Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Varligi ebedi olan, merhamet sahibi,
adaletli yüce Allah kendisine dua edenleri geri cevirmez.
Dualarinizin Rabbin yüce katina iletilmesine vesile olan Kandiliniz mübarek olsun.

canım ne hissetiğini öyle iyi anlıyorum ki
keşke biraz daha anlayışlı davransaymış arkadasın
netice de sana da bir hediye alıp diyebilirdi gelecek yegenımızın olsun bu da
insanlar bizim ne hissettiğimizi nasıl incindiğimizi anlayamayacak kadar
habersiz olduklarından yaşadıklarımızdan üzerinde durmamak en iyisi galiba
üzülme sıkma sen canını ne olur

agzına saglık komsunun millete ne oluyorsa hiç anlamıyorum
istemiyon mu yapmıyon mu daha sinir edeni de olmuyor mu
bana da güya yakın arkadaslarımdan biri sormuştu
aa altı aydır deniyorsun bu zamana kadar olmadı mı diye
çok üzülmüştüm sankı benim elimde olmamışkı işte olsa meydanda olur
öyle mi dile getirilir bir düşünseler ahh boşa demiyorlar
ateş düştüğü yeri yakar diye

oyy hepimiz aynı duygularda ortak olmuşuz yine
seni de mi incittiler bebingim kıyamam
malesef ben de dusunuyorm bunu cok
ilk denemede ne kadar kolay oluyor herkesin
bizim niye olmuyor diye
millet istemez gebe kalır
korunur gebe kalır
yenı dogurur peşine gebe kalır
biz de böyle bekleriz iç geçire geçire
napalım ne desek boş bizim de imtihanımız buymuş
mübarek günde isyan gitmeyelim yine
dilimiz açıldı mı yüreğimiz coşuyor malum
Rabbim bize de nasip etsin tez vakitte

Varligi ebedi olan, merhamet sahibi,
adaletli yüce Allah kendisine dua edenleri geri cevirmez.
Dualarinizin Rabbin yüce katina iletilmesine vesile olan Kandiliniz mübarek olsun.

senin de kandılın mübarek olsun melekcim
tüm topic arkdaslarım kandiliniz mübarek olsun
bu gece dualarda bulussun yüreklerimiz
bu gecenin hürmetine insallah
peşpeşe bebişle dolsun göbeklerimiz

kandiliniz mubarek olsun kızlar dualarınız için teşekürler transferim yapıldı eve geldim biraz uzandıktan sonra hemen size haber veriyim dedim iyi geçti 1tane 8hücreli emriyo transfer ettiler diger 11tane pek dondurulacak gibi değilmiş ama hala işlemde yarın söyleyecekler şimdi daha iyiyim 3tane fıstıgın sesini duydum dahada iyi oldum hepiniz için ayrı ayrı dua ettim ama bebingle sermestin gerçek adını bilmediğim için linklerini söyledim allahım kimi kastettiğimi biliyordur zaten bebingim canım nbhn ikinizde kafanıza takmayın böyle şeyleri ben inanıyorum benim olmasada sizin burdaki bütün kızların olcak bende onları sevecegim tuanay deniz burp özlem bebing melek sermest nbnh için hayırlı bir evlat nursim ve mavim için önce saglık kolay dogum ve tabiki hayırlı olmasını diledim semram senin içinde adamız büyüsünde saglıkla ikincisi kendiliginden gelsin dedim sizleri ben gerçekten çok sevdim

ben denizin nere gittiğini biliyorum iyide yapıyorlar ah ne güzel ourdu keşkeeeeeeeeeeeee ben de izmirde olsaydım biraz önce biri aradı güzel bi bayan sesi dedi sevim hanım transferiniz karışmış yanlışlık olmuş başkasının kini koymuşlar ee ne yapıyım şimdi gerimi aldırsam yoksa aman boş ver tutsunda kiminki olursa olsunmu diyim ay ben seni yerim ya çok güldürdün beni canım allahta seni güldürsün inşkızlar bol bol eğlenin ayrıca güzel düşünceniz için teşekürler burpum canım sana da iyi tatiller dualarım sizlerle hadi preseedciler

yuhhh yani kizlar biz neyi yanlis yapiyoruzki anlamadim gitti. bebing eminimki böyle kolay cocugu olanlar degerini bilmiyorlar. benim en samimi arkadasim hemen hamile kaldi ve oglu oldu suanda 3yasinda bide köpegi var inan köpekle daha cok iligileniyor simdide oglunu 2 ayligina türkiyeye gönderdi kayananasiyla beraber düsün canim neler neler var bunlar bize hep ibret oluyor ömrümüzü kisaltiyor

evt canım oldu şimdi iyiyim biraz karnımda agrı var ama normal ben şimdi yatmaya gidiyorum başımda komutan bağırıyor ben gene bi ara kacarım hepinizi öptümmmmmmmmmm

Transferin hayirli ugurlu olsun canim insallah güzel haberlerinide aliriz kendini sakin hic yorma yat dinlen keyif yap canim.

