eee gelelim asıl meseleye kızlar dualarınız boşa gitmedi ben inanıyorum ve hepinize teşekür ediyorum transfer gerçekleşmedi çünkü dün emriyolk yanlış aramış çarşamba demişti ama perşembeymiş yani tarnsfer yarın mış ama dr en azından bilgi verdi normalde transfere gireken söylüyolarmış ama hatalı olduklarından söylediler 12tane yumurtada döllenme olmuş çok güzel şimdi en sağlıklısını seçip koycaklarmış bi gün daha bekle dedi bide şu gaz çıkarırken acımam varya daha dogrusu çıkaramıyorum bile o yurtalar çok uyarıldıgı içinmiş ilaç yazmak istemedi ama sizin tavsiye edeceginiz bişeye varmı gerçi dr bi krem verdi ama kullanmakta istemiyorum aktarım canım tuanayım sen bilirsin hadi
sermest camları acıyorsun da allah korusun dikkatli ol canım ya
yıllar önce bu kozyatagı carrefour un arka taraflarında cingene mah. vardı arabayka gecerken arabaya saldırmıslardı manyaklar nasıl korkmuştum kilitliydi kapılar tabi bişey yapamadılar
kızlar doğum fotoğraflarımıza Düğün Fotoğrafları ve Doğum Fotoğrafları by Jasmin Traub | Doğum fotoğrafçısı | Düğün fotoğrafçısı | Evlilik fotoğrafçısı | düğün belgeseli fotoğrafçısı | belgesel düğün | belgesel doğum | düğün hikayesi | doğum bu linkden bakabilirsiniz.ada bebek diye.şifreistiyor şifremizde: adaayranci04062010.yorumlarınız bekliyoruz:))
sıcaktanmıddır nedir iblemedim dun geceden beri kalbim daha hızlı carpıyor normalde 70 civarı olur 90 a yakın niye ki tuanayım banada bi çözüm söyle rahatsız hissediyorum kendimi
ben burda tek basıma kalmısım
oyle bakıyorum birileri gelcek diye
kimse yok mu yaa(((((
özlem tatil matil yok bebiş gelecek inşallah
burada çok sıcak yanıyorum yaaaaa
Bebing,cnm şimdi geldim eve,erişte pişereyim dedim,ama daha başlamadım.Yoğurt ve erişte.Gelelim kalp çarpintina,ginde 2-3 kwz papatya çayı iç ve de çarpıntı olduğu zaman uazn,sol burun deliğini kapa sağ burun deliğinden 2 dakika diyafram nefesi al.Sadece burundan al,burundan ver.Karnın şişecek sadece.Sonra gözkapaklarına bir kaç bastır,heme düşer...Sıcaklar,taşikardiye sebep oluyor maalesef...Bende de var...Nefesle halletmeye çalışıyorummmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?