semracigim adamasalin hediyesini yarin gönderecegim canim aldim paketledim umarim begenirsiniz canim resiminide cektim birazdan yükliyecegim albümüme ordan teyzeleride bakip görür
melekcim çok güzel..çok yakışacak ada mıza..güle güle giysin..
maşallah melekcim allah bağışlasın..hala derken a'ları inceltmeleri yok mu bu yaşlarda deli ediyor insanı..allah sana da öyle güzel bir bebek versin inşallah
Kızlar hastane yİ adradım dÖllenme olmuŞ yarın transfer edİlcekmİŞ ay Çok mutlu oldum korktugum Şey ya dÖllenme olmazda İptal olursa dİyodum allahım Şİmdİ tutugu gÜnÜ nasİp etsİn İnŞ ama kaÇtane dÖllendİĞİnİ sÖyelemedİler İnŞ hepsİ dÖllenmİŞtİr de dondurmaya yumurta kalır ay mavİ menemen yapcazzzzzzzzzzz yarın transferİm dua edİn ne olur
sermestcim sende benim bi zamanlar içinde bulunduğum durumdasın kafa karışık herkes birşey söylüyor..ama bebingim ne güzel anlatmış ..
incir kürüde saraçoğlunun sitesinde var ama ben sana yazayım
yarım litreden biraz fazla klorsuzkaynamış suya 9 tane kadar yıkanmış kuru inciri ortadan keserek kaynatmaya devam et 20 dk kaynadıktan sonra 10 dk kadar da dinlensin sonra süzersin..2 ye bölerek sabah akşam iç..yaz da geldi soğutarak içersen daha iyi gider..
denizim 16. haftada belli oluyor geneldeama geçen kontrolde 4 hafta sonra gel demişti 3 hafta sonra gidicem 13. haftanın içinde olucaz sanırım belli olmaz...ama herkes rüyasında benim oğlumun olacağını görüyormuş eşimin arkadaşı görümcem zaten içimede erkek doğuyor...
kızlar eşim gitti trabzona(((yalnızım yine ve midem kötü
yediklerimi çıkardım hep ve hala bulantı var
milletin sabah olur benim de akşam başlıyo neyse
çıkıuyorum kızlar midem iyi değilöptüm hepinizii
ya kızlar su gibi akıyor zaman hatırlıyorum burada tüpe başlıyorum bugün lucrine başladım dediğim günleri yarın 10. haftaya giriyoruz...içimden bi ses yakın zamnada peşpeşe hamileler çıkıcak diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?