Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Melekcim,aldığın ciciler ne kadar güzelmiş,kendi bebişlerine de almayı nasip etsin Rabbim....

inşallah tuanayım..
melekcim ben onun adına söyleyeyim çünkü test ettim onayladım
kahve falı bakıyor hisleri kuvvetli daha ilk görüştüğümüz gün baktı ve söyledikleri şimdiye kadar çıktı
şimdi temmuzu bekliyoruz bakalım:))allahın izniyle inşallah

mavişim senin kesin çıkmıştır :))) canım ya miden bulanıyorsa ekmek, kraker gibi birşeyler ye bastırsın... allah sana kolaylık versin canım ya yakın olsak bizde kalırdın inşallah seneye gelirsem kalırsın canım...

sevimcim işlere daldı gelemedi
bu halde bile yoruyor kendini ama yarından sonra iş yok..
yarın allah yardımcın olsun sevimcim..
inşallah bebek ya da bebeklerin sana tutunsun ve hep seninle olsun..
bende çıktım kızlar iyi geceler herkese:))

Öslemim,senin elinden uçanda kaçanda kurtulamaz.Şimdi olmadıysa,diğer tayinde olur...Bu arada adetine de az kaldı,içine doğan birseyler var MI???

aynen tunayım izinde bile izliyor günde 3 maç var bende sayesinde takip ediyorum fenalık geldi..
şimdi çıktım byes

bilmiyorum tuanayım hiçbir şey doğmuyor içime ne olursa olsun artık ne yapayım tabi gönlüm olmasından yana ama:))) sen bana bir fal baksan benim adıma :))

melekkkkkk gerçekten aldıkların çok güzel rabbim kendi bebişine de almayı tez zamanda nasip eder inşallah...

kizzlar bebek dünyasina girince kendimden geciyorum okadar cok mutlu oluyorumki icimden bütün dükkani almak geliyor cok güzel seyler var yaa minik minik:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…