Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tuanayım beni görsen benden vazgeçemezsin:))) inşallah canım ya olurda seneye bebişimle geliriz teyzoşuna:)))

sevimcim yarın kandil olması senin içn bence muhteşem bi başlangıç olucak ne dersin sanada öyle gelmiyor mu
bende en yakın zamanda radyasyon savar alıcam ya
kaktüsler cekiyormus radyasyonu duydunuzmu kızlar
hatta bi banka her masaya koydurmus

valla semra haklı
yol acıldı artık bundan sonrası kolay gelir
mesela bi müşterim bebeği 3 aylıkken ikinciye hamile kaldı simdi karnı kocaman bebeğide küçük ama cok be
düşünsenize

cok guzel fotolar cok begendim.canım mutluluğunuz her günartsın katlansın canım
sende cok guzel cıkmıssın
nasılda tatlısın canım benim ya
gördüğüm en guzel annesin vallla hep perişan durumda oluyorlar.

bugun annemin bi arkadasını gördüm kız gecen yıl çikolata kisti ameliyatı oldu 5 yıl oldu evleneli hep cocuk istemiyoruz yalanına sıgınanlardandı ben hiç inanmıyordum tabi bgun annesi rahim filmi cektirdigini söyledi ve düşük yapmıs gecenlerde cok uzuldum
aslında yakın cevremdede bu sıkıntıyı yasayan birinin olması bana iyi geldi belki kızıcaksınız bu söylediklerime.ama öyle hep diyorum ya bu memleketin tek kısırı benim diye.artık olmadıgını anladım
cok acıdıgı için anesteziyle oldu rahim filmi dedi kadın bende içimden ah ki ne acı o dedim.ne garip herşeyi birbirimizden saklıyoruz cok sacma di mi

bugun menülerde neler var
bende hiç bişey yok
tuanayım bende senin gibiyim hiç bişey istemiyorum su dısında burası da cok sıcak kavruluyoruz.
dun guneste 47 dereceyi gördük biz göldede 38 bugun dahada sıcak ama.klima almaya karar verdik.
ama stoklar tukenmiştir herhalde.bulursak sanslıyız

sıcaktanmıddır nedir iblemedim dun geceden beri kalbim daha hızlı carpıyor normalde 70 civarı olur 90 a yakın niye ki tuanayım banada bi çözüm söyle rahatsız hissediyorum kendimi

Bebing,cnm şimdi geldim eve,erişte pişereyim dedim,ama daha başlamadım.Yoğurt ve erişte.Gelelim kalp çarpintina,ginde 2-3 kwz papatya çayı iç ve de çarpıntı olduğu zaman uazn,sol burun deliğini kapa sağ burun deliğinden 2 dakika diyafram nefesi al.Sadece burundan al,burundan ver.Karnın şişecek sadece.Sonra gözkapaklarına bir kaç bastır,heme düşer...Sıcaklar,taşikardiye sebep oluyor maalesef...Bende de var...Nefesle halletmeye çalışıyorummmmm....

hakkında hayırlısı olsun sevimcim ne güzel mübarek bir günde bebişini alacaksın içine
hayırla da tutunacak inşallah Allahın izniyle dualar vesilesiyle..

canım ondan korktum zaten aslında normalde korkmam besıncı kattayım gercı cam işi zor biraz da belli olmaz yine de hırsızların işi o gece de tıkırtılara uyanınca uyuyamadm bir daha pimpiriklendim ilk defa..hava cok sıcak cam acmadan uyunmuyor ki canım
hic gelemiyorum ben sıcaga daha sımdıden böyle daha ısınınca ne yapcaz bakalım

çok şekersinizz harkulade resimler herbirinde bir sürü duygu yüklü ne güzel ya
bize de nasip olur bir gün inşallah..

sıcaktanmıddır nedir iblemedim dun geceden beri kalbim daha hızlı carpıyor normalde 70 civarı olur 90 a yakın niye ki tuanayım banada bi çözüm söyle rahatsız hissediyorum kendimi

canım devam ederse git saglık ocagına tansıyonunu nabzını ölctür
heyecan ya da stres mi yaptın acaba bazen evhamdan bana da olur
devam etmez gecer gider insallah

ben burda tek basıma kalmısım
oyle bakıyorum birileri gelcek diye

kıyamam yalnızz kalmıss arkadasım konuscak bir geveze daha bulamadın mı bu aksamkaydirigubbakcemile2

kimse yok mu yaa(((((

özlem tatil matil yok bebiş gelecek inşallah

burada çok sıcak yanıyorum yaaaaa

ayy mavim gebelikte sıcak da çekilmiyor diymi
Allah yardımcın olssun canım benim ama olsun minişe değer

ben de ölüyorum sıcaklardan ya şimdiden böyleyse yaz bitmez bana
iş de çekilmiyor artık boşu boşuna gidiyoruz kös kös oturuyoruz
seminer zıkkımı da bitmedi gitti sınav var gene cumaya çalışcak adam nerde
yogurtlu mamalardan bahsetmıssınız zaten uykum vardı yedım hepten sızcam şimdi
bu ara acayip mıdem bulanıyor sureklı uykum var bilmesem hamileyim dicem ama nerdee
glukofen içiyorum ya ben o mu yapıyor acaba yine ilaclarla aram hiç iyi değil malesef

tuanay sende de yok yok masallah
kız ailede doktor mu var kendin mi doktorsun
her konuda bilgin var sağlık ansiklopedim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…