evt canım badem yagını uyguladım bile bide sıcak su torbasına oturdum :kedi:Sevimmmmm,aldın mı yağlarını????:mymeka:
puhaaaahaaaaaaaahaaaaaaaaaaahaaaaa:))gözümden kaçmış bak,akşama sormam lazım:))canım valla doğuma normal olduğu için çokdahazırlıklıgidemedim,bidenormal doğumda insanın bütün enerjisi tükeniyor,ben fot.larda çok yorgun çıkmışım,verdiğin morel için çoksağol.ablamla çok yakınız.ben içerde o dışarda doğurdu.zaten doğum anında zafer'le ablam yanımdaydı.doktorum 2sinialdı.
Semracım,ikinci bebekte bence hiç zorlanmayacaksınız,Ada ayağını sürüyerek gelecek...
bence öyle semracığım kesin 2. yi istiyor:))) bende çok teşekkür ederim bu mutluluğu paylaştığın ve bizlerede yaşattığın hatta ağlattığın için.....
ay semra korunma ne gerek var ya olsun 2-3 yıl sonra :))))
gel artık gel üzme özlemiiiiiiiiiiiiiiiiiiii inş gelcekminiğimmmmmm gel yavrum, gel canım,gel aşkım,gel meleğim, gel pamukşekerim, gel mutluluğum gelllllllllll....... gel eşek sıpası gel artık:)))
Öslem,inşallah tutarda gelmezsiniz ege kıyılarına,ama ben seni görmeyi çok istiyorummmmmkaydirigubbakcemile3
Sevimmmmm,adım adım gelişmelerden haber et bizi....klava:yoksa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?