Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sermest camları acıyorsun da allah korusun dikkatli ol canım ya
yıllar önce bu kozyatagı carrefour un arka taraflarında cingene mah. vardı arabayka gecerken arabaya saldırmıslardı manyaklar nasıl korkmuştum kilitliydi kapılar tabi bişey yapamadılar

melekcim ne guzel seyler almısın ada masala guzel gunlerde giysin canım
allah sanada aldırmayı nasip etsin en yakın zamanda

sizin yasadıgınız ulkede mi öyle bi adet var canım yoksa ailende mi son zamanlarda esle yalnız bırakmak
ay bizlerde vıcık vıcık kalabalık ığğğ
bu arada yyegenin cok tatlı bende soracaktım bu cocuk kim diye
yegeninin olması harika bi duyguymus ya

sevimcim bende korktum transfer olmadı yazınca..hayırlısı olsun canım böyle daha iyi boşver döllenme iyiyse ne kadar geç olursa o kadar iyi..inşallah kalanıda dondurursunuz..

kızlar sağolun ama fala inanma falsız kalma demişler maksat muhabbet ama gönül çıksın istiyor hani:))

semracım hayırlı olsun canım babanın tayini yazlık bi yer herhalde sanada daha yakın olacaklar ne guzel cok sevindim senin adına

preseed ciler kullanın da sonuclar cok guzel olsun

melekler korusunu epeydir izlememiştim ordada yine hamile var bu işin sırrı evlenmeden yapmak kızlar hata etmişiz biz demekki heyecandan tutyor veletleer

ay mide bulantısı cok zor bişey ben hiç sevmem.
mavicim belirti istiyordun ya al sana belirti cocuk hissettiriyor kendisini.
eşinde olmayınca ondan da rahatsız hissediyorsundur.doktora ne zaman gidicen canım?

nursimcim bencede erkek ama saglıklı olsun hayırlı evlat olsun.senin koyacagın isim belli miydi canım

melekcim iyileştin mi canım sen?
artık dikkat et kendine bebiş gelmesi yakın malum

burpum simdi guneşleniyordur ohhhhh

kızlar ben geldim oku oku gözlerim pörtledi ben okudukça siz sayfaları dolduruyorsunuz bitiremedim valla şimdi çıkayım da sonra gelirim yine
bebingcim burp un şakası komik olmuş gerçekten biz de öğrenmiş olduk
sevimcim şuanda transferin yapılmıştır herhalde inşallah bu işlem rahat geçmiştir hadi hayırlısı gelsin artık bebiş sabırsızlıkla bekliyoruz

bencede preseedclr müjdeleri verin bize bebing acaba kocaları boşayıp öylemi girsek ilişkiye evlenmeden oluyomuşya bebek hamile kalınca alırız nikahımıza kocişleri çok güldüm ya allahta seni güldürsün bitanem

kızlar bugün hem güldüm hem üzüldüm güldüm çünkü sabahın köründe kalkıp gittim birazda korku vardı yarın deyince kahkahayı bastım ama bi arkaşın tüpü gene iptal oldu bugün onun yumurta toplaması vardı eşinde hiç sperm bulamamışlar iptal denildi çok üzüldüm yazık onca emek okadar çaba maliyrtini geçtim artık sonrada yakın olan türbelere gidip dua ettik eşimle sizin içinde dua ettim ve bir çok kişi için allahım dualarımızı kabul etsin

semracım hayırlı olsun canım yarı memleketim sayılır balıkesir doğumluyum zaten çocukluğum oralarda geçti.akçayı çok severim bende ne güzel yazınızı orda geçireceksiniz..allah bozmasın..

babamın tayini çıktı kızlar.ilk tercihi olan balıkesir akçay.şuan yani yerlerdeyaşamanın heyecanı içerisindeyiz:)bu yazımızı orda geçiricez.

gözünüz aydin canim desene bu yaz keyif sizin:))))

melekcimçok teşekkür ederiz teyzesi.ada masal'da çok beğendi,onada gösterdim:)allahım kendi çocuğunada almayı nasip eder inşallah.

amiiin canim

sevimcigim vardir bundada bir hayir persembe olmasi hem daha iyi hayirli mübarek gündür persembe ben inaniyorumki bu sefer bebisin geleck bak gör canim

yok canim yasadigim ülekeyle alakali degil bizim yani (nevsehirde) böyle bir adet yok esimin (adanadada) varmis yardima gelirlermis ama onun aileside trde yasadigi icin kimse gelemeyecek yuphiiiii:)))
evet canim cok ama cok güzel bir duygu hele konusmaya basladiklarinda daha bir tatli oluyorlar mesela cikolata diyemiyor koki diyor:))))

insallah bebing insallah

melekcim iyileştin mi canım sen?
artık dikkat et kendine bebiş gelmesi yakın malum

burpum simdi guneşleniyordur ohhhhh

iyilestim canim sonunda cok kötü bisey hastalanmak yaa hele halsizlik bittirdi beni

evet ya brup ne güzel tatil yapiyor günesleniyorrr bende istiyorum tatile gitmeeeeekkkk

dualarini allah kabul etsin canim halimize herzaman sükür etmek lazim bizden daha nice kötü insanlar var duydukca anliyoruz vallaha

sevimcim allah beterinden korusun lafı var ya
allah onların yardımcısı olsun çok zor bir durum ya
test yapmamışlar mı sperm olup olmadığı belli olsun diye..benim gittiğim hastane belli aralıkla 2 testten sonra aşılama ya da tüp bebek yapıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…