Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tuanayım bu arada cuma eşim çalışıyormuş bugün plan değişmiş yarın izinli haberin ola..anladın sen onu:))

ıyi akşamlar kızlar,ben de az önce geldim eve.Bugün yogam vardı,ara vermiştim,nasıl iyi geldi anlatamam.Bu arada preseedlerimde gelmiş bugün.Ama daha kullanmama 1 hafta falan var.Hayırlısı bakalım.Şimdi melekler korusunu izliyorum.Okudum şöyle geçmişi.Sevimcim,adetli olmasam sana Yasin okurdum şimdi,ama ben de sonucu almadan önce okurum.Allah kabul edecek dualarımızı,ben yürekten inanıyorum.Senin bebeğin,yarın annesine kavuşmayı bekliyor.Herşey çok güzel olacak tatlım,sakın unutma....Nursimcim,tatlı annecik zaman ne kadar çabuk geçmiş gerçekten.Hayırlısyla sen de kucağına alacaksın yavrunu.Karnının ağrımasını fazla takma kafana.Olur öyle şeyler...

Mavicim,sen de ilk kıpırtılarını göreceksin bebişinin.Sonra da buradan,ya doğumdan çok korkuyorum,diye yapacağın vesveselerini dinleyeceğiz...Sağlıkla olsun,zaman çabuk geçiyor gerçekten.Bu arada senin yaptığın listeye göre ben bu ay hamile kalıyorum,bakalım tutacak mı????

sağol nursimcim , bende gezeyim içime sinen nersi olursa orası olsun diyorum sanırım senin gittiğin yerdeki dr lar profmuş o nedenle daha cazip geliyor ama herşey nasip bakalım....

sermestcigim su sicak havalari burayda gönder canim simdiye kadar dogru düzgün sicak görmedik hep yagmur yagiyor canim ya cok sikici hava

Semracım,Adacığı doğurdun,büyüttün bile yaaaa...Masal ismini ben de çok sevmiştim,melekler korusun dizisinde ki masaldan dolayı...Allah hep sorunsuz götürsün herşeyinizi inşallah cnm arkadaşım....

inşallah özlemcim hayırlısı olsun

bu arada tuanayım senin fala göre bende önümüzdeki ay hamileyim:))

nursimcim canım sen kafana takma herşey normal zaten kabızlık yaşamaman lazım canım.... valla benimde içime erkek doğuyor inşallah olur gerçi hayırlısı olsunda gerisi önemli değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…