Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebingim bazen dünyada tek olduğumuzu düşünüyoruz, hep bizi mi bulur diyoruz ama insanlar kapalı kutu neler duyuyorum ve şok oluyorum anlatamam yani tek değiliz canım hemde hiçbir konuda....

benim menümde çıtır paneli tavuk , pirinç pilavı ve cacık vardı.... ama ben sadece cacıkyedim azcık diyetteyim:)))

sermestcim sen yinede tedbiri elden bırakma canım allah korusun ne olur ne olmaz... buradada hava çok sıcak kaç aydır pencere açık yatıyoruz ama bizim güvenli istanbul olmayan her yer bana göre öyle:))) inşallah bir gün miden gerçekten bebiş yüzünden bulanacak....

canım biliyorum ist güvenli değil de işte insan nefsi dayanamıyor
scakta uyuyamıyorum camı acıyorum bu seferde gurultuden uyuyamıyorum:)
amin insallah bebiş gelir de bulantı gelmese de olur sevmiyorum bulantıları da hiç..

ya melek ben niye göremedim ada masalımıza aldıklarını

canim benim profilimi gir ordan albüme tikla görürsün:)

Çokkkk sıcakkkkkk,40 dereceyi gördü bugün İzmir,dayanamıyorummmmmmmmirmirmirmir

bu sicakligi burayada gönder canim donuyoruz vallah biz burdaaaaaaaaaaaaaaaa

inşallah tutar sevimcim kadına çok üzüldüm ya yazık....

bende cok özüldüm kadina ya allah yardimcisi olsun

miniğimmmmmm gel yavrum, gel canım,gel aşkım,gel meleğim, gel pamukşekerim, gel mutluluğum gelllllllllll....... gel eşek sıpası gel artık:)))

gel annesinin kuzusu gel anneyi daha cok sinirledirme:))))))

valla benim olsun bebiş 7-8 aylık falan olsun çalışmalara başlayacağım tekrar:)))

allah kolaylik versin simdiden canim insallah ikiciside 4düz olurda görürsün gününü:)))

sermestim sende haklısın canım ama istanbulda yaşamak bana çok zor ve külfet geliyor nedense... ben küçük yerlerde daha rahat hissediyorum kendimi:)
tamam canım olsun ama mide bulanmasın...

evet melekcim ya beni sinirlendiriyor bu velet:) ay hayatım sen dua mı ediyorsun yoksa beddua mı bana 1 tane yeter şimdilik 2 çocuğum olsun daha ne isterim allah diğerlerini olmayanlara versin.... benim içime ilk gebeliğimde hep kız doğardı rüyamdada görmüştüm ama kısmet olmadı şimdi erkek olur gibi hissediyoruma ama gönlüm kızdan yana ne yalan söyleyeyim allhın bildiğini kuldan saklayamam:))) tabi hayırlı ve sağlıklı olsun en önemlisi bu....

ii akşamlar....semracım fotoğrafların çok güzel çıkmış canım beni bitiren 2 fotoğraf var biri ablanın fotoğrafı diğeride ada masalımızımn gözünden yaş aktığı fotoğraf ikisi bitirdi beni vallla çok duygulandım...

sevimcim her şerde bi hayır vardır canım inş bebeğin gelecek tatlım...

kızlar buralarda çok sıcak valla ben dayanamıyorum yazın ne ypıcam hiç bilemiyorum....

semraaaaaaa fotoğraflara yeniden baktım hepsi çok güzel ya ben niye böyle oldum yine gözlerim doldu ... kuzum benim çok tatlı maşallah...

ayyy sevim senin yarın değil mi çok heyecanlandım ya valla çok güzel bir günde oluyor işlem rabbim aynı güzellikle gönderir meleğini inşallah... canım bol bol dua et ne olur bizde edeceğiz emin ol:))))

evt benim için çok güzel ve muhteşem bir gün eger tutarsa sonuç evllik yıldönümüzde alacagım buda muhteşem olcak allahın izniyle kaktüsmü ben hemen aldırıyım yoksa bunlar cebimi ve pc alaıp gitceklermiş
gelsin artık sevimcim bu cadılar ya....
gelcekler canım ben inanıyorum
canım sen devlet hastanesinin tüp bebek bölümüne git bak bizim gibi kaç kişi var örnegin ben zeynep kamilin kısırlık tedavisi gören 3584 . hastasıyım
nursim senin bebgininde resmini görcez burda allahım ogünü göstercek bize
ayyy sevim senin yarın değil mi çok heyecanlandım ya valla çok güzel bir günde oluyor işlem rabbim aynı güzellikle gönderir meleğini inşallah... canım bol bol dua et ne olur bizde edeceğiz emin ol:))))

benim dualarım sizlerele kızlar transfer sırasında bile size dua edeceğim inanın buna allahım hayırlısını ve saglıklısını versin tez zamanda inş

canım sürekli elimde su şişesiyle dolasıyorum tabi tuvaletten çıkamıyorum olsun böbrekler çalışıyor...

klima işyerinde hiç açmam ama ceryanda kaldım sanırım çok fena omzum tutuk bide ne alakaysa sağ kaburgamın altı batıyor tuanay sayfamızın dru bende buna bi çare istiyorum öncedende oluyodu yazları ceryanda kalınca ama hiç bi dr neden lduğunu söyleyemedi bugün işten gelince bi minoset aldım bide tutuk tyere su torbası koydum terlemişim sonra kalktım duş aldım rahatlamıştım ama yine ağrımaya başladı.....

ben gider duşa ay hergün mıntıka temizligi yapıyorum bakıyorum tek tek çıkmışmı diye makinayı bi gezdiriyorum şu işlem bi bitsin 15 hiç yapmıycam kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…