kızlar ben de dün akşam yine gezmeye gittim bir arkadaşımız taşınıyor da veda gibi oldu giden arkadaşımız dün toplandığımız arkadaşların çocuklarına tek tek hediye almış en son onları verdi benim tabi çocuğum olmadığı için sadece bana birşey almamış nasıl zoruma gitti anlatamam size hediye falan beklediğimden değil de çocuğum olmadığı bir kez daha yüzüme vuruldu gibi geldi ufff çok sıkılıyorum artık çocuklu ailelerden
nbhnh cim zor bir durum hepimiz malesef aynı durumdayız..herkes sorup duruyor..
sevmediğim biri var burda benden 5 yaş büyük 2 çocuğu var önceden iyiydik evlenmeden önce falan..sonra ben alakamı kedtim ameliyat olduğumu falan da biliyor önceden..geçen gün annemin yan komşusuna sormuş olmuyor mu yapmıyorlar mı diye..
komşu da beni sever yapmıyorlar yiyip içip gezeceklermiş demiş..
canım bir sıkıldı gidip boğazını sıkasım geldi..
dun aksam arkadaslaral buluştuk ve ne oğrendik tabiki hamile haberi
daha bundan 2 ay öncesinde ne giysem diye düşündügüm arkadasım 6 haftalık evli ve 5 haftalık hamile.nasıl haber.super.onlar adına cok mutlu oldum ama o kadar sasırdım ki nasıl yani dedim nasıl.30 yaşındalar ve ilk denemede banko.inanamıyorum biz yılllardır neler cekiyoruz di mi.cok acayip hislere sahibim suan.belki benim asla cocugum olmıcak.bu haberlerle nereye kadar yasanılır hiç bilmiyorum.
bu kadar kolay elde edilmesi sasırtıyor beni.
Varligi ebedi olan, merhamet sahibi,
adaletli yüce Allah kendisine dua edenleri geri cevirmez.
Dualarinizin Rabbin yüce katina iletilmesine vesile olan Kandiliniz mübarek olsun.
dun aksam arkadaslaral buluştuk ve ne oğrendik tabiki hamile haberi
daha bundan 2 ay öncesinde ne giysem diye düşündügüm arkadasım 6 haftalık evli ve 5 haftalık hamile.nasıl haber.super.onlar adına cok mutlu oldum ama o kadar sasırdım ki nasıl yani dedim nasıl.30 yaşındalar ve ilk denemede banko.inanamıyorum biz yılllardır neler cekiyoruz di mi.cok acayip hislere sahibim suan.belki benim asla cocugum olmıcak.bu haberlerle nereye kadar yasanılır hiç bilmiyorum.
bu kadar kolay elde edilmesi sasırtıyor beni.
ben denizin nere gittiğini biliyorum iyide yapıyorlar ah ne güzel ourdu keşkeeeeeeeeeeeee ben de izmirde olsaydım biraz önce biri aradı güzel bi bayan sesi dedi sevim hanım transferiniz karışmış yanlışlık olmuş başkasının kini koymuşlar ee ne yapıyım şimdi gerimi aldırsam yoksa aman boş ver tutsunda kiminki olursa olsunmu diyim ay ben seni yerim ya çok güldürdün beni canım allahta seni güldürsün inşkızlar bol bol eğlenin ayrıca güzel düşünceniz için teşekürler burpum canım sana da iyi tatiller dualarım sizlerle hadi preseedciler
kandiliniz mubarek olsun kızlar dualarınız için teşekürler transferim yapıldı eve geldim biraz uzandıktan sonra hemen size haber veriyim dedim iyi geçti 1tane 8hücreli emriyo transfer ettiler diger 11tane pek dondurulacak gibi değilmiş ama hala işlemde yarın söyleyecekler şimdi daha iyiyim 3tane fıstıgın sesini duydum dahada iyi oldum hepiniz için ayrı ayrı dua ettim ama bebingle sermestin gerçek adını bilmediğim için linklerini söyledim allahım kimi kastettiğimi biliyordur zaten bebingim canım nbhn ikinizde kafanıza takmayın böyle şeyleri ben inanıyorum benim olmasada sizin burdaki bütün kızların olcak bende onları sevecegim tuanay deniz burp özlem bebing melek sermest nbnh için hayırlı bir evlat nursim ve mavim için önce saglık kolay dogum ve tabiki hayırlı olmasını diledim semram senin içinde adamız büyüsünde saglıkla ikincisi kendiliginden gelsin dedim sizleri ben gerçekten çok sevdim
