ayy melek benimde görünce içim gidiyor inşallah nasip olur canım bizede....
canım hayırlı yolculuklar inş kırmızılar gelmezde bize müjdeyi verirsinbebingim cadolozum senden ne kaçarki gitmeden okuyayım dedim birkaç sayfada bir kaç sayfadır :))) şimdi banyo ve mıntıka temizliği yaptım :))) bavulu doldur doldur bitmiyor bir bavul sadece kozmetik terlik ve havlu gerisini siz düşünün :)))) pis huylarımdan biri bok var sanki okadar çok şey alacak bana kalsa bir bavul ayakkabı bir bavul kozmetik bir bavul plaj kıyafeti bir bavul ..... uzar gider ama 3 bavulda bırakmazsam kocadan yiyeceğim zılgıtı çünkü sadece o taşıyacak ben adet tarihine kadar izinliyim malum :)) preseedden umutlu benim kekova koca halbuki ben adet belirtilerini yaşıyorum muhtemelen tatilde olacağım zaten 21 i adet günü hepte önccesi teşrif eder kırmızılar yada artçıları dönüşüm muhteşem olacakmı bakalım
sevimcim allah kolaylık versin transfere giderken yanına bir 10 luk almayı aman ihmal etme hastabakıcının cebine sıkıştırki transferden sonra çişini yaptırrtsın sana sonra bebişin sana rahat rahat tutunsun teyzelerini mutlu etsin inan artık bu sayfa negatif hele tedavili negatifi kaldıramaz o yüzden dualarımızdasın tatlım ne olur sevindir bizi allah yardımcın olsun tatlım bebişin seninle olsun
canlarım bitanelerim hepinizi çok seviyorum özleyeceğim sizi geçen yaz deniz kenarından cep telefonumdan yazdıklarınızı okumuştum belki bu seferde öyle yaparım :)))) ben dönene kadar göbüşler bebişle dolsun pazartesi akşam buradayım
bize taşın kız vallaha ne güzel oluray sana ne kadar çok özeniyorum sevimcim yoğurt bile doğal ben çok severim ev yoğurdunu ya...
ayetel kürsü elimde gittim hastaneye amasevimcigim sana bol bol sans diliyorum hayatim insallah cektiklerine degecek canim benim dualarim seninle yarin sabah güsül abdesini al ve ayetel kürsiyi oku gitmeden önce canim birazdan bende kuran okuyacagim
içtim suları içtimsevimcim benide o saatlerdee çağırdılar transferim 8:30 da oldu ben sabah tuvalete çıkmamıştım çokda zorlanmadım açıkcası dualarım seninle olacak tatlım meraklı ve heyecanlı geri sayım başlıyor....
hayırlısı neyse o olsun canım saglıklı olsundadenizim 16. haftada belli oluyor geneldeama geçen kontrolde 4 hafta sonra gel demişti 3 hafta sonra gidicem 13. haftanın içinde olucaz sanırım belli olmaz...ama herkes rüyasında benim oğlumun olacağını görüyormuş eşimin arkadaşı görümcem zaten içimede erkek doğuyor...
deniiz benim preseed 4 günde geldi hem de hafta sonu bile girmişti araya benm okuldaydım kapıya bırakıp gitmişler şaşırdım ben de
buuurp iyi tatiller canım bebişle gel inşallah
özlem ben bakmadım bile tayin sırasına senin çıkmadıysa benim kesin çıkmıştır:)))))
semra babanın nereye çıktı???
kızlar eşim gitti trabzona(((yalnızım yine ve midem kötü
yediklerimi çıkardım hep ve hala bulantı var
milletin sabah olur benim de akşam başlıyo neyse
seviiim dualarım seninle okudum şekerim:)))Allah kabul etsin de göndersin bebeğini
tutunsun sana inşallah 15 gün sonra da güzel haberi alırsın inmşallah evham konusuna gelince inşallah yaşar da görürsün ne zor bişey:)))
allah kabul etsin bitanem çok sağol allahım kucagına saglıkla ve kolay bi şekilde versin
çıkıuyorum kızlar midem iyi değilöptüm hepinizii
inşya kızlar su gibi akıyor zaman hatırlıyorum burada tüpe başlıyorum bugün lucrine başladım dediğim günleri yarın 10. haftaya giriyoruz...içimden bi ses yakın zamnada peşpeşe hamileler çıkıcak diyor...
canım senin kalbin benim yanımda biliyorum dualarım sizinle olcak olcakİyi akşamlar kızlar,ben de az önce geldim eve.Bugün yogam vardı,ara vermiştim,nasıl iyi geldi anlatamam.Bu arada preseedlerimde gelmiş bugün.Ama daha kullanmama 1 hafta falan var.Hayırlısı bakalım.Şimdi melekler korusunu izliyorum.Okudum şöyle geçmişi.Sevimcim,adetli olmasam sana Yasin okurdum şimdi,ama ben de sonucu almadan önce okurum.Allah kabul edecek dualarımızı,ben yürekten inanıyorum.Senin bebeğin,yarın annesine kavuşmayı bekliyor.Herşey çok güzel olacak tatlım,sakın unutma....Nursimcim,tatlı annecik zaman ne kadar çabuk geçmiş gerçekten.Hayırlısyla sen de kucağına alacaksın yavrunu.Karnının ağrımasını fazla takma kafana.Olur öyle şeyler...
ay mavi biz seni 9ay çekeriz anam ama sonra sen çekcen bizdenMavicim,sen de ilk kıpırtılarını göreceksin bebişinin.Sonra da buradan,ya doğumdan çok korkuyorum,diye yapacağın vesveselerini dinleyeceğiz...Sağlıkla olsun,zaman çabuk geçiyor gerçekten.Bu arada senin yaptığın listeye göre ben bu ay hamile kalıyorum,bakalım tutacak mı????
inşşşşşşşşşşşşEvet hamilesin Denizcim Allahın izniylekaydirigubbakcemile5
evt yarından sonra işyoksevimcim işlere daldı gelemedi
bu halde bile yoruyor kendini ama yarından sonra iş yok..
yarın allah yardımcın olsun sevimcimer b
inşallah bebek ya da bebeklerin sana tutunsun ve hep seninle olsun..
bende çıktım kızlar iyi geceler herkese:))
hepimizin malekleriniz göndersin rabbimsevmcim dualarım seninle canım rabbim tez zamanda göndersin meleğini inşallah....
eder canım çünkü burdaki kızların hepsinin kalbi çok temiz teşekür ederim canımsevimsicigm senin icin simdi yasin okudum canim allah kabul eder insallah
ah canım malesef olmadı transfer kabızlık bide basur olmuş çok yumurtlamanın ve yumurtaların çok büyümesi başıma neler açtıgünaydın fıstıklar....sevimcim sabahtan beri dua ediyorum sana transferin çoktan olmuştur inş seninle bu kez bebiş çok dikkat et kendine ve mümkünse 2-3 gün hiç kalkma sadece tuvalet ve yemek dışında ben ananas ve kabak çekirdeği çok yemiştim....
babamın tayini çıktı kızlar.ilk tercihi olan balıkesir akçay.şuan yani yerlerdeyaşamanın heyecanı içerisindeyiz:)bu yazımızı orda geçiricez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?