Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
şimdik benim çıkmam lazım çok güzel bir yere gideceğim
bugün o yüzden çok mutluyum
çok sevdiğim 2 insanı beraber göreceğim..kalkıp hazırlansam iyi olacak daha kahvaltı yapmadım duş alacağım ama dışarısı çok sıcak..daha sabahtan insanı sıkıyor..
zaten başka bir güç bu sıcakta beni çıkartamazdı:))
akşam nereye gittiğimi anlatırım artık:))

üzülme canim allah bugünleri unutturacak ve bizimde minik yavrularimiz olacak canim

melekcim Ada ya aldığın kıyafetler de çok güzel güle güle giysin bıcırık

tsk ederim canim bugün kargoya verdim en gec pazartesi alir diye düsünüyorum canim

tsk ederim canim seninde kandilin mübarek olsun allah dualarini kabul etsin canim

deniz cok merak ettim kizz nereye gidiyorsin?

selam sekerler kandiliniz mübarek olsun.

denizim saana arkadaslarınla iyi eğlenceler sekerim akşama bekliyoruz nasıl bir gün gecirdiginin haberlerini.bizim yerimizede güzel vakit gecir eglen.hatta bizden bahset.

dun aksam arkadaslaral buluştuk ve ne oğrendik tabiki hamile haberi
daha bundan 2 ay öncesinde ne giysem diye düşündügüm arkadasım 6 haftalık evli ve 5 haftalık hamile.nasıl haber.super.onlar adına cok mutlu oldum ama o kadar sasırdım ki nasıl yani dedim nasıl.30 yaşındalar ve ilk denemede banko.inanamıyorum biz yılllardır neler cekiyoruz di mi.cok acayip hislere sahibim suan.belki benim asla cocugum olmıcak.bu haberlerle nereye kadar yasanılır hiç bilmiyorum.
bu kadar kolay elde edilmesi sasırtıyor beni.

neden neden neden dmekten alamıyorum kendimi.
cevabı yok biliyorum.ama içim aacıyor.yine baslıcak cevredekilerin soruları ve benim bahanem yok artık.kıyaslamalardan bıktım artık

kızlar hepinize çok teşekkür ederim,benimle birlikde duygulanmanız beni dahada duygulandırıyor.hepiniz için öyle çok dua ediyorum ki inanıyorumda tabi.allah hepinize hayırlı evlat nasip etsin.bu duyguyu hepinize tattırsın.

bebingim evet ççççoookkk haklısın böyle haberler insanı yaralıyor,ama sende daha yeni evli sayılırısın,rabbim daha fazla aratmaz inşallah.bu arada sende çalışma falan yokmu?bi denesene tekrar,bu defa olur ben inanıyorum.

zasacıım,kader birliği yaptık can arkadas olduk senin sevinçlerin bizimde sevinçlerimiz.
ben bu sıcaklarda tedavi olamam canım gecen yıl cok zorlanmıstım.belki eylül ekim gibi bilmiyorum ki
böyle dogal yoldan olanlar beni tedaviye karsı sogutuyor niye bizimde olmuyor diye.ben bunu eşimle yapmak istiyorum dısardan bi yöntemle degil.bunları duyunca cok yapay geliyor tedaviler bana.
sen hiç öyle hissettin mi canım

hayır canım asla böyle bişey hissetmedik biz.eşimde bende..sende böyle düşünme.bu senin yani bizim elimizde olan birşey değil ki.bebeğini kucağına almak onun kokusunu duymak istiyorsan böyle şeyleri düşünmemeye çalış.tedavi olmak bence hiçde bizim eksik insanlarolduğumuzu göstermez.çok dua et,tedavinide ol,meleğin gelicek,moralini bozma.

selam sekerler kandiliniz mübarek olsun.

denizim saana arkadaslarınla iyi eğlenceler sekerim akşama bekliyoruz nasıl bir gün gecirdiginin haberlerini.bizim yerimizede güzel vakit gecir eglen.hatta bizden bahset.

sağolun kızlar sizinde kandiliniz mübarek olsun dualarımız tez zamanda kabul olsun

bebingcim böyle kolay hamile kalanları duydukça bazen ben de öyle hissediyorum eşimle birlikte olup çocuğumuz olsa keşke diye ama o insanlar gibi kolay hamile kalamıyoruz maalesef tedaviyle de olsa bizim çocuğumuz olacak sonuçta

haklısınız kızlar ama bazen böyle düşünmekten kendimi alamıyorum dogru değil biliyorum ama elden gelmiyor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…