ya kızlar gebelik etsti birde ovulasyon testi var ama
nette ovulasyon testini türkçe sitesinde idrardan ve tükürükten yapılıyor diye kafam karıştı hangisi yapılacak..
yapıyolar canım ama tam yumurta toplamaya girerken eştende sperm örnegi alıp kadını öyle alıyolar ameliyet haneye işte o sırad dr geldi biz zehrayla konuşurken zehra hanım sizn işlemi yapamıycaz eşinizde sperm bulamadık dedi çok kötü oldum ben kızda mahfoldu yumoşlarıda tam olmuştu allahım beterinden saklasın harbidensevimcim allah beterinden korusun lafı var ya
allah onların yardımcısı olsun çok zor bir durum ya
test yapmamışlar mı sperm olup olmadığı belli olsun diye..benim gittiğim hastane belli aralıkla 2 testten sonra aşılama ya da tüp bebek yapıyorlar..
oleyy preseedimiz geldi..daha var kullanmaya ama olsun sevindirik olduk..
kızlar doğum fotoğraflarımıza Düğün Fotoğrafları ve Doğum Fotoğrafları by Jasmin Traub | Doğum fotoğrafçısı | Düğün fotoğrafçısı | Evlilik fotoğrafçısı | düğün belgeseli fotoğrafçısı | belgesel düğün | belgesel doğum | düğün hikayesi | doğum bu linkden bakabilirsiniz.ada bebek diye.şifreistiyor şifremizde: adaayranci04062010.yorumlarınız bekliyoruz:))
ay sevim beni nasıl korkuttun transferim olmadı deyince ne demek o ya insan öyle mi başla ödüm koptu valla... size taşınayım ben iyi olur valla:)))
gördüm ya çok tatlı maşllah resimler de çok güzel ablan sanırım seni beklerkenki pozu süper:))))
nasıl gözlerim doldu yaaa çok güzel
Allah hepimize nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?