kızlar ben de dün akşam yine gezmeye gittim bir arkadaşımız taşınıyor da veda gibi oldu giden arkadaşımız dün toplandığımız arkadaşların çocuklarına tek tek hediye almış en son onları verdi benim tabi çocuğum olmadığı için sadece bana birşey almamış nasıl zoruma gitti anlatamam size hediye falan beklediğimden değil de çocuğum olmadığı bir kez daha yüzüme vuruldu gibi geldi ufff çok sıkılıyorum artık çocuklu ailelerden
melekcim Ada ya aldığın kıyafetler de çok güzel güle güle giysin bıcırık
herkesin kandili mübarek olsun bugünde dualarımzı kabul olsun
akşam hepimiz için dua edeceğim..
sevimcim sen torpillisin bugün..
ada mız hayırlı bir avlat olsun diye..
nursim ve mavi hayırlısı ile doğursun diye.
bizede hamiş kalalım diye..:))
şimdik benim çıkmam lazım çok güzel bir yere gideceğim
bugün o yüzden çok mutluyum
çok sevdiğim 2 insanı beraber göreceğim..kalkıp hazırlansam iyi olacak daha kahvaltı yapmadım duş alacağım ama dışarısı çok sıcak..daha sabahtan insanı sıkıyor..
zaten başka bir güç bu sıcakta beni çıkartamazdı:))
akşam nereye gittiğimi anlatırım artık:))
günaydın fıstıklar nasılsınız valla gezin ama hava çok sıcak dikkat edin...
zasacıım,kader birliği yaptık can arkadas olduk senin sevinçlerin bizimde sevinçlerimiz.
ben bu sıcaklarda tedavi olamam canım gecen yıl cok zorlanmıstım.belki eylül ekim gibi bilmiyorum ki
böyle dogal yoldan olanlar beni tedaviye karsı sogutuyor niye bizimde olmuyor diye.ben bunu eşimle yapmak istiyorum dısardan bi yöntemle degil.bunları duyunca cok yapay geliyor tedaviler bana.
sen hiç öyle hissettin mi canım
herkesin kandili mübarek olsun bugünde dualarımzı kabul olsun
akşam hepimiz için dua edeceğim..
sevimcim sen torpillisin bugün..
ada mız hayırlı bir avlat olsun diye..
nursim ve mavi hayırlısı ile doğursun diye.
bizede hamiş kalalım diye..:))
selam sekerler kandiliniz mübarek olsun.
denizim saana arkadaslarınla iyi eğlenceler sekerim akşama bekliyoruz nasıl bir gün gecirdiginin haberlerini.bizim yerimizede güzel vakit gecir eglen.hatta bizden bahset.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?