Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gelin kızlar burda mersinli bi ablam var oda çok güzel fal bakar ben 8den sonra gidip baktırcam gerçi benim falda hepiniz çıkarsınız merak etmen tuanay nasıl baksın siz içeceksinizki baksın ooo bu tuanayda daha ne marifetler var kimbilir onu alan yaşadı

Kızlar,Ada ve güzel annesinin ve tüm ailesinin fotoğraflarına bayıldım.Fotolarda,sevgi,özlem,emek,sevinç ve mutluluk,tüm duygular vardı....Semracım,böyle bir güzelliğe sahip olduğun ve bunu da bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler.Size bir ömür boyu mutluluklar....

sevim maşallah din turizmini geliştirmişsin:))) şaka bir yana allah kabul etsin canım benim... rabbim sana da o çok hak ettiğin meleği göndersin....

sevim ya nasıl bir yer orası daha önce hiç bakmadılar mı sperme falan ya....

bakıyolarda bitanem admın daha önce yani yumurta toplama işleminden önce ameliyatla spermleri almışlar ama hiç canlı bulamamışlar işte o yüzden kadının yumurta toplama işlemi iptal oldu aaaa eeeokadın çatlatma iğnesinide yaptı şimdi ne olcak kadın o ağrılara adet olana kadar dayancakmı ben onun yerinde olsam durmadan çalışırım belkide tutar bu kadar uyarılmışken

puhaaaahaaaaaaaahaaaaaaaaaaahaaaaa:))gözümden kaçmış bak,akşama sormam lazım:))canım valla doğuma normal olduğu için çokdahazırlıklıgidemedim,bidenormal doğumda insanın bütün enerjisi tükeniyor,ben fot.larda çok yorgun çıkmışım,verdiğin morel için çoksağol.ablamla çok yakınız.ben içerde o dışarda doğurdu.zaten doğum anında zafer'le ablam yanımdaydı.doktorum 2sinialdı.

çok teşekkür edrim tuanaycım.hepinizi çok seviyorum.

yok ne basuru allah korusun görümcemde var ben biliyorum çektiğini, bende kabızlık çok olur ondan sordum canım....

Semracım,ikinci bebekte bence hiç zorlanmayacaksınız,Ada ayağını sürüyerek gelecek...

bence öyle semracığım kesin 2. yi istiyor:))) bende çok teşekkür ederim bu mutluluğu paylaştığın ve bizlerede yaşattığın hatta ağlattığın için.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…