semracım hayırlı olsun canım babanın tayini yazlık bi yer herhalde sanada daha yakın olacaklar ne guzel cok sevindim senin adına
preseed ciler kullanın da sonuclar cok guzel olsun
melekler korusunu epeydir izlememiştim ordada yine hamile var bu işin sırrı evlenmeden yapmak kızlar hata etmişiz biz demekki heyecandan tutyor veletleer
babamın tayini çıktı kızlar.ilk tercihi olan balıkesir akçay.şuan yani yerlerdeyaşamanın heyecanı içerisindeyiz:)bu yazımızı orda geçiricez.
melekcimçok teşekkür ederiz teyzesi.ada masal'da çok beğendi,onada gösterdim:)allahım kendi çocuğunada almayı nasip eder inşallah.
eee gelelim asıl meseleye kızlar dualarınız boşa gitmedi ben inanıyorum ve hepinize teşekür ediyorum transfer gerçekleşmedi çünkü dün emriyolk yanlış aramış çarşamba demişti ama perşembeymiş yani tarnsfer yarın mış ama dr en azından bilgi verdi normalde transfere gireken söylüyolarmış ama hatalı olduklarından söylediler 12tane yumurtada döllenme olmuş çok güzel şimdi en sağlıklısını seçip koycaklarmış bi gün daha bekle dedi bide şu gaz çıkarırken acımam varya daha dogrusu çıkaramıyorum bile o yurtalar çok uyarıldıgı içinmiş ilaç yazmak istemedi ama sizin tavsiye edeceginiz bişeye varmı gerçi dr bi krem verdi ama kullanmakta istemiyorum aktarım canım tuanayım sen bilirsin hadi
melekcim ne guzel seyler almısın ada masala guzel gunlerde giysin canım
allah sanada aldırmayı nasip etsin en yakın zamanda
tsk ederim canim allaha isteyen herkese nasib etsin
sizin yasadıgınız ulkede mi öyle bi adet var canım yoksa ailende mi son zamanlarda esle yalnız bırakmak
ay bizlerde vıcık vıcık kalabalık ığğğ
bu arada yyegenin cok tatlı bende soracaktım bu cocuk kim diye
yegeninin olması harika bi duyguymus ya
semracım hayırlı olsun canım babanın tayini yazlık bi yer herhalde sanada daha yakın olacaklar ne guzel cok sevindim senin adına
preseed ciler kullanın da sonuclar cok guzel olsun
melekler korusunu epeydir izlememiştim ordada yine hamile var bu işin sırrı evlenmeden yapmak kızlar hata etmişiz biz demekki heyecandan tutyor veletleer
melekcim iyileştin mi canım sen?
artık dikkat et kendine bebiş gelmesi yakın malum
burpum simdi guneşleniyordur ohhhhh
kızlar bugün hem güldüm hem üzüldüm güldüm çünkü sabahın köründe kalkıp gittim birazda korku vardı yarın deyince kahkahayı bastım ama bi arkaşın tüpü gene iptal oldu bugün onun yumurta toplaması vardı eşinde hiç sperm bulamamışlar iptal denildi çok üzüldüm yazık onca emek okadar çaba maliyrtini geçtim artık sonrada yakın olan türbelere gidip dua ettik eşimle sizin içinde dua ettim ve bir çok kişi için allahım dualarımızı kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?