Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sevimcim dualarım yarında seninle olucak öpüyorum güzel gözlü arkadaşım....

fıstıklar sizlere ii geceler sizleride öpüyorum....

ay nursimcigim dikkat et canim esine söyle ovalasin hep ancak ozaman gecer gerci bende bu 2senedir var ve hic dogru düzgün gecmiyor hafatada bikere masaj gidiyorum bi o azaltiyor canim

kızlar sonunda sayfaları okuyup bitirdim ama gözlerim de bitti

melekcim ben maraş ta yaşıyorum canım merak etmişsin

kizlarrr ben cikiyorum uyumaya cok uykum var yine gözlerimi zor tutuyorum bugün tam 16 saat uyudum ama yinede cok uykusuzum hepinize iyi geceler tatli rüyalar sekerler

semracım foto larına bayıldım canım Allah nazarlardan saklasın hep gülmüşsün doğum öncesinde de sonrasında da Ada Masal hayatı boyunca seni güldürmeye devam etsin seni hiç üzmesin inşallah eşin de zafer işareti yapmış bence sonunda başardık diye ağlayarak baktım fotolara inşallah burdaki tüm arkadaşlarımızın doğum fotolarını görürüz peşpeşe

mavicim bak belirti arayıp duruyordun kendinde Allah da al sana mide bulantısı dedi demek ki
3 ayda mide bulantısı geçer derler canım sabret birazcık bebişin karnında olduğunu hatırlatıyor sana

semracım babanın tayini de hayırlı olsun canım size yaklaşmışlar iyi olmuş gidiş gelişiniz rahat olur

sevimcim herşeyde bir hayır vardır belki bebişin yarın gelecektir sana bugün olsa belki olmayacaktı kimbilir hadi bebiş haberleri devam etsin çok ara vermeden dualarımız seninle canım olacak inşallah sen de dinlen artık ne o kekler katmerler hala devam ediyor annen yapsın azıcık da o sana baksın

burp cum sen de tatilde bol bol dinlen diyeceğim ama sen orda da boş durmazsın gibi geliyor temponu yavaşlat en azından

kızlar ben de dün akşam yine gezmeye gittim bir arkadaşımız taşınıyor da veda gibi oldu giden arkadaşımız dün toplandığımız arkadaşların çocuklarına tek tek hediye almış en son onları verdi benim tabi çocuğum olmadığı için sadece bana birşey almamış nasıl zoruma gitti anlatamam size hediye falan beklediğimden değil de çocuğum olmadığı bir kez daha yüzüme vuruldu gibi geldi ufff çok sıkılıyorum artık çocuklu ailelerden

bugün de öğleden sonra günümüz vardı orda da 2 hamile var birisi geçen bahsetmiştim hoşlanmadığım birisi ama sevindim demiştim ya hamileliğine diğeri de yakında doğuracak üst komşum hamilelik muhabbeti yapıldı yine kilo almalar çatlamalar falan da filan eskiden ben de yorum yapardım ama şimdi konuşasım bile gelmiyor bebeğim olunca ben de konuşcam inşallah ay çok sıkıldım

kızlar biraz da sizin gözlerinizi pörtleteyim dedim ama bir sayfa anca doldurabildim
melekcim aşağıda görünüyorsun ama yazmıyorsun birşey

günaydın..
semra ağlayarak baktım hepsine çok güzel allahım nazardan korusun
uzun ömürlü sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah..

nbhnh cim zor bir durum hepimiz malesef aynı durumdayız..herkes sorup duruyor..
sevmediğim biri var burda benden 5 yaş büyük 2 çocuğu var önceden iyiydik evlenmeden önce falan..sonra ben alakamı kedtim ameliyat olduğumu falan da biliyor önceden..geçen gün annemin yan komşusuna sormuş olmuyor mu yapmıyorlar mı diye..
komşu da beni sever yapmıyorlar yiyip içip gezeceklermiş demiş..
canım bir sıkıldı gidip boğazını sıkasım geldi..

herkesin kandili mübarek olsun bugünde dualarımzı kabul olsun
akşam hepimiz için dua edeceğim..
sevimcim sen torpillisin bugün..
ada mız hayırlı bir avlat olsun diye..
nursim ve mavi hayırlısı ile doğursun diye.
bizede hamiş kalalım diye..:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…