Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya kızlar gebelik etsti birde ovulasyon testi var ama
nette ovulasyon testini türkçe sitesinde idrardan ve tükürükten yapılıyor diye kafam karıştı hangisi yapılacak..

ya kızlar gebelik etsti birde ovulasyon testi var ama
nette ovulasyon testini türkçe sitesinde idrardan ve tükürükten yapılıyor diye kafam karıştı hangisi yapılacak..

gözünüz aydin canim yakinda bol bol calisirsiniz artik canim ovulasyon testini idarinla yap en iyi o gösteriryor tükürükle bazen göstermiyor idrar biraz daha net oluyor

yapıyolar canım ama tam yumurta toplamaya girerken eştende sperm örnegi alıp kadını öyle alıyolar ameliyet haneye işte o sırad dr geldi biz zehrayla konuşurken zehra hanım sizn işlemi yapamıycaz eşinizde sperm bulamadık dedi çok kötü oldum ben kızda mahfoldu yumoşlarıda tam olmuştu allahım beterinden saklasın harbiden
oleyy preseedimiz geldi..daha var kullanmaya ama olsun sevindirik olduk..

oh inş hayırlı olur hemn hamiş kalırsın canım dualarım seninle

kızlar giramiyorsanız jasmin traub yazın googledan.orda doğum fot.ları bölümünden ada bebek diye bölüm var şifrede değim gibiişte.lütfen hemen girin bakınnnn..sizlerle paylaşmak istedim:)

gördüm ya çok tatlı maşllah resimler de çok güzel ablan sanırım seni beklerkenki pozu süper:))))
nasıl gözlerim doldu yaaa çok güzel
Allah hepimize nasip etsin inşallah

selam kızlaaarrrr
bugün iyiyim:)))))
seviim canım yarın kandil:))hem de perşembe akşamı:)))daha çok dua istiyo senin sıpa yarın da okuruz nolucak vardır bi hayır

kızlar doktora ne zaman gideceğimi sormuşsunuz eşimin işlerine göre haftaya salı ya da çarşamba
gerçekten zaman ne çabuk geçiyo

semra babanın tayini hayırlı olsun tabi puanı çoktur 1.tercihine gider:))))

tuanay hadi inşallah preseed de gelmiş gerçek olur yazdıklarım:)))
denizim sana da hayırlı olsun preseed ben de çok sevinip eşimi aramıştım preseed geldi diye
ovulasyon testi de çiş le yAPILIYO CANIM:)))bizimkiler aynı
ama sen çok güvenme azcık dandik ama hamile kalınca kopkoyu 2 çizgi çıkıyo
inşallah orda yapar görürsün

özlemciim az kaldı Allah yardımcın olsun inşallah boşuna gidersin tüp merkezlerine bebişin seninledir:)))

nursimcim dediklerini bende yapayım zaman geçmez zaten çekirdek iyi gelir... her insan ne umutlarla gidiyor fıstığım inşallah hepsi güzel haberler duyar bu yolda uğraşmak herşeyden zormuş ya

ay sevim beni nasıl korkuttun transferim olmadı deyince ne demek o ya insan öyle mi başla ödüm koptu valla... size taşınayım ben iyi olur valla:)))

ay sevim beni nasıl korkuttun transferim olmadı deyince ne demek o ya insan öyle mi başla ödüm koptu valla... size taşınayım ben iyi olur valla:)))

inan dr yanımdakine iptal dedi sonrada bana döndü yok transfer deyince bende çok korktum rengim bile değişti vardır bundada bi hayır dedim eşimde yola yanlış girince zeynep kamilin altında türbe vardı orayı gördük hemen dedim buraya girelim zaten abdestliyiz hemen girdik dua okuduk hepimiz için demekki ozatlar çağırmış bizi rabbim dualarımızı kabul etsin hem yarın çok önemli bir gün hem perşembe hemde kandil allahım dualarımızı kabul etsin sonrada türbeleri 3ledim zeynep prensesve kamil paşnın türbesinide ziyaret ettim

gördüm ya çok tatlı maşllah resimler de çok güzel ablan sanırım seni beklerkenki pozu süper:))))
nasıl gözlerim doldu yaaa çok güzel
Allah hepimize nasip etsin inşallah

evetcnm ablam.bende gözyaşlarımı tutamadım doğrusu o pozu görünce.amin canım daha güzelleri sizlerin başına inşallah..

tuanayım yanına gelmeyi ne çok isterim bir bilsen keşke kısmet olsada gelsem sen yinede benim niyetime bir bakıver ya... bir de bu sevime yaptığğı hatırlatmaları banada yaparsan çok sevinirim lokman hanımcım:)))

bebing bende mi avucumu yalayacağım ya(( benimde geçti hemde kaç ayyyy....

denizcim evet gönül çıksın istiyor :)))

semra resimler çok güzel ama anlamadığım bişey var gerçi anladım ama zafer bey o 2 parmağını neden kaldırmış zafer işaretimi yapıyor yoksa 2. istiyorummu diyor annelik sana çok yakışmış bitanem allah bozmasın mutlulugunu bide kadınlar doğumdan çıkınca çok çirkin olurya senin yüreğinin güzelliği yüzüne vurmuş bitanem ada masalımız çok tatlı bide ablan galiba onun yere çökmüş fotosu beni mahvetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…