sermestcim sen yinede tedbiri elden bırakma canım allah korusun ne olur ne olmaz... buradada hava çok sıcak kaç aydır pencere açık yatıyoruz ama bizim güvenli istanbul olmayan her yer bana göre öyle:))) inşallah bir gün miden gerçekten bebiş yüzünden bulanacak....
ya melek ben niye göremedim ada masalımıza aldıklarını
Çokkkk sıcakkkkkk,40 dereceyi gördü bugün İzmir,dayanamıyorummmmmmmmirmirmirmir
inşallah tutar sevimcim kadına çok üzüldüm ya yazık....
miniğimmmmmm gel yavrum, gel canım,gel aşkım,gel meleğim, gel pamukşekerim, gel mutluluğum gelllllllllll....... gel eşek sıpası gel artık:)))
valla benim olsun bebiş 7-8 aylık falan olsun çalışmalara başlayacağım tekrar:)))
doktorum korunmamı önerdi.tabi 2 ay sonra,eğer süt korumazsa.eşim varikosel ameliyatından sonra düzelmişçünkü.
semracigim benim esimde varikosel ameliyati oldu ama bizim sipa daha ortaliklarda yok((
klava:sen beni çok ümitelndiyonda olcak ma bide tutmazsa sen gelcen yanıma benim piskolejimi düzeltmeye yoksa klava:
olacak canim baska yolu yok artik annesine bitanesi gelecek busefer
gelsin artık sevimcim bu cadılar ya....
yada keratalar hepiside kiz olamasin ama dimi
bugun menülerde neler var
bende hiç bişey yok
tuanayım bende senin gibiyim hiç bişey istemiyorum su dısında burası da cok sıcak kavruluyoruz.
dun guneste 47 dereceyi gördük biz göldede 38 bugun dahada sıcak ama.klima almaya karar verdik.
ama stoklar tukenmiştir herhalde.bulursak sanslıyız
ben annemdeydim bugün lachmacun yapmis cokta güzel olmus ellerine saglik....
canım ailemde bitti ne izlicem ben bu aksam
UNUTULMAZI izle canim ben o dizinin hastasiyim:)))
evt benim için çok güzel ve muhteşem bir gün eger tutarsa sonuç evllik yıldönümüzde alacagım buda muhteşem olcak allahın izniyle kaktüsmü ben hemen aldırıyım yoksa bunlar cebimi ve pc alaıp gitceklermişsevimcim yarın kandil olması senin içn bence muhteşem bi başlangıç olucak ne dersin sanada öyle gelmiyor mu
bende en yakın zamanda radyasyon savar alıcam ya
kaktüsler cekiyormus radyasyonu duydunuzmu kızlar
hatta bi banka her masaya koydurmus
gelcekler canım ben inanıyorumgelsin artık sevimcim bu cadılar ya....
canım sen devlet hastanesinin tüp bebek bölümüne git bak bizim gibi kaç kişi var örnegin ben zeynep kamilin kısırlık tedavisi gören 3584 . hastasıyımbugun annemin bi arkadasını gördüm kız gecen yıl çikolata kisti ameliyatı oldu 5 yıl oldu evleneli hep cocuk istemiyoruz yalanına sıgınanlardandı ben hiç inanmıyordum tabi bgun annesi rahim filmi cektirdigini söyledi ve düşük yapmıs gecenlerde cok uzuldum
aslında yakın cevremdede bu sıkıntıyı yasayan birinin olması bana iyi geldi belki kızıcaksınız bu söylediklerime.ama öyle hep diyorum ya bu memleketin tek kısırı benim diye.artık olmadıgını anladım
cok acıdıgı için anesteziyle oldu rahim filmi dedi kadın bende içimden ah ki ne acı o dedim.ne garip herşeyi birbirimizden saklıyoruz cok sacma di mi
nursim senin bebgininde resmini görcez burda allahım ogünü göstercek bizeii akşamlar....semracım fotoğrafların çok güzel çıkmış canım beni bitiren 2 fotoğraf var biri ablanın fotoğrafı diğeride ada masalımızımn gözünden yaş aktığı fotoğraf ikisi bitirdi beni vallla çok duygulandım...
sevimcim her şerde bi hayır vardır canım inş bebeğin gelecek tatlım...
kızlar buralarda çok sıcak valla ben dayanamıyorum yazın ne ypıcam hiç bilemiyorum....
ayyy sevim senin yarın değil mi çok heyecanlandım ya valla çok güzel bir günde oluyor işlem rabbim aynı güzellikle gönderir meleğini inşallah... canım bol bol dua et ne olur bizde edeceğiz emin ol:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?