deniz tuanay ve brup bulustular demi ooohhh ne güzel allah muhabetlerini attirsin)))

hayırlı ugurlu olsun sevımcım guzel yuregın gıbı guzel bır evladın olur ınsallah
duaların ıcın de tesekkurler tatlım Allahım kabul etsın dualarımızı
son kısımlarda yazdıklarını da hıc okumamıs sayıyorum
ilk başta hamile olacaklar arasında sen olacaksın ınsallah
hem böyle güzel bir günde tutunmayacak da ne zaman tutunacak bebegın sana

melekcım ınsan bıseye kolay sahıp olunca degerını bılmıyor sanırım
bu kadar emek veriyor bu kadar diliyoruz ya
dilerim oldugunda hakkıyla yetıstırmeyı de nasıp eder Mevlam

evt canım oldu şimdi iyiyim biraz karnımda agrı var ama normal ben şimdi yatmaya gidiyorum başımda komutan bağırıyor ben gene bi ara kacarım hepinizi öptümmmmmmmmmm

canım git dinlen sen izinlisin hareket etme kendıne ıyı bak canım benim

ben ckıyorum canlar seminer saati gelmeden işlerim var az halledeyim
aksama gıremeyebılırım simdiden herkese hayırlı kandıller dılıyorum
Rabbim bugünün hürmetine dualarımızı cevapsız bırakmasın insaşllah

hepinizin kandili mibarek olsun.

sevimcim çok hayırlı güne denk geldi transferin,inşallahdevamıda öyle hayırlı gelecek.şimdiden gözümüzaydın demek istiyorum,içimden bir ses oldu diyor.annenin seni yormasına izin verme,dinlen cnm.

sevimcim hayırlı olsun canım inşallah olacak yorma kendini

canlarım hepinizin kandili tekrar mübarek olsun

demek deniz tuanay ve burp buluşuyor kıskandım valla bakarsınız yazın ızmire gittiğimde fırsat bulabilirsem ben de katılırım size

kandiliniz mübarek olsun kızlar
Allah dualarımızı kabul etsin bebeklerimize sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah

sevim hayırlı olsun canım tutunuyodur şimdi sıpaaaa

bebiinggg zopa istiyosun di mi?????sen neden böyle oldun kuzuuum
tedaviyle de olsa eşinle sen yapmış oluyosun senin kanın canım senle beslenecek bunları düşün
eylül ekim de de başla bence tedaviye yok kalsın diyosan daha yeni sayılır evliliğin semra da demiş
1 yıl daha beklersin
hazır olmadan başlama tedaviye
nasıl güzel kızın olur hem de senin çıtı pıtı annesi gibi:)))))))

benden kaçmaz kızlaaar
dennniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz burp ve tuanayla buluşacak dimiiiii
eşim bugün izinli diye haber veriodun tuanaya
sevdiğim 2 insanla buluşucaz demişsin
ne akıllıyım çözdüm hemen
hem de eşli buluşma:)))))))))))))

bugün noldu okulda bi koku aldım gibi geldi saçta börek ekmek gibi bişi ama kokması imkansız okulun içinde
neyse arkadaşıma sordum klokuyo mu ben mi öyle sanıyorum dedim canın istemiştir dedi
sonraki tenefüs bi arkadaş geldi annesi yapmış getirdi şok oldum:)))))))yedik afiyetle

dün de canım kısır istedi eve gidip yapıym dedim tenefüste çocuklar veda partisi yapıomuş kısır getirdiler:)))
erdim heralde

hazır istediklerim olurken uzatıym bu listeyi yemekle kalmasın

Allahım bu sayfadaki herkesi sağlıkla bebeklerine kavuştur 2011 e girmeden herkes hamile kalsın
hamileler sağlıkla doğum yapsın
doğum yapanlar hayırşlı evlat yetiştirsin
iiinşaaalllllaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh

bebing konusundda haklısın ama dönem dönem hepimiz bu duguyu yasıyoruz bebingimde atlatcak yoksa zopa gider ona dularını allah kabul etsin caanım keşke ayaga kalkabilseydim hemen helva yapıp dağıtırdım kandil için sıpada gelcek inş vallaha keyfi bilir ggelmezse kendi kaybeder bence gelsin böyle anne böyle baba böyle güzel ve hamarat teyzelerikaçırır ben onun yerinde olsam bi dakka durmam hemen tutunurdum gelcek allahın izniyle sıpamız canım allahım senin ve nursimede saglıklı evlat nasip etsin

git yat kız çabuuuk sonra herkes gelince gelirsiin kimse yokken git yat ben de gidicem zaten seviiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm

aaaa semrayla nbnhye yazdıgım cevap ne oldu pcde kfayı yedi kızlar çok sağolun büsürü şey yazmıştım ama çıkmamış semram nbnh çok teşekür ederim inş hepimizin olcak ada maslımıza büsürü kardeş gelcek

valla NBNH keşke öyle olsa ama gerek kalamcadan gelse velet ... hepimizinki gelsin artık ya döveceğim hepsini valla....

nbnh canım malesef bu durumlarla çok yüzyüze kalıyoruz ama ne yapalım allahın takdiri deyip geçiyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…