Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mavicim gözün aydın sen takma böyel şeyleri kafana iyi düşün iyi olsun
o kadar düşünmüşsün ki rüyana bile girmiş ..hayırlısı ile doğacak bebişimiz..

bende adet oldum şaşmaz zaten..burpcum noldu acaba o da olurum diyordu inşallah olmaz..özelmde öyle inşallah olmaz haber yok daha..
tarihlerimiz ne kadar yaklaştı birbirine salı da melekten inşallah güzel haber alacağız..

etrafımızda o kadar çok var ki çocuk sorunu yaşayan yalnız değiliz aslında ama kimi mutlu sona ulaşıyor kimi de bekliyor bir gün o ün gelecek diye..eşim tayin olduğu yere gitmiş daha başlamadı ama ne var ne yok diye zaten kendi gitmeden haberi gitmiş sağlık ve çocuk sorunları nedeniyle tayin gördü diye..gittiği yerde çalışanlardan biri gelmiş yanına aynı sorunu 6 sene yaşamışlar sebepsiz tedaviler olmuş en son doktor allaha inancınız varsa bekleyin gerisi ona kalmış demiş tedaviyi bırakmışlar kısa süre sonra kendiliğinden hamile kalmış adam öyle bir heyecanla anlatmış ki teste nasıl gittiklerini..seni çok iyi anlıyorum olacak inşallah demiş şimdi 4 yaşındaymış..istediğin zaman sana izin falan demiş bir yandan çok sevindim anlayan birisinin olması erkekler bizim gibi değil çok konuşamıyor ama en azından işyerinde eşime destek olacak birini olması onu da mutlu etmiş..inşallah bizde mutlu sona ulaşırız..

denizcim eşinin anlaşabileceği ve izin alabileceği yere tayin olması çok güzel inş enkısa zamanda mevlam vercek muradını bebişini kucağına alcaksın canım özlemdenden hala ses yok nosu yokmu şu kızın bi, arayın ya kötü bişey yoktur inş

sevim sevinçten uçsaydım keşke :))) ama malesef olmadı senden bekliyoruz güzel haberleri tabi önce melekten....

semra sen mi yıkadın kuzuyu oy yerim ben onu... ayyy kıyamam ya evet ben boncuğu tanıyorum rabbim öbür kızını korusun ona sağlıklı uzun ömürler versin inşallah....

mavicim gözün aydın canım kocişin gelmiş.... kız o saate karne mi kalır ben 9-9.30du verdim:)))

sermestcim güzel dileklerin için sağol ama olmadı işte(
eşin gelmiş seninde gözün aydın canım belli mi olur belki bebişi bırakır bu kez inşallahhhh....

MERHABA ARKADASLAR BEN 2 YILDIR BEBEK ICIN UGRASIYORDUM 3 ASILAMA DENEDIM OLMADI KURLER TEDAVILER EN SON TUP BEBEKTI SANSIMIZ VE DUN ANOTOLIA TUP BEBEGE ON GORUSMEYE GITTIK HOCA ULTRASONA BAKTI KESE GIBI BISEY VAR DEDI ADETMI OLCAN YOKSA BEBEKMI VAR DEDI BENDE ADET OLACAGIM HOCAM ADETIM 7 GUN GECTI AMA BENIM ZATEN DUZENSIZ DEDIM ADET SANCISI CEKTIM ICIN BULENT HOCADA KANDA BAKALIM GEBE DEGILSEN TUP BEBEGIN DETAYLARINI KONUSALIM DEDILER BEN ZANNETMIYORUM DEDIM 2 SENEDIR NEGATIP OLDUGU ICIN NEYSE KAN ALDILAR HEMSIRE BELKIDE BEBEGIN TUP BEBEK MERKEZINE GELMENI BEKLEDI BURASI VESILE OLUR DEDI INS BIR MUCIZE OLMUSTUR DEDIM HEMSIREYE 1 SAT ESIMLE SABIRSIZLIKLA BEKLEDIK VE HEMSIRE HAMILESINIZ DYINCE SOK OLDUM AGLAMAYA BASLADIM ELIM AYAGIM TITREDI SAKINLESINCE HEMEN ESIME SOYLEDIM ODA INANAMADI SAKAMI DIYE RUYADA GIBIYIM IMKANSIZDI NORMAL OLMASI OLE DEMISTI DOKTORLAR ALLAHIMA SUKURLER OLSUN BU MUTLULUGU TATTIM INS HEPINIZ TADARSINIZ BU MUTLULUGU INS BEBEGIM SIMSIKI TUTUNUR BIRAKMAZ BENI SAGLIKLI BIR SEKILDE KUCAGIMA ALIRIM BANA DUA EDIN KIZLAR BENIM DUALARIM SIZLERLE INS KAVUSACAGIZ BEBEKLERIMIZE UMUDUNUZU INANCINIZI YITIRMEYIN MUCIZ<ELER GERCEKTEN VAR YETERKI VAKIT SAATI GELSIN ALLAHIM ISTESIN HER SETDE BIR HAYIR VAR DARISI INS SIZLERE UZUN OLDU YAZIM TSK IYIKI VARSINIZ

Az önce tüp bebekte okudum bu yazıyı,mucizeler imkansız değil arkadaşlar,yeter ki Rabbim istesin...

Burp aradı bugün beni kızlar,bu gece yola çıkacaklarmış,dönüyorlar ıstanbula.Salı günü izinliymiş,çok merak etmiş forumu.Bu arada bugün kırmızıları teşrif etmiş.

Bebing tatlım,Denizliyi sel basmış,felaketler yaşanmış haftasonu,umarım sizlerde herhangi bir zaiyat yoktur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…