraya o nedenle sorayım dedim sen çok bekletildin mi merkezde hep bu konuda şikayet var okuduğum yerlerde... birde 3750 ilaç dahil değil değil mi? en mi yanlış anladım yoksa...

burpcum iyi tatiller inşallah olmazsın ama olursan da takma kafana tatilin tadını çıkart..

özlemcim hayırlısı olsun inşallah istediğin yer olur tayin..merkeze mi düşünüyorsun ya da şehir dışı mı?
semracım inşallah babanlarda size yaklaşır ada ile bol bol hasret giderirler..

melekcim nasılsın iyileştin mi evde raporlusun galiba?
inşallah iyisindir..
bizim preseed gelmedi yaw..
mavicim sen ebaydan verdin değil mi siparişi kaç günde geldi?

birbirimize benziyoruz semracım valla
bende evdeki sakinliği cok seviyorum
baska oluyor işte insan eşini sevince oluyor
sanırım mutlu oldugu yerde.
biraz kalabalık olsun bunalırım ben
o yuzden gune filan gidemem

bende yanllizligi cok seviyorum kalabalaga hic gelmiyorum beynim sisiyor vallaha gerci bizde öyle bisey yok hamileligin son zamanlarinda ve bebis dogdugunda kimse yardima gelmiyor bebisinle ve esinle basbasa kaliyorsun

melekcim nasılsın iyileştin mi evde raporlusun galiba?
inşallah iyisindir..
bizim preseed gelmedi yaw..
mavicim sen ebaydan verdin değil mi siparişi kaç günde geldi?

tsk ederim denizcigim daha iyim simdi sadece hep uyumak istiyorum yaklasik bir senedir günde en fazla 5 saat uyuyabiliyordum sürekli abuk subuk seyler görüyordum rüyalarimda ve kafam cok doluydu artik sonunda bünyem iflas etti ve simdi biraz rahatladim canim.
benim preseed 3gün icerisinde gelmisti seninkisi niye gelmediki daha olamazsa mail yaz göndermislermi ve bide suanda nerde diye sor canim

sevimcigim sana bol bol sans diliyorum hayatim insallah cektiklerine degecek canim benim dualarim seninle yarin sabah güsül abdesini al ve ayetel kürsiyi oku gitmeden önce canim birazdan bende kuran okuyacagim

semracigim adamasalin hediyesini yarin gönderecegim canim aldim paketledim umarim begenirsiniz canim resiminide cektim birazdan yükliyecegim albümüme ordan teyzeleride bakip görür

sevimcim benide o saatlerdee çağırdılar transferim 8:30 da oldu ben sabah tuvalete çıkmamıştım çokda zorlanmadım açıkcası dualarım seninle olacak tatlım meraklı ve heyecanlı geri sayım başlıyor....

özlemcim önce arayıp merkezi biz randevu aldık hiç bekletmediler bizi hoca muhtemelen hafta sonu orada olur ama siz yinede benim gittiğim merkeze gidecekseniz bi arayıp randevu alın bide cebinize 220 liracık koyun ilk muayene ücretli çünkü...3750 sadece merkezin fiyatı yardım almayınca devletten 4250 olan fiyatı düşürüyorlar 3750 liraya...

slm kızlar sanırım melekcim biraz daha iisin ii olmana sevindim tatlım...

allah cok sükür iyim canim. sen nasilsin?hamileligin nasil gidiyor? bidahiki kontrolün ne zaman canim? Albümüme adamasal aldigim hediyeyi ekledim bakabilrisin seninkisida dünyaya gelsin onada alacagim canim insallah sonuna kadar saglikli gecer

sağol canım bende iyiyim ..stres sıkıntı bünye çöküyor artık reset atmak lazım ara sıra..
çok takma sıkma kendini olan bize oluyor elde olan birşey değil ama gün geçtikçe kendimize yapıyoruz ..
eşim işe başladı canım akşam geldi işten yemeğimizi yedik çayımızı içtik dünya kupası var ya o maç izliyor bende nette takılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…