yuhhh yani kizlar biz neyi yanlis yapiyoruzki anlamadim gitti. bebing eminimki böyle kolay cocugu olanlar degerini bilmiyorlar. benim en samimi arkadasim hemen hamile kaldi ve oglu oldu suanda 3yasinda bide köpegi var inan köpekle daha cok iligileniyor simdide oglunu 2 ayligina türkiyeye gönderdi kayananasiyla beraber düsün canim neler neler var bunlar bize hep ibret oluyor ömrümüzü kisaltiyor
evt canım oldu şimdi iyiyim biraz karnımda agrı var ama normal ben şimdi yatmaya gidiyorum başımda komutan bağırıyor ben gene bi ara kacarım hepinizi öptümmmmmmmmmm
hepinizin kandili mibarek olsun.
sevimcim çok hayırlı güne denk geldi transferin,inşallahdevamıda öyle hayırlı gelecek.şimdiden gözümüzaydın demek istiyorum,içimden bir ses oldu diyor.annenin seni yormasına izin verme,dinlen cnm.
sevimcim hayırlı olsun canım inşallah olacak yorma kendini
anım annnem peşimde pervane kızım şunu yapıyımmı bunu istermisin deyip duruyor o benden istekliymiş ama size bişiey söylüyümmü benim gibi birine yat sakın demeyin ay şimdiden patladım dah 5saaoldu
canlarım hepinizin kandili tekrar mübarek olsun
demek deniz tuanay ve burp buluşuyor kıskandım valla bakarsınız yazın İzmire gittiğimde fırsat bulabilirsem ben de katılırım size
kandiliniz mübarek olsun kızlar
Allah dualarımızı kabul etsin bebeklerimize sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah
sevim hayırlı olsun canım tutunuyodur şimdi sıpaaaa
bebiinggg zopa istiyosun di mi?????sen neden böyle oldun kuzuuum
tedaviyle de olsa eşinle sen yapmış oluyosun senin kanın canım senle beslenecek bunları düşün
eylül ekim de de başla bence tedaviye yok kalsın diyosan daha yeni sayılır evliliğin semra da demiş
1 yıl daha beklersin
hazır olmadan başlama tedaviye
nasıl güzel kızın olur hem de senin çıtı pıtı annesi gibi:)))))))
benden kaçmaz kızlaaar
dennniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz burp ve tuanayla buluşacak dimiiiii
eşim bugün izinli diye haber veriodun tuanaya
sevdiğim 2 insanla buluşucaz demişsin
ne akıllıyım çözdüm hemen
hem de eşli buluşma:)))))))))))))
bugün noldu okulda bi koku aldım gibi geldi saçta börek ekmek gibi bişi ama kokması imkansız okulun içinde
neyse arkadaşıma sordum klokuyo mu ben mi öyle sanıyorum dedim canın istemiştir dedi
sonraki tenefüs bi arkadaş geldi annesi yapmış getirdi şok oldum:)))))))yedik afiyetle
dün de canım kısır istedi eve gidip yapıym dedim tenefüste çocuklar veda partisi yapıomuş kısır getirdiler:)))
erdim heralde
hazır istediklerim olurken uzatıym bu listeyi yemekle kalmasın
Allahım bu sayfadaki herkesi sağlıkla bebeklerine kavuştur 2011 e girmeden herkes hamile kalsın
hamileler sağlıkla doğum yapsın
doğum yapanlar hayırşlı evlat yetiştirsin
iiinşaaalllllaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?