Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın fıstıklar....sevimcim sabahtan beri dua ediyorum sana transferin çoktan olmuştur inş seninle bu kez bebiş çok dikkat et kendine ve mümkünse 2-3 gün hiç kalkma sadece tuvalet ve yemek dışında ben ananas ve kabak çekirdeği çok yemiştim....

özlemcim hakkımızda hayırlısı canım bende içimde o sıcaklık ve umutla gittim merkeze ve oldu inş seninde olacak tatlım...

babamın tayini çıktı kızlar.ilk tercihi olan balıkesir akçay.şuan yani yerlerdeyaşamanın heyecanı içerisindeyiz:)bu yazımızı orda geçiricez.

melekcimçok teşekkür ederiz teyzesi.ada masal'da çok beğendi,onada gösterdim:)allahım kendi çocuğunada almayı nasip eder inşallah.

canım hayırlı yolculuklar inş kırmızılar gelmezde bize müjdeyi verirsin
ay sana ne kadar çok özeniyorum sevimcim yoğurt bile doğal ben çok severim ev yoğurdunu ya...
bize taşın kız vallaha ne güzel olur
sevimcigim sana bol bol sans diliyorum hayatim insallah cektiklerine degecek canim benim dualarim seninle yarin sabah güsül abdesini al ve ayetel kürsiyi oku gitmeden önce canim birazdan bende kuran okuyacagim
ayetel kürsü elimde gittim hastaneye ama
içtim suları içtim
hayırlısı neyse o olsun canım saglıklı olsunda

inş
canım senin kalbin benim yanımda biliyorum dualarım sizinle olcak olcak
ay mavi biz seni 9ay çekeriz anam ama sonra sen çekcen bizden
Evet hamilesin Denizcim Allahın izniylekaydirigubbakcemile5
inşşşşşşşşşşşş
evt yarından sonra işyok
sevmcim dualarım seninle canım rabbim tez zamanda göndersin meleğini inşallah....
hepimizin malekleriniz göndersin rabbim
sevimsicigm senin icin simdi yasin okudum canim allah kabul eder insallah
eder canım çünkü burdaki kızların hepsinin kalbi çok temiz teşekür ederim canım
ah canım malesef olmadı transfer kabızlık bide basur olmuş çok yumurtlamanın ve yumurtaların çok büyümesi başıma neler açtı
babamın tayini çıktı kızlar.ilk tercihi olan balıkesir akçay.şuan yani yerlerdeyaşamanın heyecanı içerisindeyiz:)bu yazımızı orda geçiricez.

ay balıkesir çok severim ben orayı doğa sesizlik oh güzelce dinlenirsiniz ne güzel

eee gelelim asıl meseleye kızlar dualarınız boşa gitmedi ben inanıyorum ve hepinize teşekür ediyorum transfer gerçekleşmedi çünkü dün emriyolk yanlış aramış çarşamba demişti ama perşembeymiş yani tarnsfer yarın mış ama dr en azından bilgi verdi normalde transfere gireken söylüyolarmış ama hatalı olduklarından söylediler 12tane yumurtada döllenme olmuş çok güzel şimdi en sağlıklısını seçip koycaklarmış bi gün daha bekle dedi bide şu gaz çıkarırken acımam varya daha dogrusu çıkaramıyorum bile o yurtalar çok uyarıldıgı içinmiş ilaç yazmak istemedi ama sizin tavsiye edeceginiz bişeye varmı gerçi dr bi krem verdi ama kullanmakta istemiyorum aktarım canım tuanayım sen bilirsin hadi

Sevimcim,demek ki senin için hayırlı gün yarınmış hayatım,gelelim şu acıma olayına.Yarım fincan sıcağa yakın ılık suyun içine,bir tatlı kaşığı badem yağı koyuyorsun,sabah aç ve akşam aç karnına günde iki kez uyguluyorsun,sonra da rahat rahat atıyorsun dışarıya gazlarını canımcım...Çok faydalı olacak senin için,hiç korkmadan gönül rahatlığıyla iç,zaten 2 gün içinde düzelir...

Sevimcim,makat bölgesine de hafif ısıtılmış susam yağı ile kompres yapabilirsin,rahatlatır seni hayatım.Karnını ve ayaklarını çok sıcak tut.Soğuk su içme.Sıcağa yakın ılık su her zaman elinde olsun.Bir de oturarak su iç.

tuanayım aktarım merhaba canım.sen işini bulmuşsun aslında niye ugrasıyorsun kpss yle fiilan canım.

transfer olmadı deyince cok korktum sevimcim demek buyuk gun yarın.

tuanay fal istiyorum bende benim niyetime kapatsanız olmuyor mu
yine buluşma planı yapılıyor anlamadık sanki çatlıyorummmmmmmm

Bebinggg,oku oku bitmez hayatım ,neyse ben kaçtım kızlar,görüşmek üzereyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…