Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sevimmmmm,aldın mı yağlarını????:mymeka:
evt canım badem yagını uyguladım bile bide sıcak su torbasına oturdum :kedi:

yok bitanem vallaha ben olsam saç baş darmadagınık suratım asık olurdu helel olsun sana allah nazarlardan saklasın çok güzel bi anne olmuşsun ömür boyu omutluluk hanenizede yansısın canım

tuanayım tatil planı şimdilik yok hatta bebiş tutunursa tatil falan yok ayy tutsunda gitmem valla:))) yok olmazsa ege kıyıları bizi bekliyormuş öyle dediler:)))

miniğimmmmmm gel yavrum, gel canım,gel aşkım,gel meleğim, gel pamukşekerim, gel mutluluğum gelllllllllll....... gel eşek sıpası gel artık:)))

bence öyle semracığım kesin 2. yi istiyor:))) bende çok teşekkür ederim bu mutluluğu paylaştığın ve bizlerede yaşattığın hatta ağlattığın için.....

canım benim,hepinizbana çok yakınsınız.tanımıyorum çoğunuzu ama sanki en yakınlarımsınız.çok zor şartlardada olsa sizden kopamam.sizlerinde böyle anlarında yanınızda olmak,fot.larınızdaduygulanıp ağlamak inş. banada nasipolucak.

Öslem,inşallah tutarda gelmezsiniz ege kıyılarına,ama ben seni görmeyi çok istiyorummmmmkaydirigubbakcemile3

miniğimmmmmm gel yavrum, gel canım,gel aşkım,gel meleğim, gel pamukşekerim, gel mutluluğum gelllllllllll....... gel eşek sıpası gel artık:)))
gel artık gel üzme özlemiiiiiiiiiiiiiiiiiiii inş gelcek
Öslem,inşallah tutarda gelmezsiniz ege kıyılarına,ama ben seni görmeyi çok istiyorummmmmkaydirigubbakcemile3

inş tutrda gidemezsin tatileeeeeee

Sevimmmmm,adım adım gelişmelerden haber et bizi....klava:yoksa....

etmezmiyim hiç hem ben girmeden size bakmadan durammaki bu ay hepinizin güzel haberlerini bekliyorum ama gecen senin yazdıklarını eşimde okudu hani pc ye fazla girme cep telefonu ve pc tutunmayı engelliyo kucagına alma radyosyon dagıtıyo dedinya eşimde diyo fazla gişrmek yok günlük yarım saat diyo ben gerçi arada kaçamak yaparım

Eşin haklı,bak kuzum,bu 15 günlük dönem çok önemli,radyasyon savarlardan alın bir tane her ihtimale karşı...Sen arada bir gir,haber ver çık,ve bomba haberi en sonunda patlat....HAMıLEYıMMMMMMMMdelikafaduldende......

Ben gidiyorummmmmm,görüşürüz,akşama evde yemek yokkkk,daha kötüsü bu sıcakta hiçbirşey yapmak ve yemek istemiyorummmm....Ama kocam acıkıyor....bilmiyorumkismile

klava:sen beni çok ümitelndiyonda olcak ma bide tutmazsa sen gelcen yanıma benim piskolejimi düzeltmeye yoksa klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…